Předplacené karty

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Reku 29. 6. 2013 18:49

Tak to už je lepší ČD tarif 2. Je to sice paušál, ale dá se nastavit FLEXISTROP třeba na stovku. Za cca 90 korun je přece téměř 300 SMS. A dá se použít i na volání. Snad jedině pokud chce člověk být anonymní, tak předplacenku...
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Helmut Niederman 1. 7. 2013 00:53

Nevím kam mám napsat tento příspěvek tak to napíšu sem. Prosím vás nevíte jak nastavit u dotykového telefonu S5300 Samsung Pocket jednotky ACM ?

Na Twistu mám nastavené JEDNOTKY hovorů ACM avšak SIM kartu jsem přesunul do dotykového telefonu a teď už nemůžu telefonovat, protože mi to hlasí, bylo dosaženo ACM. Nikde v telefonu nemohu najít menu kde by šlo nastavit cenu hovoru pomocí kódu PIN2

U starého telefonu Samsung E1120 se mi kredit zobrazoval přímo na hlavní stránce telefonu. V novém telefonu už nemohu najít čítač jednotek, nulování a nastavování max. limitu.

Prozradíte, jestli na to neexistuje nějaká aplikace v Google Play ?
Helmut Niederman
Junior

Odeslat příspěvekod mobilman 5. 7. 2013 09:28

Mam u vodafone predplacenou kartu s Tarifem na miru, sluzba Kamaradi a Internet.
Na ostatni cisla volam za standardni sazby tarifu na Miru, balicek minut nemam (vyuzivam na volani jinam sluzebni telefon kde neplatim nic).

Nicmene jsem si vsiml ze mi jsou hovory mimo sluzbu Kamaradi uctovane po vterinach uz od prvni vteriny!
Volani do hlasove schranky kde jsem po uvodnim vzkazu zavesil: cena hovoru 0,23 (namisto drive beznych nekolik Kc za celou minutu). A takovych kratsich hovoru jsem mel tento tyden nekolik, vsechny uctovane presne po vterinach!
mobilman
Junior

Odeslat příspěvekod Terminator3 5. 7. 2013 11:52

Helmut Niederman píše:Nevím kam mám napsat tento příspěvek tak to napíšu sem. Prosím vás nevíte jak nastavit u dotykového telefonu S5300 Samsung Pocket jednotky ACM ?

Na Twistu mám nastavené JEDNOTKY hovorů ACM avšak SIM kartu jsem přesunul do dotykového telefonu a teď už nemůžu telefonovat, protože mi to hlasí, bylo dosaženo ACM. Nikde v telefonu nemohu najít menu kde by šlo nastavit cenu hovoru pomocí kódu PIN2

U starého telefonu Samsung E1120 se mi kredit zobrazoval přímo na hlavní stránce telefonu. V novém telefonu už nemohu najít čítač jednotek, nulování a nastavování max. limitu.

Prozradíte, jestli na to neexistuje nějaká aplikace v Google Play ?

Novější telefony jiz dosti často tuto funkci nepodporuji, je nutno sim odemknout v nejakem starem telefonu.
Terminator3
Junior

Odeslat příspěvekod WolfN 12. 7. 2013 22:02

Mám dotaz a nevím zda se to hodí právě sem, vy kdo používáte telefon s operačním systémem WindowsPhone8 a předplacenou kartu od T-Mobile, fungují vám m-platby, při nákupu aplikací na store
NIKDY se nehádej s blbcem, stáhne tě na svoji úroveň a tam tě umlátí zkušenostmi...pokus se jim naslouchat, to je nejlepší.
WolfN
Junior

Odeslat příspěvekod pedro-81cz 14. 7. 2013 10:58

Karta se vším všudy - AKCE: Od 4.7. do 31.8.2013 stačí dobít místo 600 Kč pouze 400Kč a získáte dárek na 14 dní :mrgreen:
pedro-81cz

