Vodafone mile překvapil věrného zákazníka

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Beavers 9. 7. 2015 07:14

Pánové, je tam tolik podmínek, že je velmi těžké splnit je všechny. Např. já jsem začínal na Oskartě, k tarifu jsem přešel až asi za rok.
Důležitá jsou tato kritéria: Nabídka je určena pouze pro zákazníka, který splňuje ke dni 30. 4. 2015 následující podmínky:
Je zákazníkem (tj. právnickou nebo fyzickou osobou) a aktivně využívá služby Vodafonu nepřetržitě od března 2000 a k rozhodnému datu je tarifním zákazníkem Vodafonu. Dále zde vytahuji podmínky z bodu 8 tohoto dokumentu:
8. Nabídka „Odměna za věrnost“ není určena pro zákazníka, který k rozhodnému dni spadá do některé z níže uvedených kategorií:
a) Zákazník v minulosti vyjádřil nesouhlas se zpracováním svých osobních údajů a tento nesouhlas je platný k rozhodnému dni.
b) Zákazník využívá předplacených služeb Vodafonu.
c) Zákazník má k rozhodnému dni omezené poskytování služeb z důvodu prodlení při platbě faktury.
d) Zákazník byl zařazen do nabídky „Odměna za věrnost pro firemního zákazníka“ bez ohledu na to, zda odměnu z této nabídky vyčerpal či nikoli.
e) Zákazník je součástí prodejní sítě Vodafonu nebo funguje jako přeprodejce služeb Vodafonu.
f) Zákazník je zaměstnancem společnosti Vodafone CZ.
g) Zákazník nejpozději v rozhodný den doručil společnosti Vodafone výpověď (odstoupení) smlouvy o poskytování telekomunikačních služeb nebo jiným způsobem (byť i neformálně) projevil vůli ukončit smluvní vztah se společností Vodafone.
Beavers
Junior

Odeslat příspěvekod tslaný 9. 7. 2015 08:02

Takze kdyz mam pausal a zaroven i druhou SIM predplacenku, tak mam vlastne smulu. :mrgreen: Viz bod 8 pism. b).
tslaný
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod PD 9. 7. 2015 11:30

13 let 6 dní a navíc předplacená karta. Za volání 3,5 Kč do vlastní sítě a 7 do ostatních by si taky zasloužilo nějakou odměnu ;-)

Jediná skutečná odměna byla Oskarta SE 17Kč/hod. To byla na svojí dobu hitovka.
Mot. T180 | SX1 mod. (Symbian OS 6.1) | N80 (Symbian OS 9.1) | E71 (Symbian OS 9.2) | Huawei U8160 (Android 2.2.1) | LG Optimus L9 II (Android 4.4.2) | Samsung Galaxy A40 (Android 10)
PD
Junior

Odeslat příspěvekod ziki 9. 7. 2015 12:28

Taky už jsem u Vodafonu (Oskara) nějaký ten pátek. Jedna SIMka, která prošla od předplacenky přes několik paušálů až po současný Red, má 13 let 10 měsíců 11 dní. Druhá předplacenková SIMka 14 let 2 měsíce 25 dní. A jako většina zákazníků Vodafone dostanu leda velký kulový :D. Ale jednou už mě Vodafone taky překvapil, když mi díky vlastní chybě před lety zrušil tu druhou SIMku, která byla do té doby Oskarta SE tj. 17Kč/hod a po její reaktivaci mi z ní udělal obyčejnou Divokou kartu :-\. Zatím si Vodafone všiml, že jsem dlouholetý zákazník jen jednou a to na retenčním oddělení, když jsem skoro před dvěma lety byl rozhodnutý odejít :tleskani.
"Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora."
ziki
Junior

Odeslat příspěvekod morki 9. 7. 2015 12:55

Ja byl u oskara 13 let pak sem presel ke kaktusu :)
morki
Junior

Odeslat příspěvekod LadislavM 9. 7. 2015 14:36

Jsem ke dnešnímu dni u VF 15 let a 20 dní. Potíž je, že ta simkarta je v zabezpečovačce a ta se s nikým cizím nebaví. Volali nebo nevolali ????
LadislavM
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 9. 7. 2015 15:02

Zákazníkem musíš být od března 2000, což ty nejsi, když jsi s Vodafonem teprve 15 let a 20 dní.
http://www.vodafone.cz/podminky/nabidky ... a-vernost/
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod TomZ 9. 7. 2015 15:15

Lze nekde v samoobsluze najit, od kdy je clove ku VF?
TomZ
Junior

Odeslat příspěvekod tslaný 9. 7. 2015 15:22

Jo, je tam napsan pocet let, mesicu a dnu.
tslaný
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Beavers 9. 7. 2015 16:46

Chápejte, že tohle mají fikaně nastavené na efekt, aby to vypadalo, jakože svým věrným zákazníkům dají dárek, ale bohužel, jen málokterý ty jejich podmínky splňuje. A ty jsou opravdu přísné. Zajímalo by mě, kolik takových obdarovaných šťastlivců existuje a kolik z nich svou šanci prošvihne. Nuže já si, coby důchodce, trochu zamíchám rozpočtem, utrhnu si od huby a tablet si koupím za svoje :mrgreen:
Beavers
Junior

Odeslat příspěvekod remet 9. 7. 2015 17:25

Beavers: No tak to podminky splnuju, ale uz je zbytecne to resit, jelikoz "namitky" bylo mozne podat jen do 30.6.2015 :-)
Linux? Nein, danke.
remet
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 9. 7. 2015 17:36

Až do 31. 8. 2015.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 9. 7. 2015 18:31

remet píše:Beavers: No tak to podminky splnuju, ale uz je zbytecne to resit, jelikoz "namitky" bylo mozne podat jen do 30.6.2015 :-)

Předpokládám, že v tom datumu 30.6. mají chybu, když jsou ty podmínky platné od 1.7. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Beavers 9. 7. 2015 19:02

A nebo je to finta? Kdy byla vydána tato informace o věrnostních dárcích? A kdo ji četl jen díky tomu, že třeba denně věrně pročítá vodafonské informace? Takových lidí bude opět málo. Takže zbývají ti, kteří byli Vodafonem osloveni. Pochybuji, že Vodafone oslovil všechny, kteří splňují podmínky. Pokud ale ano, je pak bezpředmětné, aby to ostatní řešili, protože ti do té skupiny evidentně nepatří. Pokud na někoho zapomněli, neměli by ale limitovat termín možnosti námitek. Celé mi to připadá poněkud podivné. Kdo má nárok, je uvedeno v pravidlech. Kdo ho nemá, jeho námitky jsou bezpředmětné.
Beavers
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 9. 7. 2015 19:16

Ředitel ČTÚ píše:
remet píše:Beavers: No tak to podminky splnuju, ale uz je zbytecne to resit, jelikoz "namitky" bylo mozne podat jen do 30.6.2015 :-)

Předpokládám, že v tom datumu 30.6. mají chybu, když jsou ty podmínky platné od 1.7. :D

A kde máte to datum 30. 6.?
myšpulín
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka