od dockalacek 29. 10. 2015 11:35
Vahač.X: Tohle už zmiňuji na předchozích stránce. Já si minulý týden chatoval s O2 a operátor mi řekl, že stačí, když si net zruším den předem, tedy ve čtvrtek 22. října. To jsem učinil, a v pátek mi stejně přišla textovka, že mi 50 korun strhávají, i když v samoobsluze byl deaktivovaný. Já blbec se na net podíval v domnění, že je to omyl, že se mi strhne 29 korun za denní připojení. Nestalo se tak. Tak tam volám, vysvětluju problém a pán říká, že mi padesátikorunu vrátí, ale než se tak stane, ať nelezu na internet. A za půl hodiny mi přišla textovka, že mi ji nevrátí, protože jsem službu již využil. Já vím, moje blbost, ale koho by to napadlo. Volám tam ještě večer a paní ze mě udělá debila, že jsem službu čerpal, a že když si dám v restauraci jídlo, ochutnám ho, tak taky nemůžu chtít vrátit peníze. Ale i tak mi to přijde nefér, já službu deaktivoval. Paní nato: "A přišla vám deaktivační SMS?" Ne, nepřišla. Tak jsem si aktivoval SMSky a volání do O2 hned od neděle 25. října. Znova chatoval a mám zaručeno, že zítra už mi 49 korun za net nestrhnou. Ještě jsem to ověřoval na lince. Nejde o tu pajcku, ale o princip. Pěkně mě naštvali.
Naposledy upravil
dockalacek dne 29. 10. 2015 15:29, celkově upraveno 1
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)