Šťastné a veselé Vánoce
Chci Vám povedet pribeh jmenem Volame za sudetske ceny tj. levnejsi jak ceske, ale ne zas tak jak nemecke, rakouske apod.
Tento pribeh je si myslim pro vsechny lidi kteri si to dokazi spocitat.
Chodim jsem na mobilmanii dost dlouho ale nejak jsem se u techto voip paralelnich sluzeb nejakym zpusobem vyhybal. Dneska jsem vsak klikl na volani mobil na mobil za zajimavou cenu. Cena byla 1,50kc s 1+1 uctovanim. Rekl jsem wow protoze jako cd klient volam s in-kartou za 1,26kc ale po 70minutach se mi to zvedne na 5,04kc. Tedka ale po 70minutach prechazim na sluzby voocallu kde to na mobil z mobilu bude stat 1,50kc. PS: ostatni ceny pevné linky neresim, ale je to za 0,66kc. Po registraci na voocall.cz jde system nasledovne: Dostanete cislo na ktere ve forme smsky budete posilat cislo kteremu chcete volat. Za chvili vam zavola vase cislo, vezmete to a najednou to volanemu zacne vyzvanet. Plati se uz za dobu kdy to druhemu zacne vyzvanet, tak i kdyz to nezvedne je veden hovor jako uskutecneni, tak to nechat vyzvanet fakt jen nutnou dobu. Zamerne tady nepisu nic o 3G ci wifi, protoze nic k tomu nereknu protoze mam OS BADA v2 a asi vime jaka je tam situace. A jeste musim rict ze cislo kteremu pisete je vodafone cislo, tak si staci mit aktivovanej internet na skok kde vas sms prijde na 0,12kc skrz Oskarka. Zaverem je tohle primarne urcene pro vsechny vodafone CD Inkarta usery kteri chteji jeste nejakou tu padesatikorunu provolat ale nechteji volat za tu cenu bez 75% slevy. Zaverem chci rict ze pri registraci dostanete 10kc kredit tak to muzete vyzkouset. Přeji si aby si toto precetl nejaky Tmobilista ktery ma predplacenku s 6,90kc do vlastni site a tady cte ze muze volat za 1,50kc.