Vodafone - Velikonoční ošatka (FAQ na 1. stránce)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Zelych 1. 11. 2011 23:28

Zdravím, nedalo mi to a aplikaci jsem vyzkoušel. První věc, která mě napadla, bylo posunout datum dopředu. Kupodivu se mi zpřístupnila další vajíčka! Ovšem jen po čtvrtek (ted je úterý) s tím, ze Den D bude v pátek. Zkusil jsem dat i rok 2012, ale pouze se mi zpřístupnili obláček leden.
Tak uvidíme, jestli dárky budou jen o víkendu?

--------------------------------------------------------------------------
Nejčastější dotazy:

1) Aplikace je k dispozici vždy jen vybraný časový úsek (den) a pouze pro zákazníky Vodafonu (Android, Symbian 3 a iOS)
2) Aplikaci lze užívat do doby odinstalování, u iOS je však automaticky zálohována přes iTunes pro pozdější instalaci. U Androidu můžete zkusit zálohu přes Astro File Manager a volbu app backup.

http://www.vodafone.cz/velikonoce
Android Market

4.11.2011 - The Sims 3 (Shadowgun pro iOS)
Jak je to 4. 11. se hrou SIMS 3? Posíláme vám ji rozdělenou do dvou souborů. První soubor o velikosti několika MB si stáhnete do telefonu prostřednictvím mobilního internetu od Vodafonu a přenesená data se vám nezapočítají do FUP limitu. Druhou část hry si můžete podle své preference stáhnout dvěma způsoby:

- přes wi-fi s tím, že FUP se samozřejmě nečerpá (ideální pro zákazníky s nižší FUP, Internetem v mobilu na den, či ty, který nemají přístup k rychlému mobilnímu interentu)

- přes mobilní internet s tím, že přenesená data se do FUP započítají (pro zákazníky s vyšší FUP a ty, kteří mají 3G připjení)

11.11.2011 - Need For Speed
18.11.2011 - Tetris
26.11.2011 - Sygic
Zelych
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Snekac 2. 11. 2011 10:51

Aplikace začínají od pátku, zřejmě budou právě v období IVM zdarma (pá-ne)
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod speedy 2. 11. 2011 13:18

Je škoda, že aplikace Ošatka jde použít asi jen na dotykových telefonech. Zkoušel jsem ji na E51 a bohužel neúspěšně. Škoda, ale zároveň to chápu. Pro operátora člověk, který vystačí dlouho s jedním telefonem je nezajímavý.
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tergan 2. 11. 2011 16:34

Takže když píšou že tam dají Sygic, Wookie atd., tak tyhle aplikace budeme moci využívat jen po tu dobu co budou zdarma a pak přestanou fungovat nebo to bude napořád, jako kdyby jsme je koupili. Pokud to bude ta první možnost, tak je to v podstatě useless a mnoho lidí rači sáhne po warezzu. >:-(
-- Všichni jsou mrtví, Dejve --
Tergan
Junior

Odeslat příspěvekod Dolík 2. 11. 2011 16:40

Tak jsem si stáhla aplikaci Ošatka pro svůj telefon nokii N8, nainstalovala a při spuštění mi to po zeptání zda chci připojit k netu (dám ano) hodí hlášku: Nepodařilo se stáhnout data. zkontrolujte vaše připojení a restartujte aplikaci.
Zkoušela jsem to jak přes domácí wifi, ale i přes mobilní net. Ostatní aplikace, které potřebují internet fungují normálně. Zkoušela jsem i apl. přeinstalovat a nic. Nevíte co s tím nebo se aplikace spustí až v pátek????
Dolík
Junior

