voocall.cz

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 24. 12. 2011 20:22

Šťastné a veselé Vánoce

Chci Vám povedet pribeh jmenem Volame za sudetske ceny tj. levnejsi jak ceske, ale ne zas tak jak nemecke, rakouske apod.

Tento pribeh je si myslim pro vsechny lidi kteri si to dokazi spocitat.

Chodim jsem na mobilmanii dost dlouho ale nejak jsem se u techto voip paralelnich sluzeb nejakym zpusobem vyhybal. Dneska jsem vsak klikl na volani mobil na mobil za zajimavou cenu. Cena byla 1,50kc s 1+1 uctovanim. Rekl jsem wow protoze jako cd klient volam s in-kartou za 1,26kc ale po 70minutach se mi to zvedne na 5,04kc. Tedka ale po 70minutach prechazim na sluzby voocallu kde to na mobil z mobilu bude stat 1,50kc. PS: ostatni ceny pevné linky neresim, ale je to za 0,66kc. Po registraci na voocall.cz jde system nasledovne: Dostanete cislo na ktere ve forme smsky budete posilat cislo kteremu chcete volat. Za chvili vam zavola vase cislo, vezmete to a najednou to volanemu zacne vyzvanet. Plati se uz za dobu kdy to druhemu zacne vyzvanet, tak i kdyz to nezvedne je veden hovor jako uskutecneni, tak to nechat vyzvanet fakt jen nutnou dobu. Zamerne tady nepisu nic o 3G ci wifi, protoze nic k tomu nereknu protoze mam OS BADA v2 a asi vime jaka je tam situace. A jeste musim rict ze cislo kteremu pisete je vodafone cislo, tak si staci mit aktivovanej internet na skok kde vas sms prijde na 0,12kc skrz Oskarka. Zaverem je tohle primarne urcene pro vsechny vodafone CD Inkarta usery kteri chteji jeste nejakou tu padesatikorunu provolat ale nechteji volat za tu cenu bez 75% slevy. Zaverem chci rict ze pri registraci dostanete 10kc kredit tak to muzete vyzkouset. Přeji si aby si toto precetl nejaky Tmobilista ktery ma predplacenku s 6,90kc do vlastni site a tady cte ze muze volat za 1,50kc.
Naposledy upravil myšpulín dne 5. 1. 2012 07:28, celkově upraveno 1
Důvod: upraven titulek, firma nemá se sudety není žádnou souvislost
DNSTUFF
Junior

Odeslat příspěvekod .357 24. 12. 2011 22:48

Jen pro pořádek... "cena hovoru na český mobil vychází přes callback na 2.50Kč bez DPH za minutu a je účtována po 1s".
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 24. 12. 2011 23:20

uz pro poradek mas pravdu uctuje se to na 2x

Sorry ze jsem z toho byl tak vyjevenej ale nejdriv jsem ve vyuctovani neodchytil ze to je 2x uctovany. hovor ke me a pak na druhou stranu

-- 24. 12. 2011 23:51 --

OK volani teda se vsim vsudy stoji 3kc s dph...aby to melo nejaky extra smysl tak to chce volat skrz wifi po internetu pak to je za tech 1,5kc. ale i tak podle vseho je voocal nejlevnejsi sluzba na volani mobil-mobil pres call back. PS: existuji jeste nejaci voip kde se takhle lehce posle sms ci prozvoni a zavolaji vam zpet ? ja hledal ale jen jedine voocall suverene na www hlasi ze to umi
DNSTUFF
Junior

Odeslat příspěvekod milanBrno 25. 12. 2011 00:12

Ano, je jich více a možná i lepší... např. ODORIK
Naposledy upravil milanBrno dne 25. 12. 2011 00:16, celkově upraveno 1
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod .357 25. 12. 2011 00:15

Tak jsi hledal špatně. Jen v ČR jich bude minimálně 30...
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Pedro1981 25. 12. 2011 00:16

Používám službu Odorik.cz

Používám s Call Back, dále pevnou linku a přes internet. Službu používám přes rok. Ceny jsou včetně DPH a jedná se o konečnou cenu. Služba lze použít i s přednastaveným voláním i přes SMS. Ceník platí pro tuzemské volání, ale na webu odorik.cz lze si zjistit i ceny do zahraničí, atd.

Ceny:
ODORIK přes mobil 8-19 19-8
Pevné sítě 2,18 1,98
Mobilní sítě 3,18 3,18

ODORIK přes web 8-19 19-8
Pevné sítě 0,59 0,39
Mobilní sítě 1,59 1,59

ODORIK přes PL 8-19 19-8
Pevné sítě 1,25 0,72
Mobilní sítě 2,25 1,92

Účtování 1+1.

Od Odorik mám vlastní telefonní číslo 91011xxxx.

