Šedí operátoři - poptávka tarifů (do roku 2015)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Andrew_007 24. 7. 2014 21:46

Poptávám čistě datový tarif, alespoň 30GB, cena do 350Kč. Operátor jedno jaký, nová SIM či převod stávajícího čísla také jedno, závazek maximálně 1 rok. SZ nebo jirikk.novakk (zavináč) gmail.com
Případně alespoň něco blížícího se této poptávce. Díky
"Žádný učený z nebe nespadl"
Andrew_007
Junior

Odeslat příspěvekod cojecoje 26. 7. 2014 09:28

Zdravím,
poptávám 5 x neomezenku (neomezené volání + neomezené sms + data alespoň 1,5gb.
Mám IČO.
O síť Vodafone nemám zájem.
pište na cojecoje zavináč email.cz
Díky za nabídky.
Iphone 6....
cojecoje
Junior

Odeslat příspěvekod sune2009 26. 7. 2014 12:17

Sháním tarif neomezené volání,sms a minimálně 1,5GB net cena do 524(aktuálně platím u VF) vč dph,může být na fyzickou osobu nebo IČ,je to jedno.Podmínka je nutné,aby to bylo v síti TM,nyní mám VF a v práci mě hapruje signál.Díky za nabídky do SZ případně tipy,kde to seženu...
sune2009
Junior

Odeslat příspěvekod mistrBilla 30. 7. 2014 18:09

Takze.. Poptavam flat+minimalne 5gb data s LTE ne pod Tmo...Jedna se o firmu s cca 50 cisly. Zajima me flat,ne volani ve skupine. Mate nekdo napad kde? Cena max 500 za sim. Je to realne?
mistrBilla
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod GymmiCZ 30. 7. 2014 18:32

5 GB a neomezené volání a SMS pod 500,- Kč???
Sorry to je sňový tarif který není k dostání ani u francouzského FREE mobile tarify u +4UMobile už nejsou tak výhodné tam snad byl tenhle tarif s 30 GB za 599,- Kč a co vím tak dost šedivek přechází a stává se virtuály. Pokud postačí na SIM 3 GB tak by jste se mohl dostat na 599,- Kč.
Pokud jste firma tak zkuste oslovit operátora a nechte si vytvořit nabídku pro svou firmu, některé firmy jsou virtuály pro své zaměstnance a nenabízí to dál.
GymmiCZ
Junior

Odeslat příspěvekod mistrBilla 30. 7. 2014 18:45

S 3gb jsme se dostali na 520 u Tmo. Ale nevyhovuje nestabilni sit na net.
mistrBilla
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LadislavM 30. 7. 2014 18:45

Mistře Bille, zapomněl jsi napsat iphone6 k tomu za korunu.
LadislavM
Junior

Odeslat příspěvekod mistrBilla 30. 7. 2014 18:50

Na iphone kaslu:-) Mobily nakupuju bez dph.O2 se me snazilo nacpat pod Bonerix,ale tam se od nich dostavam na nejakych 700 za tarif na simku...Kolegovi se to na SK u O2 podarilo na 20€ pri 80ti sim... i s eu tarifem..Jen tady se drzej:-)
mistrBilla
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dan010 31. 7. 2014 16:36

mistrBilla píše:Takze.. Poptavam flat+minimalne 5gb data s LTE ne pod Tmo...Jedna se o firmu s cca 50 cisly. Zajima me flat,ne volani ve skupine. Mate nekdo napad kde? Cena max 500 za sim. Je to realne?

Já bych to na tolik čísel třeba uměl vzít přes naši firmu u Vodafone se 4 GB dat a tam kde by to bylo nutné se dá za + 100 Kč zapnout neomezený Turbo internet, ale 50 čísel najednou od jedné firmy je pro nás příliš velké riziko kvůli případnému nezaplacení faktury a kvůli marži 50 Kč na čísle nám to za to nestojí, jedině by tam musela být nějaká záloha a placení faktur dopředu...
dan010
Junior

Odeslat příspěvekod winterstadion 31. 7. 2014 20:21

Zdravím,
Poptávám neomezný tarif s internetem (klasika 1.5Gb může být i víc). |Číslo bych si chtěl převést od virtualního operátora. Nejlépe od T-Mobilu (nejní podmínkou). !!Vodafone ne!! Bez smlouvy. Klidně i na IČO (nejní podmínkou) za rozumnou cenu 450-500Kč. Nabídky prosím na winterstadion@seznam.cz Předem děkuji
winterstadion
Junior

Odeslat příspěvekod freshh 3. 8. 2014 23:42

Dobrej,
poptávám tarif s VPN zdarma pro několik sim (rodina). Členové provolají jen několik desítek minut mimo síť. Možnost přikoupení si internetu. Bez Iča, operátor nerozhoduje. xfreshh@seznam.cz
Děkuji
freshh
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LadislavM 4. 8. 2014 00:19

Jukni na emtéčko.
Naposledy upravil Fíla dne 4. 8. 2014 11:10, celkově upraveno 1
Důvod: doplněn odkaz na příslušnou diskuzi
LadislavM
Junior

Odeslat příspěvekod GymmiCZ 4. 8. 2014 04:14

Emtéčko a NVT mobil mají doopravdy zajímavou nabídku, zde by mě zajímalo zda O2 jim dalo takovou nabídku pro virtuály nebo šedivky riskují. Ale ani CityMobile, SevenCall, Skyfone nemají špatnou nabídku.
Dáli ovšem někdo flat s 1,5 GB pod 300,- Kč mám zájem! Ten nepovedený vtip od jednoho autora jak Vodafone flat s 1,5 GB za 299,- Kč na předplacenkách limitovaná edice, heslo: FQ233 přeci jen je falešný.
GymmiCZ
Junior

Odeslat příspěvekod levnadobijecka 5. 8. 2014 12:46

mistrBilla píše:Takze.. Poptavam flat+minimalne 5gb data s LTE ne pod Tmo...Jedna se o firmu s cca 50 cisly. Zajima me flat,ne volani ve skupine. Mate nekdo napad kde? Cena max 500 za sim. Je to realne?

416Kč včetně DPH, 4GB data LTE, přímo pod op., flat
napište SZ ;)

EDIT: je to reakce na poptávku po 50 sim kartách, nepište mi, že chcete jednu, nebo dvě.
Naposledy upravil levnadobijecka dne 5. 8. 2014 18:49, celkově upraveno 1
levnadobijecka
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka