neurra cz

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod radim 8. 9. 2011 07:47

Bohužel ano. 330 Kč je pro spoustu lidí moc, tolik za mobil nechtějí měsíčně dát, i kdyby tam bylo 10 000 minut, včetně mě. Vývoj poptávky tomu nasvědčuje, nárůst je pomalý a zpomaluje.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 8. 9. 2011 08:02

Tak je to fakt, zrovna koukám na vyúčtování kde za 4 čísla platím aktuálně 752kč, všechny mají 80 minut na volání, 50 sms a volání mezi sebou zdarma. Dvě mají navíc Internet v mobilu, u jednoho je navíc balíček 100sms.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Magistr Kelly 8. 9. 2011 08:20

wit.cz píše:Není to výhodné, ptž je to drahé.

300 minut za 330 Kč včetně SMS a Internetu je myslím docela realistická nabídka na podmínky "specifického" trhu v ČR a možná se při prvním pokusu mělo poptávat něco podobného a méně extravagantního, řekněme 500-600 minut.

wit.cz píše:Až to bude paušál alá VF ČD za 75/měs., tak to bude teprve masová záležitost. Byť s hovorným v řádu desítek, nikoliv stovek minut.

Problémem není ani tak cena jako omezenenost dost značné části populace pochopit princip na kterém neurra funguje a to i z řad těch, kteří jsou ochotní se stávající situací předražených služeb něco dělat... stačí si přečíst "diskusi" na neurra.cz
Magistr Kelly
Junior

Odeslat příspěvekod radim 12. 9. 2011 16:24

Už mají novou super poptávku pro „nenáročné“, bez netu: http://www.neurra.cz/prehled/zobrazit/p ... ?_fid=j8ek
Hned jsem přidal několik simek...
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod audiobullys 14. 9. 2011 19:13

hosi voni tam maj i net a tv za 3 stovky. tak to je science fiction portal jak noha. trosku obracenej slevomat na kterej ale nikdo z provideru, operatoru neprihodi . fakt amaterismus z jejich strany.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 15. 9. 2011 07:38

Mi to nepřijde nijak nereálné, kabelová TV se nabízí za 99,- a net za dvě kila taky, tak proč to neprodávat dohromady? Balíčky prodávané dohromady najednou jsou pro firmy dost lákavé.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mobilman 15. 9. 2011 09:32

audiobullys píše:hosi voni tam maj i net a tv za 3 stovky. tak to je science fiction portal jak noha. trosku obracenej slevomat na kterej ale nikdo z provideru, operatoru neprihodi . fakt amaterismus z jejich strany.

když se jim tam lidi pořád registrujou i když z toho nikdo nic nemá (kromě neurry, o které se chvilku mluvilo v médiích) tak budiž jim to přáno... ;-)

btw. u UPC mam digital kabelovku v akci za 98Kc/mes a internet 10Mb v akci za 299Kc/mes, o stovku drazsi ale vsechno fachci jedna radost a internet 10Mbit konstantne bez zadnyho kolisani a vypadku. Az mi za rok akce skonci dam vypoved a objednam v akci znovu , a bez zadny "aukce" do ktery nikdo nejde.
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod Cooker 16. 9. 2011 13:53

Já bych - spíše než jaká poptávka tam zrovna "leží" - rád slyšel, zda už nějaká poptávka dopadla tak, že se přihlásil nějaký dodavatel. Zatím jsem si takové nevšiml, takže celý ten server je na úrovni "dopisu Ježiškovi".
Samsung Galaxy NOTE10 Lite
Dell Inspiron 15 7559 + HP ProBook 430 G5
Cooker
Junior

Odeslat příspěvekod Anonymni 16. 9. 2011 14:10

radim píše:Bohužel ano. 330 Kč je pro spoustu lidí moc, tolik za mobil nechtějí měsíčně dát, i kdyby tam bylo 10 000 minut, včetně mě. Vývoj poptávky tomu nasvědčuje, nárůst je pomalý a zpomaluje.

:shock: :D s takovým názorem je ti mobil na co prosimtě?

10000 minut za 3 stovky beru hned
Anonymni

Odeslat příspěvekod radim 16. 9. 2011 14:25

Já ho mám na obyčejné telefonování, tudíž si provolám svých 300 minut měsíčně a víc bych neprovolal, i kdybych mohl. Proč bych měl trávit čas s mobilem u ucha? Vím, jak trávit čas příjemněji.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Anonymni 16. 9. 2011 14:29

a za kolik máš těch 300 minut měsíčně? musíš mít nějaký zázračný tarif, pže takový mě nenapadá, co bude mít 300 minut a útrata pod 300 :hm

mě za půl roku končí smlouva, tak bych si ho rovnou šupnul
Anonymni

Odeslat příspěvekod radim 16. 9. 2011 14:54

Volám v podstatě jen do Vodafonu, takže 320 minut pořídím za 96 Kč. Do jiných sítí provolám tak v průměru 10–20 minut měsíčně, při ceně od nuly za minutu do 4 Kč/min. Takže mě to celé přijde na cca 140 Kč, ovšem zatím se to na našem specifickém trhu dá řešit pouze pomocí více simek, takže tě musím zklamat. Takže podporuj neurru, podporuj zítřejší bojkot a za půl roku to může být jinak.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jirik2000 3. 11. 2011 22:33

Vsimli jste si, ze na portalu neurra.cz je diskusni forum, ze ktereho se ztraceji denne prispevky?
A to nejsou obycejne prispevky, jsou kriticke :D Kdo by to byl rekl, ze? Ono staci napsat, ze je to neseriozni, takhle tahat lidi za nos/viz jejich stupidni prohlaseni,ala nemuzeme nic rici, jsme vazani mlcenlivosti../ a sup, druhy den tam prispevek neni.
Mne by to tolik zas nevadilo, ale kdybych si mel pres takovou spolecnost cokoliv zaridit, tak by u me ztratila kredit a duveru...
Mate take takove poznatky?
jirik2000
Junior

Odeslat příspěvekod audiobullys 4. 11. 2011 13:30

je to tragedie tendle projekt od cloveka co nevi jak fungujou sedivky, retence a reakce tiskovych mluvcich na oficiální nabídky či dražby na městských úřadech.
kdyby todle věděl založí si firmu, řekne že má 5000 zaměstnanců - ani to nemusí být firma, třeba sdružení přátel piva, jako jsou hasiči a podobní, nebo členové církve evangelické a to nemohou nikde napadnout že je to nový šedivák účelový. vyjednat si ceny a pak to přeprodávat za manipulák třeba 40 Kč a má vyděláno , takhle to je amaterismus nikam nevedoucí.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mobilman 4. 11. 2011 18:46

si pamatuju jak mě osočovali přímo tady na mobilmánii když jsem říkal jak je celý projekt neurra k ničemu a nemá šanci i kdyby tam dávali novou poptávku každý týden. no a kde jsou dnes nějaké zasloužené úspěchy? nikde nic což...
mobilman
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka