Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
5uch píše:Mirek.P píše:Co jsou u tebe "extra podminky"?
Nic zvláštního. Další sleva na pevný internet (už předtím jsem nějakou měl). Ve výsledku mi Odepiš nezdražil. Nicméně stejně uvažuji o přechodu na předplacenku s balíčkem volání do vlastní sítě - vyjde to skoro nastejno, cena volání jinam je poloviční a dají se k tomu aktivovat výrazně výhodnější balíčky "malých" dat.
aaaa píše:Takze opravdu nekomu zmenili tarif? Od kdy ti ho zmenili a co ti dali za pausal?
Carlos789 píše:5uch píše:Nic zvláštního. Další sleva na pevný internet (už předtím jsem nějakou měl). Ve výsledku mi Odepiš nezdražil. Nicméně stejně uvažuji o přechodu na předplacenku s balíčkem volání do vlastní sítě - vyjde to skoro nastejno, cena volání jinam je poloviční a dají se k tomu aktivovat výrazně výhodnější balíčky "malých" dat.
Tobe Odepiš nezdražili? Mně tarif bez "oznámení" převedli za 120kč měsíčně. Měl jsem tam dve čísla.
m.x. píše:Původně zmiňované O2 Zero už asi neexistuje(?)
aaaa píše:V samoobsluze mam zpravu od operatora datovanou 28.8.2024.
Vážený zákazníku,
nasloucháme vašim přáním a potřebám.
Na základě zpětné vazby jsme se rozhodli, že avizovaná změna mobilního tarifu na čísle 777XXXXXX neproběhne, a nastavení vašich služeb se tak nezmění.
Váš Vodafone
28. 8. 2024
aaaa píše:V samoobsluze mam zpravu od operatora datovanou 28.8.2024.
Vážený zákazníku,
nasloucháme vašim přáním a potřebám.
Na základě zpětné vazby jsme se rozhodli, že avizovaná změna mobilního tarifu na čísle 777XXXXXX neproběhne, a nastavení vašich služeb se tak nezmění.
Váš Vodafone
28. 8. 2024
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků