Zkušenosti spokojených zákazníků mobilních operátorů

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod .357 1. 8. 2012 19:06

Rozhodl jsem se založit si vlastní vlákno, aby se dostalo sluchu i těm spokojeným uživatelům (pokud někdo takový vůbec kromě mne existuje... :lol: ). Po těch mnoha nespokojených a naštvaných, bych rád viděl aspoň jedno spokojené a klidné. Pokud mezi spokojené nepatříte, prosím nepřispívejte!! :pozor

Jó a prosím - budeme tu na sebe hodní!

-- 1. 8. 2012 19:12 --

Jsem spokojený s O2, protože mne minuta volání vyjde na cca 80 haléřů.

Jsem spokojený s Vodafonem, protože mne jedna SMS vyjde na cca 30 haléřů.

Jsem spokojený s T-Mobilem, protože mne jeden MB vyjde na cca 0,08 haléřů.
Naposledy upravil Fíla dne 2. 8. 2012 20:08, celkově upraveno 1
Důvod: upraven název tématu
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Reku 1. 8. 2012 19:40

500 MB měsíčně na 6 měsíců je za cca 300 korun u Tmobile na předplacence. To je OK. Škoda, že to nejde s levným voláním....
ČD tarif je taky OK.... Minuty a SMS za solidní cenu z jednoho kreditu, pro všechny, jen s malou kompliakací - investice do ČD karty.... Škoda, že internet k tomu jde jen s 25% slevou - to je na nic...
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ze.us 1. 8. 2012 20:22

Treti do party - hlavni cislo Twist Start, vedlejsi Odepis, s obojim spokojenost. Doufam, ze nevzbuzuji litost ci posmech...
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod LadislavM 1. 8. 2012 20:49

Taky se přidám, naprostá spokojenost. Nenechte se zmást, už pár let využívám šedivé poskytovatele, asi proto ta spokojenost.
Volání v rámci rodiny zdarma neomezeně, 150 minut, 50 sms za 190Kč.
Běžně v prodejnách nabízené tarify už pro mě dávno nejsou zajímavé, jsou příliš zlodějské. Voip není špatný, ale dostat do toho celou rodinu je nemožné.
Naposledy upravil LadislavM dne 1. 8. 2012 22:16, celkově upraveno 1
LadislavM
Junior

Odeslat příspěvekod anonymousCZ 1. 8. 2012 21:00

Ja jsem spokojeny s CD tarifem a VF. Pridal jsem net a platim cca 220 Kc mesicne. Jinak bych tu SIMku nepouzival.
anonymousCZ
Junior

Odeslat příspěvekod .357 1. 8. 2012 21:19

Ještě bych rád pochválil O2 za jejich Extra, díky kterému jsem byl třeba párkrát zdarma na koncertě a na hokeji v O2 aréně, taky v zimě využívám slevy na pernamentky, třeba v Herlíkovicích, byl jsem s velkou slevou i v aquaparku a k tomu nepočítaně slev třeba v C a.A, Lloyds, Alpine Pro apod... Díky O2 kreditce od Citi navíc ušetřím pěknej peníz za vyúčtování.
Vodafone má zase moc pěknou samoobsluhu i s bezva aplikací pro Android.
A co se týče samoobsluhy, tak v tomto směru udělal T-Mobile taky moc velký pokrok ke spokojenosti.
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod .357 20. 8. 2012 17:16

Tímto bych rád poděkoval O2, že jejich tarify nejsou Férové, protože dělat cenovou revoluci a chtít při tom 5 Kč/min může jenom rudej zloděj...
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod messiah.rs 22. 8. 2012 05:23

sklamu tě v tvé nabídce mnoho chybí, paušal ministerstva vnitra (flat za 200Kč) z konbinací z ufonem za nula a máš těměř neomezené volání pro celou rodinu :D
messiah.rs
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ondrajs 23. 8. 2012 00:47

Jsem u VF od dob Oskar-Vodafonu. Vždycky mi pomohli, poradili, změnili službu... Teď odcházím z předplacené karty na ČD tarif, takže já spokojenej jsem a vždycky jsem byl.
Ondrajs
Junior

Odeslat příspěvekod pepacermak 28. 9. 2012 23:11

O2 spokojenost, 600 volných minut a 2 GB mobilního internetu, sms do O2 zdarma
T-mob. po několika drobných problémech spokojenost, kreditní tarif, ale o víkendu volání do T-mob zdarma
Vodafone zatím nespokojenost, jelikož mám divokou kartu a volání do VDF mi vychází stále levněji z O2................Zatím jsem nenašel ideální tarif u VDF, ty "férové" mi moc férové nepřijdou
pepacermak
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 9. 2012 23:28

Já volám zdarma. Služební telefon :mtgreen: Na soukromém nevím. prostě volám a platím.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Ghull 28. 9. 2012 23:56

Já jsem u Vodafone (počínaje Oskarem) od jeho vstupu do ČR. Začínal jsem klasicky na předplacence poté jsem přesedlal na odepiš a minulé léto co vznikla nabídka na ČD tarif jsem si ho ihned zřídil.... a kdyby nebyl ten tak jsem snad nadále u odepiš.
Ghull
Junior

Odeslat příspěvekod wosuk 29. 9. 2012 13:02

Já sem spokojenej s Paegasem (ještě pořád to mám na displeji :) )
telefonování telefonuje, sms smskaj, internet internetuje, nemám si na co stěžovat :)
wosuk
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 29. 9. 2012 13:36

ja jsem spokojenej u O2 protoze jim verim,a oni rikaji ze jsou nejlevnejsi.Jeste ze nevim kolik se plati jinde :-)
anonymni

Další stránka