neurra cz

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod y750rr 26. 8. 2011 16:27

Neurra administrátor 26.08.2011 15:51
Nová "blesková poptávka" která vyplyne z této bude samozřejmě mnohem detailnější, jelikož operátory vyzpovídáme. Kdybychom nepřestřelili a dali střízlivou poptávku, nedosáhli by jsme tohoto efektu. Děkuji za pochopení tohoto postupu.

No dle tohoto vyjádření to nevidím moc růžově, že by ten paušál mohl vyjít …
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 26. 8. 2011 20:17

mi tak prijde, ze se budou snazit zastupci neurry dohodnout za kazdou cenu, aby z toho neco meli...ve finale to bude stejne jako retencka
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod y750rr 26. 8. 2011 20:27

Já nemám ani retenčku (nenabídli mi ji při rušení Dohody s Oskarem), tak jsem si dál aspoň ČD tarif, tak uvidím, co nakonec vykouzlí. Maximálně bych oželel nějaké ty volné minuty a SMS, kdyby měsíční paušál zůstal 220,- Kč, ale určitě bych nechtěl platit více i při zachování těch 1000 minut a 100 SMS
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod Magistr Kelly 27. 8. 2011 15:18

y750rr píše:Nová "blesková poptávka" která vyplyne z této bude samozřejmě mnohem detailnější, jelikož operátory vyzpovídáme. Kdybychom nepřestřelili a dali střízlivou poptávku, nedosáhli by jsme tohoto efektu. Děkuji za pochopení tohoto postupu.

No dle tohoto vyjádření to nevidím moc růžově, že by ten paušál mohl vyjít …

Co to má přesně znamenat?

Já začínám mít dojem že ti kdo neurra.cz provozují jsou asi pěkní diletantni, protože to nevypadá že by měli ten svůj business plan dobře promyšlený a svoji vyjednávací pozici si sami zhoršují věcmi jako prozrazováním kdo s nimi jedná/nejedná a jaké je rozložení klientů a s jakou útratou mezi jednotlivými zájemci.
Magistr Kelly
Junior

Odeslat příspěvekod welby 27. 8. 2011 15:52

Magistr Kelly píše:Co to má přesně znamenat?

No to znamená, že to dopadlo přesně podle očekávání. Samozřejmě ten vysněný tarif nebude, což není nic překvapujícího. Na Ježíška už tu snad nikdo nevěří ;-)

Budou probíhat jednání s operátory (pokud vůbec nějaká kdy proběhla) o tom, co by byli ochotni nabídnout třeba za těch zmiňovaných 220,- Kč. Pokud bude nějaká nabídka, tak se bude postupovat dál - nejspíš tak, že by se kontaktovali všichni poptávající s tím, že je pro ně učiněna nová nabídka a jestli o ní mají zájem....

Ale to je jen můj odhad. V tuto chvíli se s jistotou nedá říct nic, což platí o celé této akci od samého počátku. Každopádně mají provozovatelé neurry aspoň pěknou sbírku ověřených emailů nebo dokonce telefonních čísel, což je pro ně určitě pěkný úspěch 8-)

Nakonec bych dodal, že neurra není celá jen o téhle neuvěřitelné poptávce, o které se poslední dny tak diskutuje, ale tato poptávka má být jen jednou z mnoha. Na neurre bylo už zveřejněno více poptávek, ale zatím moc úspěchů nezaznamenali, protože se o nich nevědělo. To se teď může změnit. Takže pokud máte zájem například o levný cement, tak se můžete přidat k ostatním poptávajícím, kteří už to zkoušeli ;-)
welby
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 27. 8. 2011 16:21

Možná jsem optimista, ale tak černě to nevidím. Ale uvidíme. Podle mne bude nabídka cca na polovině poptávaného. A to by byl úspěch - asi tak jako Nabito 119 a 360 na tři roky za 25% bez škemrání na retencích každý půlrok :D
No ale uvidíme ;-)
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod wit.cz 27. 8. 2011 17:14

reku: myslíš tím tarify pro zákazníky ČD? ;-)
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Reku 27. 8. 2011 18:44

wit.cz - Proč pro zákazníky ČD?
Je to přece pro každého, kdo si pořídí ČD inkartu za sto korun. Nic jiného. Nemusí mít jinak s drahami vůbec nic společného..... Ale jinak samozřejmě myslíme to samé ;-)
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod wit.cz 27. 8. 2011 21:09

myslíme, ale copak koupí inkarty nejsem zákazník ČD? :) no jsem fakt zvědavej, co z neurry nakonec vyleze
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 29. 8. 2011 09:16

myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod y750rr 29. 8. 2011 09:25

Jen by mě zajímalo, zda se skutečně jednalo, nebo šlo jen ze strany neurra.cz o dobrý reklamní trik, jak se zviditelnit …
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod welby 29. 8. 2011 09:36

y750rr: To se nikdy nedozvíme. Každopádně autor článku píše, že se operátorů ptal a ti se shodně vyjádřili, že nebudou nic podnikat, což je v rozporu s tím, co psali na neurre, že s některými operátory jednají... Kde je pravda ví jen oni samotní...
welby
Junior

Odeslat příspěvekod y750rr 29. 8. 2011 09:49

No právě to jsem měl na mysli. Vím že někde tam v diskusích psali, že kromě O2 mají zájem operátoři jednat, dokonce něco o 500 a 600 minutách tam psali a teď najednou nikdo nic … sám jsem zvědavy, jestli tam brzo vystaví nějakou zajímavou poptávku, která by byla výsledkem údajných jednání, nebo tam bude jen ticho po pěšince a nabídky na cement atd. :-D
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 29. 8. 2011 11:12

:D a nebo se operátoři domluvili, a teď svorně lžou...
;-) a nebo levá ruka u operátora neví, co dělá pravá, asi tak, jako když volám na linku operátora, a co člověk, to jiný názor....
:-) a nebo - .... No možností je vždy více.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Misina22 29. 8. 2011 21:52

Je to podvodná firma!!!! Lepší vyhodit peníze z okna, než je dát těmhle podvodníkům!
Misina22
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka