ADSL(VDSL) internet misto 404 nejakych 500 kc

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Stepik1 10. 9. 2013 08:59

V červenci jsem přecházel od O2 k Vodafone (Internet Optimal), předtím jsem cca 4 roky každý rok prodlužoval nabídku za 400 Kč, letos už obnovení nepovolili. Nyní mám totéž za 399,-bez úvazku; škoda, že O2 s cenou 348,- nepřišlo dřív, ale teď už to kvůli 50 Kč měnit nebudu.
Stepik1
Junior

Odeslat příspěvekod Mrwolf 10. 9. 2013 20:34

ja presel k T-M a mam to za 350 na dva roky, kdybych mel u nich pausal tak se jde dostat na 200, v 7. mesici mi to O2 znovu nabidlo za 400, ale uz me nebavilo to resit kazdy rok a navic sem uz to mel u T-M domluvene tak jsem presel
Mrwolf
Junior

Odeslat příspěvekod ilja2001 12. 9. 2013 22:31

Když mám od O2 VDSL na jednom čísle v jednom městě, jaké je šance získat nějakou výhodnou nabídku na VDSL pro nové číslo v jiném městě. Lze vůbec jako osoba takhle mít dvě linky? Nikdy jsem se o to nezajímal, web O2 o tom taky nic nepíše nebo jsem nic nenašel.
ilja2001
Junior

Odeslat příspěvekod Slawall 13. 9. 2013 08:40

Samozrejme, ze muzes mit dve linky na sebe. Muzes mit na sebe i vice linek najednou. Kdyztak mi napis SZ, pokud budes chtit neco vic...
Slawall
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod randomuser 19. 9. 2013 15:28

TrustNo1 píše:V O2 retenční nabídku za 404 Kč už nedávají.

Pikačowina. Sjeď si na Tebou udaném linku na samý závěr nabídky a dočteš se, že:
Obrázek
Zásada je nenechat se odbýt - nevím proč, ale v O2 (zdá se) milují hry na tydýtky. Končil mi právě roční závazek na net za pětistovku, tak jsem stáhnul z webu aktuální nabídku a zvolil tu nejlevnější (404,-). Volám na udanou linku, procvakám se až k operátorovi a hrajem:

"Dobrý den, XY O2, jak vám mohu pomoci?"
"Dobrý den, AB, mám zájem o aktivaci nabídky Internet Optimal + za 404,- ...."
"Máme jen internet za 505,-."
"Já chci ten za 404,-."
"To je ale jen na prodejnách, ne?"
"Já to čtu na vašem webu v cenové nabídce a nic o prodejnách tam není."
"Kde to čtete? Vydržte, podívám se (30 vteřin ticho) - no, je tu jen 505,-!"
"To ale není v hlavní nabídce na homepage - máte to v interním ceníku, který je nutno stáhnout z odkazu."
"Tak já vás přepojím na někoho, kdo to dělá, ano?"
"Jo, díky."
"Dobrý den, YZ O2, blablabla..."
"Dobrý den, AB, skončil mi závazek ke službě Internet a mám zájem o aktivaci speciální nabídky za 404,-..."
"Máme internet za 505,-..."
"Já tam čtu za 404,-."
"Anoooo, to je ale k mobilním paušálům a vy žádný nemáte..."
"Promiňte, já to mám před sebou a nikde nic o podmínce využívání mobilních služeb není."
"Myslíte tu akci za 464,-?"
"Ne, já chci za 404,-."
"Aha - a kde to čtete, můžete mi říct?"
"Můžu (dávám odkaz)."
"Vydržte chviličku, já se podívám, anooo? (30 vteřin pauza) Slyšíme se? Tak já vám to samozřejmě můžu udělat za těch 404,-, je to se závazkem, blablablabla (vše, co už dopředu vím z letáku). A chci se vás zeptat - nechcete mobilní tarif od O2? Tam by pak byla ještě další sleva..."
"Ne, děkuju, mám vyhovující službu."
"A televizi od O2 - tam by taky byla sleva...?"
"Díky, mám satelitní příjem."
"Tak aspoň elektronické vyúčtování služeb - můžu vám aktivovat?"

