Nulové tarify

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hauzz 3. 6. 2024 09:56

Pro data v EU je bezkonkurenční (co se týče objemu dat) momentálně Tescomobile to má 20+30GB za 2kila. Cena je na měsíc (balíček součástí aktivace SIM) takže nakoupit do foroty. Zbytek (minuty+SMS) se dají pořešit Kaktusem, kde na placenou SIM se dobije v první dobíječce 200 a bude na ní 200 bonusu za dobíječku+ úvodní bonus s platností rok od aktivace SIM, takže první rok se klidně může jet z bonusu a pak prodloužit klasický kredit 50Kč před uplynutím 1 roku od dobití na další rok. Samozřejmě na data by se dal i Kaktus, jen tazatel nepíše spotřebu kolik mu to hodí dat.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod eetm 25. 6. 2024 19:25

Dnes další měsíční vyúčtování a pořád je paušál nulový? Co vy, už to někomu změnili?
eetm
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 26. 6. 2024 13:01

Take stale Tarif na miru. Pani z callcentra (vcelku obyc. cislo, volala druhy den po zobrazeni OKU) mi rekla, ze u meho cisla sviti "prevod pozastaven". Sice to v samosce ani na vyuctovani nevidim, ale proc ji neverit. A pochvalila mi vyber Kaktusu jako alternativy ;)
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 3. 7. 2024 06:24

Dali si termin zmeny tarifu do 31.8.2024, takze maji jeste cas to pozastaveni zrusit. Jistota to zadna neni, maximalne prodlouzeni soucasne nejistoty.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod tramin 3. 7. 2024 07:57

U mě po vyučtování taky pokračování nulového tarifu.
tramin
Junior

Odeslat příspěvekod Mirek.P 18. 7. 2024 15:07

Tak mi vcera volal manik z Vodafone, ze rusi nulove tarify, ale ze vidi, ze by se mi bussines mini nevplatil, tak mi defalkto vnutil "sluzbu" Minimlani utrata - 9,-kč. Pokud provolam 9,-kc, budu platiti 9 kc, pokud neprovolam nic, budu platit 9kc.

9,-kc lze "cerpat" na jakekoli sluby. Cislo mam zabezpecovacce, kde kazdy mesic odejde minimalne 10sms, takze tech 9kc vzdy utratim, takze mi u tohoto cisla tato jakasi pofiderni ojebavka nevadi.

Jsem jediny, nebo volal nekomu z vas take s touto novou "sluzbou"? Diky.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 18. 7. 2024 16:14

U mne dvě čísla s přechodem z Odepiš (tedy podobná, ale ne stejná situace). Nikdo nevolal, extra podmínky jsem si musel aktivně vyjednat sám.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod Mirek.P 18. 7. 2024 16:25

Co jsou u tebe "extra podminky"?
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod retron 22. 7. 2024 09:14

Jak se ta služba přesně jmenuje? U mě zatím ticho po pěšině a to i s převodem TV i internetu.
retron
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 22. 7. 2024 09:26

Zrovna se Vodafone s převody TV a internetu na nové tarify docela rozjel.
Viz poslední příspěvky tady
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 25. 7. 2024 15:40

Dnes dorazilo mesicni vyuctovani a zase 0 Kc. :tleskani
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 25. 7. 2024 19:07

Však v pořádku, tak to má být B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod 5uch 25. 7. 2024 23:32

Mirek.P píše:Co jsou u tebe "extra podminky"?

Nic zvláštního. Další sleva na pevný internet (už předtím jsem nějakou měl). Ve výsledku mi Odepiš nezdražil. Nicméně stejně uvažuji o přechodu na předplacenku s balíčkem volání do vlastní sítě - vyjde to skoro nastejno, cena volání jinam je poloviční a dají se k tomu aktivovat výrazně výhodnější balíčky "malých" dat.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod Lluukkaassss 2. 8. 2024 17:11

aaaa píše:Dnes dorazilo mesicni vyuctovani a zase 0 Kc. :tleskani

Šťastný to člověk. Mně dnes přišla první upomínka, že dlužím 141 Kč, holt moje blbost, že jsem nerozklikával maily s vyúčtováním, dříve bych zjistil, že něco účtují... plus ještě hrozí pokuta za zaslání upomínky 180 Kč. Pán ve Vodafone říkal, že mi to snad sníží, když to uhradím hned...
Číslo jsem vypověděl, neb ho stejně nepotřebuju, SIM ležela spoustu let v šuplíku. Každopádně stejně ještě budu platit za červenec těch necelých 50 Kč za tarif + případná pokuta.

Škoda, že o změně tarifu neposílali info do mailu :-|
Lluukkaassss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aaaa 2. 8. 2024 17:20

Takze opravdu nekomu zmenili tarif? Od kdy ti ho zmenili a co ti dali za pausal?
aaaa
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka