Pánové, je tam tolik podmínek, že je velmi těžké splnit je všechny. Např. já jsem začínal na Oskartě, k tarifu jsem přešel až asi za rok.
Důležitá jsou tato kritéria: Nabídka je určena pouze pro zákazníka, který splňuje ke dni 30. 4. 2015 následující podmínky:
Je zákazníkem (tj. právnickou nebo fyzickou osobou) a aktivně využívá služby Vodafonu nepřetržitě od března 2000 a k rozhodnému datu je tarifním zákazníkem Vodafonu. Dále zde vytahuji podmínky z bodu 8 tohoto dokumentu:
8. Nabídka „Odměna za věrnost“ není určena pro zákazníka, který k rozhodnému dni spadá do některé z níže uvedených kategorií:
a) Zákazník v minulosti vyjádřil nesouhlas se zpracováním svých osobních údajů a tento nesouhlas je platný k rozhodnému dni.
b) Zákazník využívá předplacených služeb Vodafonu.
c) Zákazník má k rozhodnému dni omezené poskytování služeb z důvodu prodlení při platbě faktury.
d) Zákazník byl zařazen do nabídky „Odměna za věrnost pro firemního zákazníka“ bez ohledu na to, zda odměnu z této nabídky vyčerpal či nikoli.
e) Zákazník je součástí prodejní sítě Vodafonu nebo funguje jako přeprodejce služeb Vodafonu.
f) Zákazník je zaměstnancem společnosti Vodafone CZ.
g) Zákazník nejpozději v rozhodný den doručil společnosti Vodafone výpověď (odstoupení) smlouvy o poskytování telekomunikačních služeb nebo jiným způsobem (byť i neformálně) projevil vůli ukončit smluvní vztah se společností Vodafone.