T-Mobile Twist Plus

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hauzz 11. 7. 2023 16:11

Přes SMS už ten Twist plus několik let nejde aktivovat, přes operátora ano.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod TrustNo1 20. 5. 2024 15:08

Tarif Twist Plus s 2,50 Kč / min. volání (v tarifikaci 60+60) a s SMS za 1,50 Kč, lze stále bez problémů zaktivovat.
TrustNo1
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 20. 5. 2024 15:43

Tak jsem si to změnil na mém čísle 703 xx yy zz, kde mám předplacený Interfernet Na Rok = 2 GB mjesíčně za 12 Kč/mjesíc na dalších 598 dnů. Sice nevím, na co mi to bude, ale tak co je doma, to se počítá. :D

Hned na uvítanou jsem jí řekl, že si to před chvílí změnil známý (aby neměla tendence mě poslat k šípku) pak se šla někam radit, řekla mi že to nejde, já jsem se nenechal odbýt, řekl jsem, že to je divné, když to někomu před chvílí aktivhovnali, že to chci taky, tak pak se šla zase radit, pak se vrátila a řekla, že se to nemá dělat takhle na počkání, ale že mi to udělá, a pak mi to teda zaktivhovnala. :D

Takže potvrzuji, stále to jde. 8-)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Jiří P 20. 5. 2024 16:08

Jednoduší je na lince požádat o OKU kód že jdeš ke Kaktusu kvůli 2,5 Kč za min a dělat blbého. Dělal jsem to tak několika známým (naposledy minulý měsíc) a vždycky vytáhli Twist Plus sami od sebe. Většinou to netrvalo to ani 5 minut :D
Jiří P
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 21. 5. 2024 14:49

Když tam má na skoro 2 roky balíček na internet tak asi vyhrožování přechodem nebude úplně nejlepší taktika ;-)
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod TrustNo1 9. 1. 2025 03:29

Opět potvrzuji bezproblémovou aktivaci tarifu Twist Plus na novou SIM - stačilo zavolat. Není problém přidat do skupiny Magenta 1 a čerpat sdílená data.

https://www.t-mobile.cz/dcpublic/OP-Twist_Plus.pdf
TrustNo1
Junior

Odeslat příspěvekod Kolem koukající 19. 5. 2025 14:23

Tarif právě teď na info lince aktivován, takže stále možné..
Kolem koukající
Kolemjdoucí

Předchozí stránka