Odeslat příspěvekod paulis2 2. 11. 2011 18:07

Na Symbianu nemám odzkoušeno. Nicméně na Androidu to jede od včera (už včera proběhla aktualizace - změna názvu aplikace).
Aplikace budou zdarma ke stažení a pak je bude možné používat, jako byste si je koupili. Jak přesně to bude u navigací, je otázka.
Každopádně aplikace začnou asi zítra, v prvních dvou vejcích nic :-)
HTC One S (O2 ČEZ Standard)
Testuji: BlackBerry Z10, HTC Desire 601, HTC One max
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Tergan 2. 11. 2011 18:09

Tak to ať mi koukají vrátit peníze za mobil ! Mám půjčenou Xperii x8 na které je 1.6 :D a aktualizovat jim to nebudu ani náhodou, ještě bych ho po*ral jak se znám :D btw: na 1.6 to aplikaci nenajde, pokud se jmenuje Velikonoční Ošatka
Tergan
Junior

Odeslat příspěvekod paulis2 2. 11. 2011 18:11

Trošku offtopic: Proč se bát aktualizace? :-) Vše se provede skrz telefon a aktualizace je zcela oficiální na verzi 2.1.

K názvu: právě včera odpoledne ji přejmenovali jen na "Ošatka".
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Tergan 2. 11. 2011 19:24

Ja snad zaktualizuju půjčenej mobil :D abych to mohl stáhnout .. SEUS se na to používá že ?
Tergan
Junior

Odeslat příspěvekod paulis2 2. 11. 2011 20:14

Jedna z možností. Ale jde to i "OTA" - přes telefon. V nasatvení a někde dole to SE mívají. Pak se jen hodí být v dosahu wifi a vše se samo stáhne přímo do telefonu.
paulis2
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Tergan 2. 11. 2011 22:41

Už mám Ošatku. OTA to nešlo, přecházelo to z 1.6 na 2.1, takže SEUS .. a sorry za OT.
Btw: Kdy bude první aplikace ?
Tergan
Junior

Odeslat příspěvekod Mike-biker 3. 11. 2011 09:41

První aplikace bude zítra, tj. od 4.11. Každý den budou nabízet nějakou původně placenou aplikaci zdarma. U Androidu to má být takto: Stažení a používání zdarma, ale případné další stažení již zpoplatněné. U APPLE díky jejich lepší promakanosti se aplikace chová jako koupená a jde libovolně znovu stahovat do jedním účtem. 8-)
iPhone 15 Pro Max Natural Titan 256GB.
iPhone 13 Mini 128GB Red as reserved
MacBook Pro 16" 32GB RAM + 24GB GPU + 1TB SSD.
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PD 3. 11. 2011 11:20

U E71 taky nefunguje, objeví se výřez tapety a hlášení "TypeError - Object $ .... does not allow calls.". Ale zas mi to tak nevadí, minulej rok jsem v rámci nějaký akce postahoval spoustu her a pak jsem žádnou z nich nehrál. Nejlepší zábava zdarma je "Týden živě" ve formě podcastu a emulátor GBA.
Mot. T180 | SX1 mod. (Symbian OS 6.1) | N80 (Symbian OS 9.1) | E71 (Symbian OS 9.2) | Huawei U8160 (Android 2.2.1) | LG Optimus L9 II (Android 4.4.2) | Samsung Galaxy A40 (Android 10)
PD
Junior

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 3. 11. 2011 16:36

Takze zitra rano si aktivuji internet na skok,,nebo proste to co stalo 17kc za den s 5MB fup a zitra to bude zadara do nedele a s fupem 20mb ,,,chapu dobre?
DNSTUFF
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 3. 11. 2011 16:56

Jde o internet v mobilu na den. Aktivovaný je vždy na 24hod. od aktivace. Takže aktivovaný např. zítra ráno v 6hod. aktivovaný poběží do soboty 5:59hod. Můžete mít internet zdarma i na pondělí. Pokud si např. internet spustíte v neděli ve 20hod., tak poběží až do pondělí do 19:59. Ten FUP 20MB je na každý 24-hodinový blok.
speedy
Mírně pokročilý

Další stránka