Pro tuto službu používám mobil bez internetu.

Když jsem doma, nejčastěji volávám přes PL. Přes internet volání nemám rád, cena je OK, ale ozvěna mi vadí, ale každému vyhovuje něco jiného.
Pedro1981
Junior

Odeslat příspěvekod milanBrno 25. 12. 2011 00:23

Jeste bych doplnil, ze Odorik (a nejen on) umoznuje priradit k tomu jejich cislu sve mobilni.
Takze jednoduse receno, volas pres voip, ale volany vidi tve mobilni cislo (treba Vodafone). Super vec, protoze predvolbu 910 lide casto nezvedaji (spojuji si ji s placenymi linkami).
Naposledy upravil milanBrno dne 25. 12. 2011 00:29, celkově upraveno 1
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
milanBrno
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 25. 12. 2011 00:24

jo jenze Mobilní sítě 3,18kc u odorik vs 3kc u voocall,,,jako zas tolik voip s mobilem na mobil tu neni ..myslim jako bez 3g a wfi
DNSTUFF
Junior

Odeslat příspěvekod Pedro1981 25. 12. 2011 00:28

to milanBrno: Používáš, když voláš přes internet notebook nebo pevný PC a sluchátka či bez sluchátek? Děkuji. Používám aplikaci Odorik a notebook. Internet v NTB mám od O2 (3G mobilní internet)

Zrovna koukám na web Odorik a vidím, že služba byla spuštěna, co se týká možnosti použití vlastního mobilního čísla, časem také vyzkouším. Osobně s 910 se dovolám všude, známí mí číslo mají, takže zvedají:-) Ale chápu, že pokud se jedná o někoho, kdo nezná číslo a vidí 9 na začátku má strach z vysokého volání, že jim to sežere kredit či peníze.
Pedro1981
Junior

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 25. 12. 2011 00:33

jinak u odoriku je psano: Pomocí předem nastaveného prozvonění. takze mi odorik zavola zpet a ja zadam cislo volaneho....no myslim ze ten cas navic urcite bude vyssi nez poslani smsky z oskarka za cenu 0,12kc.Takze to ze ja prozvonim a oni zavolaji zpet si taky radne vykoupim ve vetsi delce hovoru.

tedka koukam na sms call back u odoriku a je to pekelna vec...takova rada cisel..vase cislo plus cisla na konci a jeste dalsi veci....u voocall staci jen sms s cisle kam chci volat a nic vic. proste odorik neni lepsi
DNSTUFF
Junior

Odeslat příspěvekod milanBrno 25. 12. 2011 00:41

DNSTUFF: Prijde mi nesmysl resit, zda budu volat za 3kc (voocall) nebo treba 3,18 s Odorikem, kdyz z predplacenky muzu volat za 3,50kc (napr. Felicie, Mych5 atp.).
Rozhodne zajimavejsi je ta sazba 1,50kč/min. na mobil (internet v mobilu ma dnes kazdej druhej, takze v tom nevidim problem)

Pedro1981: Používám to v mobilu pres SIP protokol (1.50kc/min. mi zadny operator nenabidne ani v retenci)
Naposledy upravil milanBrno dne 25. 12. 2011 01:11, celkově upraveno 2
milanBrno
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 25. 12. 2011 00:46

kdyby odorik mel neco lepsiho tak jo ale nema, ma hezky jednoduchy call back apod. a ja zas neresim internet v mobilu protoze zas bych ho tam musel mit, jasne ze z wifi bych volal jak divej ale to je u me zrovna kdyz potrebuju volat nula nula sance.

ps jo a videl jsi v jakem sms formatu odorik prijima sms call back, nevim jak bych tohle vsechno vypisoval v oskarku kdybych si chtel zavolat.
DNSTUFF
Junior

Odeslat příspěvekod milanBrno 25. 12. 2011 00:54

Promin, nez jsem to natukal, tak jsi objevil, ze to take jde a svuj prispevek upravil :)
Ano, ten zpusob je desny a voocall to ma jednodussi, ale to není všechno a Odorik toho umí mnohem víc. A to se nebavím o kvalitě spojení...
Naposledy upravil milanBrno dne 25. 12. 2011 01:01, celkově upraveno 1
milanBrno
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 25. 12. 2011 01:01

dobre fajn a tedka mi reknete jak lepe efektivne utratit napr uplny limit 120kc. ktery je slozen z smsek a volani na mobil.

reseni jako celek je vodafone cd in karta, pripojeni na skok (pro call back sms) a voocall.

Rikam kdybych to nechtel resit tak hnedka jdu do mittrade silver za 189kc
DNSTUFF
Junior

Odeslat příspěvekod milanBrno 25. 12. 2011 01:12

Omlouvám se, ale nerozumím tvému dotazu...
milanBrno
VIP uživatel

Další stránka