Vodafone mVolání - tarify pro klienty mBank (ukončeno)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod anonymni 18. 12. 2013 06:54

myšpulín píše:Neinformovala náhodou o této nabídce hlavně mBank svoje klienty, kterých bude poněkud více než čtenářů Mobilmania?

Nepodceňujme se ;-)
anonymni

Odeslat příspěvekod nokiasman 18. 12. 2013 09:32

myšpulín píše:Ne, zvýhodněný je tarif, takže zvýhodněný telefon k tomu nejde.

:shock:
Teď si stejně může vzít jen telefon na splátky a to jde...
Huawei P10+, Huawei P10, Nokia 8
nokiasman
Junior

Odeslat příspěvekod jnexflex 18. 12. 2013 11:15

Cau, mame asi dva mesice flat bez dat s MMP 249 se smlouvou na 2roky.Lze prejit na mtarif za 599?
jnexflex
Junior

Odeslat příspěvekod Tiskové oddělení Vod 18. 12. 2013 15:39

David Grudl: Hezký den, Davide,
oba tarify jsou pevně danou kombinací služeb, nejde tedy snížit datový tarif. S mVoláním za 300 Kč jde Data passport používat, v tarifu je balíček Připojení pro mobil super. Ondra

-- 18. 12. 2013 14:42 --

jnexflex: Hezký den, jestli máte smlouvu se zvýhodněním na služby (nepořizoval jste si zvýhodněný telefon), můžete na mVolání za 599 Kč přejít. Ondra
Tiskové oddělení a péče o zákazníky Vodafonu
Pro řešení konkrétních požadavků nás můžete kontaktovat přes ikonku webu.
Tiskové oddělení Vod
Zástupce operátora

Odeslat příspěvekod David Grudl 18. 12. 2013 17:05

Vodafone: skutečně ne? V případě tarifu inKarty, což mi připadá obdobné, jsem si to tak totiž udělal. pokud to nejde, tak je to škoda. Data Passport je největší přednost Vodafone oproti ostatním operátorům.
David Grudl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ze.us 18. 12. 2013 17:08

David G: je to opravdu jen podobne, protoze u CD tarifu zadny internet v zakladu neni a je resen dalsim balickem.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Spike26 18. 12. 2013 17:35

Borci, do kdy se musi o tarif zazadat? Nekde na zacatku se psalo, ze do konce roku nebo tak nejak, ze? Se mi to nechce hledat.
Spike26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ante1 18. 12. 2013 20:15

Muzes zadat porad. Jeste "akci" neodvolali...
Samsung Galaxy Mega 6,3
Ante1
Junior

Odeslat příspěvekod Spike26 18. 12. 2013 22:54

No, spis jsem chtel vedet, do kdy presne to je. Na mbank pisou do 31.12. Jeste vaham, zda to moji dam nebo ne. Sobe urco ne.
Spike26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ante1 18. 12. 2013 23:12

Podle me nevahej - az by Ti nahodou :D potom zavolali (az prijdes na radu), tak muzes rict ze sis to rozmyslel. Vzdyt to nemuze byt zavazne...
Ja to udelal taky drive - v dobe kdy jsem jeste nemohl prejit (byl jsem vazan smlouvou). No a uz ani nevim kolik je to dni co jsem objednaval, ale pisou ze 30 pracovnich tak to je skoro mesic a pul cekani... ;)
Samsung Galaxy Mega 6,3
Ante1
Junior

Odeslat příspěvekod vladyn 19. 12. 2013 00:03

Oznamují na email, že vzali na vědomí můj požadavek?
vladyn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ante1 19. 12. 2013 00:26

25.11.2013
Vážený zákazníku,

děkujeme za Vaši objednávku.

Zavoláme vám do 15 pracovních dnů, abychom objednávku ověřili.

Přejeme hezký den.

Vodafone

4.12.2013
Vážený zákazníku,

Děkujeme za Vaší žádost o tarif mVolání.

Vzhledem k vysokému zájmu o toto tarifní řešení, musíme prodloužit lhůtu zpracování žádostí na 30 pracovních dnů.

Omlouváme se za způsobené komplikace a děkujeme za pochopení.

Vaší žádosti se budeme věnovat co nejdříve.

S pozdravem

Váš Vodafone
Samsung Galaxy Mega 6,3
Ante1
Junior

Odeslat příspěvekod Spike26 19. 12. 2013 10:15

Jasan, mas pravdu. Udelam to tak. Zdarec
Spike26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ante1 20. 12. 2013 18:58

Tak mam po ptakach ;)
Konecne me pred chvili zavolali pro aktivaci mMini. Uz jsem to mohl mit ale ouha - pry je moje cislo na ICO a ze na ten tarif nemam narok.
Kurna, docela me to stve - proc me to nerekli jiz drive ze ten tarif me nedaji ? Uz s nimi komunikuji dost dlouho, chteli vzdy HESLO (prvni a posledni cislo toho hesla) a po nekolika meilech i telefonatech me bylo receno, ze uz jsem volny (uz nemam zadnou smlouvu na 2 roky = doplatil jsem cenu dotovaneho telefonu) a ze mam jen cekat, az me zavola operator pro aktivaci toho tarifu.
Mazec - holt jsem smolar... Vim ze neznalost/blbost (moje) neomlouva, ale tohle ukazuje na to, ze snad ten oparator je kazdy jeden na vyrizovani neceho jineho. Podle me by si dobry operator a kdyby mel malo volajicich/dotazujicich se musel teto veci vsimnout a vcas me to rict.
Neda se nic delat - objednavku me zrusili a ja prave odeslal "Dohodu o prevodu prav a zavazku pro firemni zakazniky". Maji na to 30 dni a ja si pred chvili poslal opet zadost o tarif mMini. Pokud me operator zavola kvuli aktivaci mMini driv nez bude vyrizena ta "Dohoda...", tak me opet tu objednavku mMini zrusi. A hned na to to (nabidka mMini) zrusi mBank a ja mam po ptakach :D
Samsung Galaxy Mega 6,3
Ante1
Junior

Odeslat příspěvekod hongmi 20. 12. 2013 19:05

Proste zazadej o CVOP pro prechod k jinemu operatorovi a az prejdes, tak u nej zazadej o CVOP pro prechod k Vodafone a objednej ten tarif uz jako fyzicka osoba a ne podnikatel.
hongmi
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka