od marshall 26. 1. 2012 12:54
T-Mobile, BavSe, smlouva končící v listopadu 2011 - chtěl jsem si nechat spadnout číslo na Twist abych s ním mohl přejít pod firmu (ve finále sem zjistil, že to mohlo přejít rovnou, ale o tom se tady nebavíme:)
Měsíc předem (a pak ještě několikrát) koukám do Můj T-Mobile do automatického prodloužení, hlásí - Automatické prodloužení bylo zrušeno. OK všechno cajk, neřeším...
V průběhu měsíce několikrát telefon od T-Mobile, bohužel vždycky v době kdy sem neměl mobil u sebe. Týden před koncem dochází SMS ať se jim ozvu, že mi nabídnou nějaké výhody - nepotřebuju a z SMS usuzuju, že berou na vědomí že končím a neprodlužuju.
Dva dny před koncem, SMS - Vaše smlouva byla automaticky prodloužena. WTF??? Volám na infolajnu řvu asi půl hodinu na borce co to má znamenat, že to nechci a jak je to možný. Několikrát mi sděluje, že s tím nejde nic dělat (ještě dva dny před vypšením!). Zvěšuju a jdu se uklidnit...
Volám za půl dne znova, ženská zjišťuje, že jsem sice prodlužování zrušil ale před dvěma roky, pak se pravděpodobně přepne znova na automatický. Proč jsem to v systému viděl jako neaktivní neví. Podávám reklamaci...
Do dvou týdnů se ozývají, že to dohledali, že teda chyba u nich a že sorry. Jestli chci opravdu smlouvy vypovědět... JO!
Tohle mě stálo naprosto neuvěřitelný množství nervů a času... Uvázat se to je hned, aj na ulici, ale odejít to je sakra problém...ať jdou...vy víte kam. Osobně mi to přišlo, jak kdyby na základě toho že sem se neozval usoudili, že to chci prodloužit...no, je to banda!