TrustNo1 píše:V O2 retenční nabídku za 404 Kč už nedávají.
Pikačowina. Sjeď si na Tebou udaném linku na samý závěr nabídky a dočteš se, že:

Zásada je nenechat se odbýt - nevím proč, ale v O2 (zdá se) milují hry na tydýtky. Končil mi právě roční závazek na net za pětistovku, tak jsem stáhnul z webu aktuální nabídku a zvolil tu nejlevnější (404,-). Volám na udanou linku, procvakám se až k operátorovi a hrajem:
"Dobrý den, XY O2, jak vám mohu pomoci?"
"Dobrý den, AB, mám zájem o aktivaci nabídky Internet Optimal + za 404,- ...."
"Máme jen internet za 505,-."
"Já chci ten za 404,-."
"To je ale jen na prodejnách, ne?"
"Já to čtu na vašem webu v cenové nabídce a nic o prodejnách tam není."
"Kde to čtete? Vydržte, podívám se (30 vteřin ticho) - no, je tu jen 505,-!"
"To ale není v hlavní nabídce na homepage - máte to v interním ceníku, který je nutno stáhnout z odkazu."
"Tak já vás přepojím na někoho, kdo to dělá, ano?"
"Jo, díky."
"Dobrý den, YZ O2, blablabla..."
"Dobrý den, AB, skončil mi závazek ke službě Internet a mám zájem o aktivaci speciální nabídky za 404,-..."
"Máme internet za 505,-..."
"Já tam čtu za 404,-."
"Anoooo, to je ale k mobilním paušálům a vy žádný nemáte..."
"Promiňte, já to mám před sebou a nikde nic o podmínce využívání mobilních služeb není."
"Myslíte tu akci za 464,-?"
"Ne, já chci za 404,-."
"Aha - a kde to čtete, můžete mi říct?"
"Můžu (dávám odkaz)."
"Vydržte chviličku, já se podívám, anooo? (30 vteřin pauza) Slyšíme se? Tak já vám to samozřejmě můžu udělat za těch 404,-, je to se závazkem, blablablabla (vše, co už dopředu vím z letáku). A chci se vás zeptat - nechcete mobilní tarif od O2? Tam by pak byla ještě další sleva..."
"Ne, děkuju, mám vyhovující službu."
"A televizi od O2 - tam by taky byla sleva...?"
"Díky, mám satelitní příjem."
"Tak aspoň elektronické vyúčtování služeb - můžu vám aktivovat?"
Nevím, jak kdo, ale já tyhle hrátky s O2 prostě miluju - jasně, že vědí o nabídkách všechno, ale pokouší se vás zviklat, znejistět (tak odpadnou ti, kdo o nabídce jen slyšeli a leknou se, že buď přeslechli nebo zdroj kecal) a kapitulují teprve tehdy, když jim omlátíte znění jejich vlastního dokumentu o čumák (vloni jsme se kočkovali úplně stejně). Takže resumé: zjistěte si aktuální nabídky (bývají zastrčené na jejich webu, většinou v krátkém malém linku jako "Infomace o cenách" apod.), pozorně pročtěte a pak žádejte to, co jste si vybrali a co O2 nabízí. Nedejte se zviklat, znejistět ani odbýt a věřím, že dosáhnete svého.