Nevím, jak kdo, ale já tyhle hrátky s O2 prostě miluju - jasně, že vědí o nabídkách všechno, ale pokouší se vás zviklat, znejistět (tak odpadnou ti, kdo o nabídce jen slyšeli a leknou se, že buď přeslechli nebo zdroj kecal) a kapitulují teprve tehdy, když jim omlátíte znění jejich vlastního dokumentu o čumák (vloni jsme se kočkovali úplně stejně). Takže resumé: zjistěte si aktuální nabídky (bývají zastrčené na jejich webu, většinou v krátkém malém linku jako "Infomace o cenách" apod.), pozorně pročtěte a pak žádejte to, co jste si vybrali a co O2 nabízí. Nedejte se zviklat, znejistět ani odbýt a věřím, že dosáhnete svého.
randomuser
Junior

Odeslat příspěvekod Mrwolf 19. 9. 2013 19:07

me to taky za 404 nabidli, uz sem nechtel za rok resit cenu znovu jak uz po nekolikate
Mrwolf
Junior

Odeslat příspěvekod javim 24. 9. 2013 14:00

To je neskutečné, jak se zuby nehty brání dodržet to, co je v ceníku :)
javim
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod P3jcha 1. 10. 2013 14:20

Tak jsem dnes volal také na O2 linku, končí mi zvýhodnění, nyní platím 444,- za internet Optimal ADSL 8MB, chtěl jsem 404, že prej jen k mobilnímu tarifu, nicméně všiml jsem si nabídky z ceníku, že platila jen do konce září, mě říkala, že jsou to ceny z loňka a kdesi cosi...
Nakonec nabídla za 464,-Kč, úvazek na 12 měsíců a že můžu používat VDSL, jen si musím zakoupit modem za 399,-Kč.
Jaký máte na to názor? Já tu mám nabídku na 10MB wifi za 390,- nebo 16MB wifi za 440,-, wifi zařízení mám z dřívějška.

Dost přemýšlím o VDSL, nicméně mám rok starý modem na ADSL od D-Linku, kterého je mi líto, ten od O2 nerozdýchal bouřku:-)
Máte někdo zkušenost s nějakýmlepším VDSL modemem kompatibilním s O2 připojením?
Samsung Galaxy S -> HTC Desire S -> HTC Desire Z -> HTC One V -> HTC One X -> HTC One V -> HTC One -> Apple iPhone 5S 32GB
P3jcha
Junior

Odeslat příspěvekod Slawall 1. 10. 2013 14:42

Si kup jakykoliv VDSL modem, ale nesezense ho za 399Kc, standarni cena toho VDSL je okolo 2k, pri zrizeni 984Kc, spesl alkce pri migraci za 399Kc...urcite bych neprechazl na wifi, ktere ti v zime pri snezeni spise nepojede nez pojede...
Slawall
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod japoppp 1. 10. 2013 19:25

Teď jsem se díval do pdf ceníku o2 za adsl http://www.o2.cz/file_conver/17713/Ceni ... 130301.pdf a na konci je nějaká akční sleva na určitých prodejnách na tarify Internet Basic, Internet Comfort a Internet Smart
Internet Basic 300 Kč s DPH
Internet Comfort 348 Kč s DPH
Internet Smart 448 Kč s DPH

Nevíte co to je za tarify ? Nikde jinde na webu je nevidím, jsou to tzv. naked ? Ptám se proto, že mi končí zvýhodnění a asi budu muset vyjednávat. Kdyby byli neústupní, tak bych současný net zrušil a zřídil výše uvedený na manželku.
japoppp
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod podikk 2. 10. 2013 03:28

Nevite nekdo, proc mam VDSL za tuhle cenu? Uz tu cenu mam pul roku a tu slevu mi tmobile udelal sam.
Obrázek
podikk
Junior

Odeslat příspěvekod paty07 2. 10. 2013 18:25

Buď rád a radši se neptej nebo ti tu slevu odstraní. :D
paty07
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mrwolf 10. 12. 2013 10:48

ja uz 3 mesic jsem u T-M a platim 350 misto u O2 500, dostal nekdo jinou cenu nez je ta oficialni? ted bratranec resi stejny problem co jsem mel ale u T-M uz akce neni
Mrwolf
Junior

Odeslat příspěvekod marsimx 10. 12. 2013 17:47

Ano, mám také VDSL 20Mbit od T-Mobile za 350 Kč. Myslím, že ta akce pořád platí, kamarád ji získal minulý týden. Pokud bys potřeboval více informací, rád pomůžu přes PM.
marsimx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod shotik 11. 12. 2013 08:44

Myslite ze pujde zrusit v pripade nesouhlasu s podminkami v lednu o2 internet a vzit hned ten od tmobile ? Neni tam nejake obdobi kdy na linku nemuzu dat novou sluzbu?
shotik
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka