Vodafone mVolání - tarify pro klienty mBank (ukončeno)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vicomt_cobra 6. 11. 2013 09:53

mVolání v letáku píše o ambici zlevnit "mobilní svět", takže velké očekávání obou tarifů (599,- 299,-) je na místě.

Sekundárním efektem takové nabídky by byl tlak na ostatní operátory ve střední cenové kategorii, kde dnes velká trojka nabízí neomezené volání a sms ve vlastní síti (např. za 250+150). Doufat v dobrou nabídku mVolání by tedy měli i zákazníci, kteří neplánují změnu operátora...
vicomt_cobra
Junior

Odeslat příspěvekod Filip Kůžel 6. 11. 2013 09:58

Mírné zchlazení horkého očekávání…
http://www.mobilmania.cz/bleskovky/mban ... fault.aspx
Filip Kůžel
Redaktor MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vicomt_cobra 6. 11. 2013 10:22

hmmmmm škoda, pod vlivem smrště takyvirtuálů jsem byl natěšený,že dochází k nějaké další revoluci :-(
Naposledy upravil Fíla dne 6. 11. 2013 14:43, celkově upraveno 1
Důvod: necituj předešlý příspěvek
vicomt_cobra
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 6. 11. 2013 10:33

Tak jestli nebude mBank virtuál, tak to bude uděláno asi jako ČD, to znamená, pořád bude pod Vodafone ten kdo má Vodafone a s tím plynoucí výhody ( ukáže po hovoru kolik zbývá volných minut, bude fungovat aplikace na Android Můj Vodafone a podobně ) což je super. Teď už jen počkat na nabídku konkrétní v 18h a snad nebude co řešit. ;-]
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 11. 2013 10:36

myšpulín včera píše:...To, že máš nyní Vodafone může být výhoda, ale také nemusí. Záleží jestli mVolání bude plnohodnotný virtuální operátor nebo něco jako ČD tarify.

Takže to bude výhoda mít Vodafone, když to bude obdoba "ČD tarifů" :-)
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 6. 11. 2013 10:38

Ještě mám dotaz na těch 100 minut do zahraničí. To jako budu moct volat v rámci těch 100 minut zdarma kamarádovi na Floridu nebo třeba naši spoluobčané z Vietnamu rodinám do Vietnamu ? Nebo je to nějak omezené ( např. na EU a podobně ) ? :-)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Tonda512 6. 11. 2013 10:40

Filip Kůžel píše:Mírné zchlazení horkého očekávání…
http://www.mobilmania.cz/bleskovky/mban ... fault.aspx

Tak snad tam bude nějaký pouze minimální požadavek na ty pluska. Např. mít běžný účet, který si každý zřídí online během chvíle...
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vicomt_cobra 6. 11. 2013 10:47

Nebo účet musíš mít v každém případě a pluska budeš mít jen při určitém obratu nebo zůstatku ;-)
vicomt_cobra
Junior

Odeslat příspěvekod radim 6. 11. 2013 10:53

Nebo při platbě kartou. Z toho mají banky slušné prachy.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 11. 2013 11:05

Přesně tak, platby kartou víc vynášejí než úročení uložených peněz. Jak jinak by mohli třeba u Citibank vracet 2% útraty kartou? Já na tom ušetřím víc než na úročení úspor kde dostat 2% ročně je dnes úspěch.
Než utratit 4000 kartou bez vratky a ušetřit 3x9 Kč u mBank je lepší získat z této útraty vratku 80 Kč použitím kreditky od Citi.
Podobné podmínky tak očekávám u těch služeb navíc, záleží jak konkrétně to bude nastavené.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tonda512 6. 11. 2013 11:59

Já doufám, že to na tu kartu vázané nebude. Radši platím hotovostí.

Holt bych případně ty peníze utratil za větší nákupy, než stále myslet na to, zda musím ještě něco otočit na kartě...
Tonda512
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod polda 6. 11. 2013 12:10

Ředitel ČTÚ píše:Ještě mám dotaz na těch 100 minut do zahraničí. To jako budu moct volat v rámci těch 100 minut zdarma kamarádovi na Floridu nebo třeba naši spoluobčané z Vietnamu rodinám do Vietnamu ? Nebo je to nějak omezené ( např. na EU a podobně ) ? :-)

Na zahraniční čísla, ale mám za to,že se to bude týkat jen EU max. Rusko a ten Vyjetnam :-[
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal.Krsik 6. 11. 2013 13:48

Dneska jsem se bavil s chlapíkem na prodejně VDF v Brně a mírně mi naznačil, že by to mělo kopírovat tu nabídku, kterou má VDF pro známé svých zaměstnanců, tzn. ten vyšší tarif za 555Kč, to by byla paráda :-)
Michal.Krsik
Junior

Odeslat příspěvekod Spike26 6. 11. 2013 14:28

To bude super, pokud to bude primo pod Vodafone. Ted se jenom porad bojim 2 leteho uvazku. Snad se nam za par hodin chlapci z mBank pochlapi.
Spike26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jnexflex 6. 11. 2013 15:06

2 roky bych snad i prezil, za flat s 4GB s 1000 minutama do zahranici. :) Akorat nechapu tu casove omezenou nabidku.Pokud bude stejne docasna jako ČD nabidka, neni co resit...
jnexflex
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka