Ante1 píše: ale uz chci mit konecne ten krasny pocit, ze muzu "tlachat po SMS" do aleluja. A za to me ty skoro 4k stoji...
To je 4000 SMS nebo 4000 minut hovoru.Tzn. prosinec leden unor - 1300 minut na měsic.Tzn. skoro 50 minut hovoru na den.Co takhle ušetřit a volat ted prostě až vyfiči volny minuty přes callback,data mate už ted určitě zaplacený a prostě date si strop a upozornění že volny minuty sou fuč a od ty chvile každej hovor přes callback.minuta koruna - učtovani po vteřinach od prvni minuty,ani nechci počitat jaka uspora oproti planu a ted vam jednorazově vyhodím 4000,pokud samozřejmě deně provolate dvě hodiny a víc tak je to jiná - takoví ale už dávno bych řekl flat mají a hlavně volají nikoliv za ůčelem pokecáme kámo.Mimochodem mně volali a po důkladnem zvažení jsem jako klient mbank usoudil že upisovat se rozhodně nebudu,nabidka neni nijak omračujicí pokud se dostanu za stejny peníze bez upisu na prakticky stejny minuty a v datech jsem na tom dokonce lip - po vyčerpaní jedu pořad použitelnou rychlostí na rozdil od šnek rychlost vodafone jak se přešvihne.