Vodafone - Velikonoční ošatka (FAQ na 1. stránce)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Reku 25. 11. 2011 12:51

Tak Vodafone asi počítá, že lidi emigrují kvůli vysokým cenám operátorů napŕíkad na Slovensko.
A pak ti bude aplikace dobrá ;-)
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Thom 25. 11. 2011 17:18

Hmm tak 25.11.2011 - Sygic (na první stránce topicu). Tak kde je? Že by zítra (píšou "Pecka týdne")?

Edit: jo tak zítra, po najetí kurzorem se to ukázalo. Viz http://www.vodafone.cz/velikonoce/
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zamis 25. 11. 2011 18:09

ja uz mam sygis stazenej. a dokonce funguje :-)
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Kůžel 25. 11. 2011 18:51

Tak to vypadá, že to opravdu žádná pecka nebude, mrkněte na článek
http://osatka.blog.mobilmania.cz/2011/11/vodafone-da-navigaci-sygic-zdarma-nejasejte-predcasne/
Filip Kůžel
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod zamis 25. 11. 2011 19:39

35 korun, to cena jednoho piva, to me nepolechta
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Junior

Odeslat příspěvekod Mike-biker 26. 11. 2011 05:00

Njn. Ale za rok je to 420Kč za mizernou navigaci, která ani omylem nesahá třeba Dynavixu po kotníky. Takže na to jim docela kašlu.
iPhone 15 Pro Max Natural Titan 256GB.
iPhone 13 Mini 128GB Red as reserved
MacBook Pro 16" 32GB RAM + 24GB GPU + 1TB SSD.
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Fiza 26. 11. 2011 09:43

Mě na tom hlavně štve, že nabízejí 'navigaci zdarma', ale že jediný co na tom je zdarma je měsíc místo 14 dní, to se člověk dozví až to nainstaluje. Na to kašlu, ani jsem to neaktivoval a to jsem se na tenhle 'dárek' opravdu těšil, ač tam kde to neznám neřídím nijak často. Tedy nakonec to nebude zdarma, ale další peníze do kasičky Vodafonu od lidí, kterým se na faktuře objeví od ledna poplatek 35,-/55,- korun navíc.

Dobře Vodafone, opět se Ti povedlo mě nas...štvat...
Fiza
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lol7 26. 11. 2011 09:46

Tak nevim jak ostatni, ale ja jsem dneska v Osatce misto Sygicu nasel Ovi maps. To ma byt nejaky vtip?
lol7
Junior

Odeslat příspěvekod Thom 26. 11. 2011 10:53

Mike-biker píše:Njn. Ale za rok je to 420Kč za mizernou navigaci, která ani omylem nesahá třeba Dynavixu po kotníky. Takže na to jim docela kašlu.

Mizernou? Nesouhlasím, i když tuhle konkrétní verzi ještě neznam.
K té ceně: a napadlo tě, že ne každý potřebuje navigaci po celý rok?
Thom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mike-biker 26. 11. 2011 10:58

Napadlo, ale určitě to bude jen s mapou Česka a budeš muset platit podle mě každý měsíc.
To je stejně "zadarmo", jako když ti operátor napíše, že máš 100 minut měsíčně zdarma, ale pokud to využiješ, zaplatíš poplatek 400. :twisted:
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 26. 11. 2011 11:02

lol7 píše:Tak nevim jak ostatni, ale ja jsem dneska v Osatce misto Sygicu nasel Ovi maps. To ma byt nejaky vtip?

Tak se to asi liší podle OS který máš na svém mobilu?
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lol7 26. 11. 2011 11:18

Symbian , kterej ma podle oficialniho webu dostavat Sygic -.- A jeste k tomu vede link na OVI maps na OVI Store, kam se s SEckem nedostanu.
lol7
Junior

Odeslat příspěvekod vodafone-maniak 26. 11. 2011 12:44

Může mně někdo poradit, jak postupovat dále.
Navigace stažena, již několikrát jsem odeslal tu aktivační SMS s IMEI mobilu a stále se dál nedostanu,,.
vodafone-maniak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mike-biker 26. 11. 2011 13:06

Milý Pepíčku, tak tady máš od strýčka jako dárek k Vánocům koloběžku. Hurá strejdo, děkuju moc. :tleskani
No a když se ti bude líbit, tak mi tatínek bude za každý měsíc platit 100Kč. :evil:
Nová koloběžka bez strýčka stojí 750 Kč. :-)
Vyplatí se Pepíčkovi poslat strýčka do zadní části těla? :hm :-D
Mike-biker
Pokročilý

Odeslat příspěvekod crazy.ortik 26. 11. 2011 16:56

Mám jeden velmi důležitý dotaz k navigaci od Sygicu. Těch 35 Kč budu muset od ledna muset platit každý měsíc? Na Marketu se píše, že se to platí SMSkou a úvodní aktivace se provedla rovněž SMSkou. To spíše vypadá tak, že je možnost navigaci aktivovat pouze, když je potřeba. Jako uživatel, který potřebuje navigaci 2krát do roka, když jede na zahraniční dovolenou, by pak byla částka 35 Kč snesitelná.
crazy.ortik
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka