Vodafone mVolání - tarify pro klienty mBank (ukončeno)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod martinsip 1. 12. 2013 11:53

Mě u VDF drží pouze ČD a několik Odepiš
Peugeot 308SW 1,6HDi 2010, Fiat Marea Weekend 1,9JTD 2003
Honor magic5 Pro
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ostrava2014 1. 12. 2013 12:09

martinsip: Za to se podepisuji až na Odepiš, který už nemám. :-)
ostrava2014

Odeslat příspěvekod Marek45 1. 12. 2013 12:33

Posílal jsem žádost o přenesení čísla k Vodafonu. Do 10 dnů se mi ozvali, po tel. se vše zařídilo. Do dvou dnů mi přišla smlouva k podpisu. A od 4.12. budu u Vodafonu. Vše bez problému.
Marek45
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mfrolka 2. 12. 2013 14:19

Pro Marek45 jestli to nebude tím jak jsem psal od jiného operátora to není problém ,to chtějí ,ale pro nás co máme vodafon a platili jsme víc ,asi nemáme nárok...
jinak já už 18 den prac. 25 kal.a furt nic...
mfrolka
Junior

Odeslat příspěvekod dk1844 3. 12. 2013 10:58

Tak uz mam taky mVolani, a to verzi za 300 Kc. Moje zkusenosti s operatorkou jsou nasledujici:
- zavolala presne 15. pracovni den (byl jsem u VF s CD bonusem)
- vsechno dobre vysvetlila, rekla mi o 30 dni lhute, kdy mohu odstoupit bez sankci, o uctovani, atp.

Umoznila jeste se zeptat a jasne mi odpovedela na dotazy, takze jsem se dozvedel (ptal jsem se schvlane proto, ze jsem o nekterych vecech cetl tady na foru):
- Uctovani minut je 1+1 pro vsech 300 min.
- Prevadi se vsech 300 min, ktere se dalsi mesic cerpaji az po aktualnich minutach.
- Potvrdila mi, ze je to 300 min celkem, z toho prvnich 100 je do zahranici, nijak jinak.
- Novy tarif za 300 mi plati ode dneska do konce zuctovaciho obdobi (takze pomerna cast ceny). Predpokladam, ze puvodni tarif budu muset zaplatit taky a budu mit prekryv.

- Uvazal jsem se tim k MMP 249 Kc, takze kdych chtel 31. den odejit, asi zaplatim cca 23*250Kc, ale po jarni ucinnosti novych pravidel uz je 50Kc za kazdy pripadny mesic pri odchodu v zasade za pusu.

Takze za me jednani v poradku (sice v posledni den, ale v terminu a tedy dle dohody). Tarifem jsem si pro svoje potreby polepsil, takze jsem spokojen.
dk1844
Junior

Odeslat příspěvekod mfrolka 4. 12. 2013 11:10

Takže jak jsem dopadl ... Včera jsem psal na Vodafone a i na mbank odpověděli jen z mbank že mám kontaktovat vod. 800777791 tam jsem si počkal 25min na čekačce a tarif změnil, již jsem měl Red ze vším všudy, bez úvazku za 837,- momentálně za 599 z 24měs. úvazkem, úspora za 2 roky 5712,- Mmp je teď 490,- kdyby bylo potřeba odstoupit od smlouvy a podle podmínek které už novým zákonem platí (akorát operátoři ho budou akceptovat až 2/2014) by to bylo 1/5 z 490 to je 98x24měs 2352 to už se dá akceptovat navíc se to bude každý měsíc o těch 98,- snižovat . Jednání z operátorem ?? co říct. Když jsem se ptal proč nezavolaly v termínu -máme toho moc nestihli jsme- budete nějak kompenzovat vaši chybu např. dárek - nebudeme . a tarif protože jsem mět ten samý mě změní až 13.12 od dalšího zúčtovacího období ..na to že jsem ho objednal 7.11 mě posunuly nejvíc jak jen to šlo .. takže z mého pocitu z jednání : docela neochota změnit účtování stejného tarifu který je teď pro mě výhodnější ,tak mě alespoň na staré platbě podrží co nejdél .
mfrolka
Junior

Odeslat příspěvekod Ante1 5. 12. 2013 09:10

Tarif pro Vás - mVolání

Vážený zákazníku,

Děkujeme za Vaší žádost o tarif mVolání.

