jsem více než 15 let u mobilního operátora , který se nyní jmenuje Vodafone. Dnes jsem dostal poukaz na tablet Vodafone SmartTab 4G zdarma bez nutnosti vzít datový tarif nebo podepisovat jakýkoliv závazek. je to k výročí 15 let operátora na trhu. Dost často máme pocit , že si operátoři váží pouze nových zákazníků, ale tady se Vodafone vytáhl !!!! Oceňuji zejména to , že hodnotný dárek dávají bez jakýchkoliv podmínek!!!! takže Vodafone děkuji
13 let 11 měsíců a odchod ke konkurenci + dalších 5 čísel. Ano váží si víc nových než starých tak odcházím. Nedostanu sice tablet ale 8000 na nový telefon + lepší cenu na tarif.
Užívej dárku v pokoji, ale sem jsi to psát neměl, teď ti místní hateři vysvětlí, jak jsi úplně blbej, že ti dali *****, zaty peníze, co jsi do nich nalil, jsi měl dostat aspoň auto...jen počkej, to si počteš.
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Teda až po pátnácti letech...to v telekomunikačním odvětví je šíleně dlouhá doba, něco jako psí život. 15 let u nás ještě ani jeden operátor neexistuje...Eurotel pryč, Oscar pryč, Pegas pryč