Levne volani ve dvou

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod chocobo 17. 9. 2011 16:26

No,já osobně používám u Vodafonu taky kamarády a tarif na míru,ale platební metodu mám předplacenou,takže se mi to strhává samo z kreditu,takže není nutné mít klasický paušál:-)
chocobo
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 17. 9. 2011 17:47

Se ženou používáme každý 3xOdepiš. Měsíčně 72,- za 240 minut. Ani to zdaleka neprovoláme
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod milanBrno 17. 9. 2011 20:38

martinsip: Odepiš je opravdu super, ale už se nedá zřídit (od začátku srpna), takže to mu nepomůže...

-- 17. 9. 2011 21:44 --

chocobo: Tarify na míru jsou paušálem...stejně jako kreditní tarify... ;)
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod chocobo 17. 9. 2011 21:57

milanBrno:Tarif na míru ano,ale když si pořád necháš platební metodu předplacenou,tak to není klasickej paušál,nesděluješ operátorovi osobní údaje,neposíláš nikam peníze,strhává se z kreditu. Jinak jen u Vodafonu si můžeš dát tarif za 0,pak platíš jen to co provoláš,což je výhodné,když víš třeba že tu nějakou dobu nebudeš,tak paušál platit nemusíš.:-)
chocobo
Junior

Odeslat příspěvekod Kvetak 18. 9. 2011 20:11

Nulový paušál nabízí i O2-Zero... ;-)
N 5110=N 3310=Al 501=N 3510i=Al 735=SE K700i=SE W800i=SE J220i=Moto F3=Si A50=N 1600=Si AX75=N N73=N 2600c=Vf 533=LG KC550=LG KM900=N C3-00=HTC WS=SGS3
Kvetak
Junior

Odeslat příspěvekod .357 19. 9. 2011 06:54

Věřím že v Brně (a nejen tam) žijí i chytří lidé, kteří vědí jak funguje VoIP! A o tom jak získat internet zadarmo se diskutuje jinde. Mně se třeba podařilo uhádat jen 50%...
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 19. 9. 2011 09:55

nej je prejit k virtualu a tam mas volani ve skupine virtuala zdarma, takze neni potreba mit nejake kamarady apod, a muzes volat mezi celou rodinou ´´zdarma´´ nemusis za to platit priplatek a jeste ceny samotne jsou uplne nekde jinde.
DNSTUFF
Junior

Odeslat příspěvekod opatow 19. 9. 2011 10:37

Souhlasím s "DNSTUFF".
Byl jsi rychlejší :D
Samsung Galaxy S I ,II, IV, LG G3,
opatow
Junior

Odeslat příspěvekod radim 19. 9. 2011 13:41

DNSTUFF píše:nej je prejit k virtualu a tam mas volani ve skupine virtuala zdarma

Ne vždy, kdo tohle nabízí s nulovým paušálem? Já o nikom nevím. Navíc šedý virtuál taky není bůhvíjaká výhra, všechno řešit přes prostředníka...

-- 19. 9. 2011 14:46 --

ultima__ratio píše:
radim píše:Jinak pokud to je zamýšleno na delší dobu, tak by se mohlo vyplatit nakoupit Ufon Za nula. Nulový paušál, vzájemné volání zdarma. Ovšem musí být signál. Jedna sada by se snad dala koupit kolem 2000 Kč.

Kde se to dá koupit?

Musíš se dívat po netu, v bazarech. Teď nabízí někdo na sbazaru, ale 4000 Kč za kus, což je šílenost. Já jsem je prodával za polovičku. Ale zas pokud bys to hodně využíval, tak se to po čase vrátí, i za takovou cenu. Ale nejsou v tom SMS, ty se platí.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod opatow 20. 9. 2011 12:52

radim:
Např. u Mobilgrup to není zcela zadarmo,ale tuším 1Kč/měsíc nikoho neporazí. Ostatní jsem zatim neřešil....
Samsung Galaxy S I ,II, IV, LG G3,
opatow
Junior

Odeslat příspěvekod milanBrno 20. 9. 2011 17:16

.357: Já moc dobře vím jak funguje Voip, a že k němu potřebuješ i internet a ten bohužel zadarmo neni. Což ty nedokážeš stále pochopit...
Navíc ti Voip nebude fungovat v obyčejným telefonu.
Ne každý má super mobil a i lidi s obyčejnými mobily (bez systému) chtějí volat levně nebo zdarma...chápeš!!!???
Ty máš možná slevu na internet 50%, já mám 100%... Ale to nemůžeš brát v potaz, protoze ostatni to nemaji...

A namísto urážek bys ses měl raděj zamyslet...

-- 20. 9. 2011 18:26 --

chocobo: Tak, že se dá platit předplacenou formou jsem věděl (jde to u všech tarifů), ale že se nemusí uvádět adresa a jméno, tak to je mi novinkou...
Když jsem právě zřizoval onen Tarif na míru (bez balíčků, takže za nulu), tak po mě chtěli všechno (ale bez jakéhokoliv papíru, jen telefonicky).
Takže již jsem nebyl anonymní uživatel...

Jak jsi tedy provedl, že po tobě nic nechtěli?
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod .357 20. 9. 2011 20:11

milanBrno:

Tak nevím, jestli je ti 8 nebo jsi retardovaný... Každopádně jsi to ty, kdo by měl nejdříve číst a myslet, a pak teprve psát! Internet většinou zadarmo není, pokud teda nepočítám třeba wi-fi v KFC... Ale dnes je pro spoustu lidí už téměř nezbytností i v mobilu.
Navíc existuje možnost, jak volat přes VoIP i z některých "hloupějších" telefonů, viz. třeba http://www.odorik.cz/w/nokiavoip
Navíc to byla pobídka k zamyšlení pro zakladatele tohoto vlákna, který o to na rozdíl od tebe možná stál. Pokud chceš volat jiným způsobem, tak to je jen tvůj problém, ale pak nechápu, proč máš potřebu reagovat na něco, co pro tebe není přínosné... Tys to vlákno nezaložil, tak buď jen čti anebo nabízej alternativy, jak co nejlevněji volat ve dvou!
A nenavážej se do ostatních, když ani nevíš, o čem je řeč...
.357
BAN MM.cz

Předchozí stránka