V pripade VPN zdarma, postacuje 150 min, cca 500sms, a internet s cim vyssim FUP tim lepe. Operator nejlepe VDF, ale v pripade zajimave nabidky, na nem netrvam vubec. Diky. mikemiky@centrum.cz
Dobrý den, poptávám zatím na 2xsim 2x 120min minimálně 1x net min 10gb 1x net min 3gb Volání mezi těmito čísly zdarma 2x SMS asi 50 2x možnost výhodné data v zahraničí EU
Pokud by to šlo tak T-Mobile jinak i klidně O2 nebo Vodafone r pište na mahdal5 zavináč seznam.cz dik moc
- 5 sim - volani/sms v ramci techto 5 sim zdarma nebo nizkou castku. (tedy VPN zdarma nebo za nizkou castku) - zakladni internet na vsech sim(stačí FUP kolem 100mb) - preferuji VF, O2... TM ma u nas spatne pokryti.
Taktéž poptávám nabídku (1-2 SIM - 100 minut volání, kolem 50 SMS, a data - ideálně co nejvíc - alespoň 300 MB FUP) Představa ceny - 250 Kč. Kontakt: webmaster.filis@seznam.cz
Za kolik by šlo sehnat neomezené volání na 5 čísel u O2 a řekněme 200 SMS? Vůbec nevím, jak se ceny pohybují, ale rád bych něco takového do 500 korun. Je to reálné nebo jsem spadl z višně? Momentálně jedu na předplacence, jsem u O2 a rád bych, aby mi zůstalo současné číslo.
poptávám tarify pro cca 6 čísel. 2čísla jen na příjem 1číslo cca 150 min, 100 sms 3čísla neomezené volání (nebo do O2) u dvou čísel BIS u jednoho IVM 150Mb
Ahoj poptávám 2 sim. SIM 1 : asi kolem 80 minut,200 sms,internet kolem 200 MB. SIM 2:30 minut,50 sms,600 MB. Ty hodnoty jsou pouze informativní,takže různá dohoda možná. mail: tomas2285@centrum.cz Díky