Odeslat příspěvekod marvy 16. 7. 2013 16:28

Ahoj mam bezlimitku od Vodafone na záložnim telefonu.Chtěl bych vědět,jestli když tam nemam kredit jestli nepřijdu o číslo,když si třeba rok nenabiju.Ještě sem s ní od začátku pořízení neměl placenej hovor. ^^
marvy
Junior

Odeslat příspěvekod pedro-81cz 16. 7. 2013 17:46

Datum platnosti kreditu je 10 měsíců a pak máš 3 měsíce na to, abys dobil a tím oživil kartu, po uplynutí této doby přijdeš o číslo. Během těch 3 měsíců budeš mít zmražen kredit, příchozí hovory fungují. Když dobiješ, tak Ti vrátí i "propadlý" kredit do 5 pracovních dnů od dobití.

Údaje máš i v Sámošce. :-)

Ta Karta je fajn, až na ty drahé SMS a volání jinam. Ale dlouhé hovory do Vodafone a na CallBack bez posílání SMS je super. :-) 1x za 10 měsíců nabiješ 250,- Kč a máš príma dárek od Vodafone. :-D
pedro-81cz

Odeslat příspěvekod marvy 16. 7. 2013 22:07

pedro-81cz: Dík za info. ;-) já tam mám ale stále nulovej kredit.Ještě jsem nedobijel. Jen jsem s tim volal na zák. linku a jinak nic, občas to přihlásim do sítě.
marvy
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 16. 7. 2013 22:35

Já mám doma jednu "věčnou" sim Vodafone. Byl to paušál převedený na předplacenou kartu kterou jsem ale neaktivoval. Při volání pořád nabízí tu aktivaci. Mám ji takto asi 3 roky.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod WolfN 26. 7. 2013 19:20

Tak jsem dneska šéfovi milej telefon i ze sim kartou t-debile s tarifem "Na míru" (jemu) vrátil....ve většině firem bývá zvykem, dávat pár kaček na telefon, mezi 500-1000, on dával 600kč co bylo nad jsme si platili sami.
S příchodem nového roku ale změnil pravidla hry aniž by o tom dal komukoliv co vědět, takže sice v rámci firmy za 0,-kč to samé smsky, ale ven od 6 do 8kč a na to vážně kašlo...ještě se nestydí nám dát k uhradě měsíční poplatek za tariv 49kč, nějakou idiotskou uvítací melodii za 19kč a podobný kokotiny...takhle tedy ne přátelé, takže používám svojí předplacenou kartu od Mobil.cz, kde volám kamkoliv/kdykoliv za 2.50,-kč (účtování 60+1 jak je dnes zvykem), SMS za 1.50,-kč a při dobití 200kč internet s FUP 200MB na měsíc plnou rychlostí.Pokud nedobiji vůbec nic se neděje, na zprýávy z mobilních webů, mail a chat na FB stačí i 32kb, na které to spadne po vyčerpání zmíněného FUP, jsem spokojenej a v rámci firmy budu jen na příjmu...nějaké "no tak zákazníkovi zavolej ne?" ani náhodou ani omylem, ať se třeba zblázní, hodím argument, firma nám neplatí telefon, spojte se s majitelem, nashle.
NIKDY se nehádej s blbcem, stáhne tě na svoji úroveň a tam tě umlátí zkušenostmi...pokus se jim naslouchat, to je nejlepší.
WolfN
Junior

Odeslat příspěvekod pedro-81cz 7. 8. 2013 09:46

Promo akce od Vodafone - speciální edice Karty se Vším Všudy. Názor si udělejte sami, já se jen :mrgreen:

http://www.vodafone.cz/podminky/podmink ... editem-20/
pedro-81cz

Odeslat příspěvekod petyo 7. 8. 2013 10:52

WolfN: Tak to je fakt dobrý firma :D To jako chceš říct, že si ve firmě na příjmu na svém soukromém telefonu?
Naposledy upravil Fíla dne 7. 8. 2013 13:28, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněna rozsáhlá citace
petyo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka