Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Těch 79 let je ale za předpokladu, že se nezmění cena a podmínky. Z dnešního pohledu to ale vypadá zajímavě. Kolik je u toho nulového Vodafonu cena za volání? Já mám nyní O2 ZERO s cenou volání 6,50 Kč/minuta což mi připadá docela dost přehnané. Nejde mi ani tak o tu cenu, ale spíše o princip.petyo píše:Vodafone jak je napsáno výše nepožaduje uhradit faktury do 120,-Kč. Cena sms je 1,51. Takže když jednou za roku pošlu jednu sms tak nemusím Vodafonu 79 let nic platit. Protože tak dlouho bude trvat při útratě 1,51,-Kč / rok než u Vodafonu utratím 120,-Kč.
Kde tam konkrétně v tom pdf je (na které stránce) uvedený ten Nulový Tarif na míru? Já jsem tam nic takového nenašel. Hledal jsem i přes ctrl+f a taky mi to nic takového nenašlo. I kdyby to tam někde bylo tak to nemusí znamenat, že ho ještě nově zřizují, ale pouze, že zůstává těm co si ho zřídili někdy dříve.Tarzann píše:vlazy:
To je nějaká blbost. Ten tarif je vedený v nejaktuálnějším ceníku Vodafonu ze dne 1. února 2014 pod názvem Nulový Tarif na míru, více v http://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/1/174/cenik.pdf. Jelikož je v aktuálním ceníku, měl by jít normálně objednat.
petyo píše:Nulový tarif od Vodafone sice požaduje jednou za rok použít placenou službu, ale zároveň Vodafone jak je napsáno výše nepožaduje uhradit faktury do 120,-Kč. Cena sms je 1,51. Takže když jednou za roku pošlu jednu sms tak nemusím Vodafonu 79 let nic platit. Protože tak dlouho bude trvat při útratě 1,51,-Kč / rok než u Vodafonu utratím 120,-Kč.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků