Přidám svou zkušenost s O2 Neon S. Manželce jsem po telefonu sjednal přechod z GO na Tarif Neon S. Paní na zákaznické lince autoprolongaci nezmínila ani slovem, jen že tarif je na 24 měsíců.
Smlouvu dovezl kurýr, žena podepsala. Na smlouvě je uvedeno jen "
počet měsíců: 24". Ve smluvních podmínkách, které jsme dostali ke smlouvě, není o automatickém prodloužení ani slovo.
Po 2 letech jsme žádnou SMS o automatickém prodloužení o 2 roky (i když prý mají být dokonce 2) nedostali.
Jelikož jsem si pamatoval, že smlouva je na 2 roky, tak jsem po 31 měsících podal žádost o přenos čísla a výpověď a kolotoč začal.
Trochu to zkrátím:
Moje argumentace, že o tom nemáme nic na smlouvě (a tuto informaci tedy považuji za hodně podstatnou podmínku na to, aby nebyla uvedená na smlouvě), ani ve smluvních podmínkách, ani nám ji nikdo nesdělil a informaci v SMS jsme taky nedostali, a tím pádem považujeme prodloužení za neplatné, se ukázala málo účinná.
Zatím jsme si vyměnili několik doporučených dopisů, e-mailů, z naší strany věcně obsáhlých, ze strany O2 poněkud prefabrikovaných. Dohoda veškerá žádná, buď máme zůstat, nebo zaplatit pokutu.
Zajímavé postřehy – postupně 3 operátoři uznali, že v našem případě je to asi chyba a poslali smlouvu do oddělení výpovědí, které ji obratem zamítlo, nikdo (!!!) nám nebyl schopen říci, kde vlastně najdeme informaci o automatickém prodlužování smluv u tarifů NEON (nakonec jsem je musel najít sám – je v ceníku „pod čarou“, otázkou je jestli tam byla i v době kdy jsme si tarif pořizovali).
Ještě jsme to úplně nevzdali, ale závěr už mám: s O2 už nikdy nic neuzavírat – jejich jednání se zákazníkem je přehlídkou arogance (nechci paušalizovat na všechny zaměstnance, ale jako instituce je to fakt tragédie)
Podle tohoto článku je vidět, že autoprolongace je proti srsti i jiným…
http://zpravy.e15.cz/byznys/technologie-a-media/nekalym-praktikam-operatoru-ma-byt-konec-diky-zmene-zakona-925659