T-mobile ruší staré partner SIM

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lukas-E30 31. 1. 2015 14:48

T-mobile ruší staré partner SIM a nabizi tarif za 149Kc s 50min volani do vsech siti.

Tak sem tam dnes volal, ze ten tarif nechci neb ho nepotrebuju( to cislo mam vicemene jen na prijem hovoru a max.5sms mesicne). Sem zvedavej co z nich vyleze...
Lukas-E30
Junior

Odeslat příspěvekod anonyni 31. 1. 2015 16:19

Jéé, pamatuju, jak jsem měl před mnoha lety ještě nějaký tarif tarif od Paegasu a tam jsem měl Partner kartu. Každopádne 50 minut za 149,-Kč je úlet. :-D Sazka má za 200,-Kč 100 minut a 100 SMS.
anonyni

Odeslat příspěvekod myšpulín 31. 1. 2015 16:22

A teď byl ten Partner za kolik a co nabízel?
Myslím, že bude dost lepších nabídek.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lukas-E30 31. 1. 2015 21:58

myšpulín píše:A teď byl ten Partner za kolik a co nabízel?
Myslím, že bude dost lepších nabídek.

Za korunu a nabizel primereny ceny sve dobe..., ani nevim jaky tam byly ceny- bylo to aktivovany jeste v dobach tarifu Paegas nebo prvnich T- tarifu.

Partner I leta pouzivala mama, neb se mi nevyplatil pro ni zadny pausal, az s prichodem "neomezenych" tarifu uz vyslo nula od nuly s tim zakladnim tarifem vuci utrate co na ty SIMce byla.

A Partner II byl vzdy jen jako zalozak a proste jen vyuzit nabidku co byla k dispozici - koruna cloveka nesezere( a buh vi jestli nebyla uplne zdarma).

Ja mam pausal uz asi 16let, pred rokem a kus sem Partner I predelal na pausal a Partner II sem nechal jako zalozni SIM na prijem hovoru.....
Chci to cislo zachovat koruna mesicne me nepolozila a twist se mi nevyplati, kdyz z toho nevolam...

Sem zvedavej s cim se vytahnou, jediny jak me presvedci bude hodne zajimava sleva na data na hlavni SIMce a luxusni sleva z nabizeneho tarifu....

Az se ozvou poreferuju...
Lukas-E30
Junior

Odeslat příspěvekod Lukas-E30 5. 2. 2015 01:45

Opravdu se "predvedli" 119Kč..... A s datama k hlavnimu cislu pry nic nezvladne. Tak sem mu rek,at to preda nadrizenymu, ze tahle nabidka me nezajima....

Tak pockame na druhe kolo...
Lukas-E30
Junior

Odeslat příspěvekod metyn 5. 2. 2015 07:14

no aby to nedopadlo jak s Rockym v prvním dílu - K.O. v 15. kole, na to bych teda nervy neměl, Meta
metyn
Junior

Odeslat příspěvekod Lukas-E30 5. 2. 2015 17:55

Nenabidnou, pujdu jinam, tohle cislo neni vazany, a postupne prejdu se vsema...
Naposledy upravil Fíla dne 5. 2. 2015 20:57, celkově upraveno 1
Důvod: necituj předchozí příspěvek
Lukas-E30
Junior

Odeslat příspěvekod Lukas-E30 1. 3. 2015 01:32

Mam prosbu, potreboval bych poradit zda existuje jeste nekde tarif, kde budu platit opravdu jen za skutexne vyuzitou sluzbu?

Nechci predplacenky, neb na tom cisle nebi utrata ani 100kc rocne.
Naposledy upravil myšpulín dne 1. 3. 2015 06:50, celkově upraveno 1
Důvod: připojeno ke stávajícímu tématu téhož autora
Lukas-E30
Junior

Odeslat příspěvekod LadislavM 1. 3. 2015 06:09

ČEZ tarif Platím jak volám.
LadislavM
Junior

Odeslat příspěvekod malejara 1. 3. 2015 06:41

U Kaktusu staci nabijet 50 Kc rocne.
malejara
Junior

Odeslat příspěvekod Boďa 1. 3. 2015 06:45

Mrkni na
www.prvnimobil.cz
maji nulovy tarif,ale podivej se na podminky,nestudoval jsem je.
Boďa
Junior

Odeslat příspěvekod GymmiCZ 1. 3. 2015 06:45

Vodafone Tarif na míru bez balíčků, 6,05 Kč/min. (1+1), 1,51 Kč/SMS ročně nutné uskutečnit min. 1x placenou službu. Zda jde ještě aktivovat netuším, ale to je snad nejlepší udržovací možnost. Jinak asi KAKTUS nebo jak je navrhováno.
GymmiCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Lukas-E30 1. 3. 2015 21:48

Diky za rady, kouknu na to....
Lukas-E30
Junior