Vodafone mVolání - tarify pro klienty mBank (ukončeno)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ante1 20. 12. 2013 20:01

Dik - tak o tomto jsem uz na foru taky neco cetl. Kaskader tedy jsem, ale mam 13 let firemni cislo a nerad bych o nej prisel ci byl byt 1 den mimo signal...
O cislo bych ale prijit nemel... chapu..., ale jak pisu - ty ruzne klicky operatoru a nejasne smlouvy (hlavne pro me-viz muj pripad) me uz ted vylozene desi. Drive jsem to videl "strucne a jsne", ale jak koukam, velice lehce se da udelat prehmat a nemuzes na ne pokud DOBRE neznas ty vsechny zaludnosti...
Dnes jsem dal jasny dotaz operatorce - ze jim davam uz ted nemale penize za doplaceni dotovaneho telefonu a ze nechci cekat na unor az budou uplatnovat tu "Husakovu novelu". Nejdrive fakt delala ze nevi o cem je rec a potom rekla ne nejak moc jasne ze "to bude" leden/unor. Bestie :D Asi maji narizeno takto jednat a delat mrtveho broucka... Njn - kseft je kseft... ;)
Samsung Galaxy Mega 6,3
Ante1
Junior

Odeslat příspěvekod lusiferr 20. 12. 2013 20:10

A proč tak vehementně trváš na Vodafonu?
lusiferr
Junior

Odeslat příspěvekod Ante1 20. 12. 2013 20:37

Vehementne ne, ale preci jen mam celou Vodafonni rodinku ;) a aby dcery volaly z Vodafone na O2, tom by nebylo ekonomicke.
Leda ze bychom presli vsichni (zena, 2 dcery, moji a manzelciny rodice). T-Mobile nechci ani nahodou, tak snad jen to O2. Mozna to zvazim a jednou prestup zkusim. Uvidim...
Samsung Galaxy Mega 6,3
Ante1
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 20. 12. 2013 20:51

Tak ono už přestává být důležité, kdo je v jaké síti, když jsou neomezené tarify od 300 Kč, což před rokem byla cena nejběžnějších tarifů.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lusiferr 20. 12. 2013 20:56

Ante1

Odešel jsem se všemi tarify od O2 letos na podzim po skončení dvouletého závazku. Sice mě vydírali a kladli překážky ale byl jsem pevně rozhodnut se přestat dohadovat jak na Perském trhu a být vázán na dva roky! :grr:
Potom jsem nakoupil hrst karet Tesco, rozdal to spolupracovníkům, těm dávám jednou měsíčně kupon na dobití, co mají přes, tak si zaplatí, takže jsem rapidně snížil náklady protože jsou nuceni počítat a karty jsem rozdal i v rodině, mezi sebou je volání zdarna a jsou finančně zainteresováni na svém cintání....a je pokoj...Každou kartu mám na webu v samoobsluze Tescomobile pod kontrolou s výpisem hovorů a událostí tři měsíce zpět, takže mě nikdo nedoběhne.. ^^ .
Zaplať pánbůh za ty možnosti.... :oboze
Naposledy upravil lusiferr dne 21. 12. 2013 13:14, celkově upraveno 2
lusiferr
Junior

Odeslat příspěvekod Ante1 20. 12. 2013 21:09

Hezky :D
Samsung Galaxy Mega 6,3
Ante1
Junior

Odeslat příspěvekod giam 21. 12. 2013 00:17

myšpulín píše:Tak ono už přestává být důležité, kdo je v jaké síti, když jsou neomezené tarify od 300 Kč, což před rokem byla cena nejběžnějších tarifů.

Kde presne se da sehnat neomezeny za 300kc ?
https://www.mobilmania.cz/clanky/a-pak-verte-internetu-soutez-o-telefony-vybizi-k-psani-pozitivnich-recenzi/sc-3-a-1342908/default.asp

https://dotekomanie.cz/2016/11/adups-odesila-data-android-telefonu-cinske-servery/
giam
Junior

Odeslat příspěvekod jnexflex 21. 12. 2013 00:48

Asi myslel neomezenku ve vlastni siti.. :)
jnexflex
Junior

Odeslat příspěvekod giam 21. 12. 2013 02:07

To by ale vyvracelo tvrzeni ze neni dulezite v jake siti kdo je.
https://www.mobilmania.cz/clanky/a-pak-verte-internetu-soutez-o-telefony-vybizi-k-psani-pozitivnich-recenzi/sc-3-a-1342908/default.asp

https://dotekomanie.cz/2016/11/adups-odesila-data-android-telefonu-cinske-servery/
giam
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 21. 12. 2013 09:05

Za cca 300 mám neomezené volání bez SMS a dat v podniku kde dělám. Přesné ceny nevím, firemní mobil platí firma. Přesné ceny znám u tarifů co používá zbytek rodiny a přátelé, za 425 Kč jsou neomezené hovory + SMS a 2GB dat a to se jedná o rámcovou smlouvu běžného s.r.o.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ante1 21. 12. 2013 09:24

Proste aby to nemel zivnostnik jako ja slozite, tarif mMini je pro nej idealni...
Denne objedu treba 6 zakazniku, kazdy je SMS informovan ze se firma blizi ;), kdyz firma nemuze zvedat hovor dojde k automatickemu odeslani SMS ze jsem jako zaneprazdneny... Takze pro me ty neomezene SMS jsou bomba.
Jestli me to nevyjde a proflaknu termin do kdy to bude mBank nabizet, tak me to bude hodne mrzet. Zadny podobny takovy tarif na trhu jinak neni... :(
Samsung Galaxy Mega 6,3
Ante1
Junior

Odeslat příspěvekod Spike26 21. 12. 2013 09:37

Ante: podivej se pripadne na tema o tarifomatu. Nevim, zda to jeste davaji, ale myslim, ze porad ano. Za 299,- ti daji 100min, neomezene sms, 300MB a pokud podepises 2 lety uvazek, tak pridavali 200min. Vse primo od Vodafone. Takze to same o co se snazis tady. Jenom musis byt novy zakaznik, takze prenos na 1 den tam a zpet (vim, ze to se ti nelibi, ale neco malo bys musel pro to udelat). Sam jsem to tak podstoupil, takze vim, o cem mluvim.
Spike26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vladyn 21. 12. 2013 15:25

12.12. objednano mVolani a dnes volal operator, potvrdil objednavku. Tarif bude aktivni 31.12.2013. Tak to je super, cekal jsem jen 9 dni. 3xHura.
vladyn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Spike26 21. 12. 2013 16:20

Dnes myslis opravdu dnes jo? Jako v sobotu? To bych necekal, ze se tam maka i v sobotu a pred svatky. Mala bezvyznamna pochvala Vodafonu. :)
Spike26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Klient ps 21. 12. 2013 16:57

Jo, jo. Mně taky volali v sobotu. Ale už tak před měsícem.
Klient ps
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka