Tak mam po ptakach

Konecne me pred chvili zavolali pro aktivaci mMini. Uz jsem to mohl mit ale ouha - pry je moje cislo na ICO a ze na ten tarif nemam narok.
Kurna, docela me to stve - proc me to nerekli jiz drive ze ten tarif me nedaji ? Uz s nimi komunikuji dost dlouho, chteli vzdy HESLO (prvni a posledni cislo toho hesla) a po nekolika meilech i telefonatech me bylo receno, ze uz jsem volny (uz nemam zadnou smlouvu na 2 roky = doplatil jsem cenu dotovaneho telefonu) a ze mam jen cekat, az me zavola operator pro aktivaci toho tarifu.
Mazec - holt jsem smolar... Vim ze neznalost/blbost (moje) neomlouva, ale tohle ukazuje na to, ze snad ten oparator je kazdy jeden na vyrizovani neceho jineho. Podle me by si dobry operator a kdyby mel malo volajicich/dotazujicich se musel teto veci vsimnout a vcas me to rict.
Neda se nic delat - objednavku me zrusili a ja prave odeslal "Dohodu o prevodu prav a zavazku pro firemni zakazniky". Maji na to 30 dni a ja si pred chvili poslal opet zadost o tarif mMini. Pokud me operator zavola kvuli aktivaci mMini driv nez bude vyrizena ta "Dohoda...", tak me opet tu objednavku mMini zrusi. A hned na to to (nabidka mMini) zrusi mBank a ja mam po ptakach