Vzhledem k vysokému zájmu o toto tarifní řešení, musíme prodloužit lhůtu zpracování žádostí na 30 pracovních dnů.

Omlouváme se za způsobené komplikace a děkujeme za pochopení.

Vaší žádosti se budeme věnovat co nejdříve.

S pozdravem

Váš Vodafone

Tak tento text vyse me prisel vcera - asi po 14 dnech od podani zadosti...
Naposledy upravil Fíla dne 5. 12. 2013 10:00, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněny nadbytečné řádky
Samsung Galaxy Mega 6,3
Ante1
Junior

Odeslat příspěvekod dk1844 5. 12. 2013 10:14

Znam lidi, kterym to same taky prislo, a to jsou dokonce u VF.
Cekat jen na zmenu tarifu cca jeden a pul mesice (30 pracovnich dni -> 40-44 dni v realu), to je teda peklo. Opravdu to zavani snahou oddalit poskytnuti vyhodneho tarifu co nejdele, jak to jen jde.

Mimochodem, neni tahle akce jen do konce roku? Aby se takto odlozenym zakaznikum pak nedostalo odpovedi, ze maji smulu, akce skoncila, nelze aktivovat atp. Nebo, ze smluv byl omezeny pocet (nekde jsem drive zahledl cislo 500 000).

Tohle se, doufam, stat nemuze, ne? Co vy na to, Tiskove oddeleni VF? :-)
dk1844
Junior

Odeslat příspěvekod Tiskové oddělení Vod 5. 12. 2013 14:53

dk1844: Pěkný den, co se týká omezení akce, není to otázka na nás, ale na mBank. Z naší strany určitě nejde o úmyslné oddalování poskytnutí tarifu, to bychom často byli sami proti sobě. Děláme maximum pro navýšení kapacit u nás, abychom vyřídili co nejvíc objednávek každý den. Věřím, že se to v příštích dnech projeví a lhůtu budeme moct zkrátit. Ondra
Tiskové oddělení a péče o zákazníky Vodafonu
Pro řešení konkrétních požadavků nás můžete kontaktovat přes ikonku webu.
Tiskové oddělení Vod
Zástupce operátora

Odeslat příspěvekod Ante1 5. 12. 2013 19:12

Me osobne cekani vubec nevadi, mozna je to i vekem ;) Za 47 let jsem se uz trosku cekat naucil a nebudu tady preci kricet ze "s nimi koncim" - to bych byl sam proti sobe. Kdyz neco chci, tak si pockam. To, ze to nedje rychleji ja neovlivnim a tak me to nesmi trhat zily :)

Jeste k tomu cekani - ja osobne mam takovou prekerku, ze mam u Vodafone zuctovani vzdy k 25.dni v mesici. Bylo me slibeno, ze v pristim vyuctovani (25.12.) mohu doplatit tenkrat koupeny dotovany telefon za 7,-Kc. Kdyz nedoplatim cca 3900,-Kc , tak si nemohu vzit "mMini". Kdyz budu cekat na "Husakuv zakon" do unora, tak to uz urcite akce u mBank nebude a ja budu mit prd.

Kdyz ted ale tu pro me "nechutnou" castku toho 25.12.2013 zaplatim, tak od ledna kazdy mesic setrim cca 500,-Kc diky tomu mMini tarifu, takze ty 4.000,-Kc se me vrati za 8 mesicu. Ja vim, je to dlouho a treba na trhu budou jeste lepsi tarify, ale uz chci mit konecne ten krasny pocit, ze muzu "tlachat po SMS" do aleluja. A za to me ty skoro 4k stoji...
Samsung Galaxy Mega 6,3
Ante1
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 12. 2013 21:45

Tak já bych jim teda 4000 nedal.
Ten tarif nebo podobný bude možné získat i v únoru. O tom jsem přesvědčen.
anonymni

Odeslat příspěvekod Ante1 6. 12. 2013 00:29

Ted me to teda se priznam taky vrta vic a vic hlavou...
Mozna mas pravdu. Kurna ja nevim... Musim si to jeste rozmyslet... Dik ;)
Samsung Galaxy Mega 6,3
Ante1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka