Vodafone mile překvapil věrného zákazníka

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Beavers 9. 7. 2015 18:32

Ale já jsem to včera také někde četl a řekl bych, že v těch podmínkách, ale teď to tam není. To je divné.
Beavers
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 9. 7. 2015 18:44

Tak to možná měli špatně a už to opravili. Nebylo by to u Vodafone poprvé.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Beavers 9. 7. 2015 18:51

Určitě to opravili. Vím, že jsem se u toho pozastavil kvůli nelogice a bylo tam něco o námitkách a jejich uplatnění do 30.6., ale dále stálo: "Nabídka platí od 1. 7. 2015 0:00 do 31. 8. 2015 24:00 (uzavření prodejen Vodafonu). Tyto podmínky nabývají účinnosti dne 1. 7. 2015.", což mě na tom zaráželo, proto jsem se tu vyjádřil o jakési jejich fintě.
Je zvláštní, že jindy zde okamžitě reaguje nějaký mluvčí Vodafonu (hlavně, když jsou chváleni), ale jakmile se tu rozpoutá podobná diskuse, hrají si na zesnulý hmyz.
Beavers
Junior

Odeslat příspěvekod Tiskové oddělení Vod 9. 7. 2015 19:21

Dobrý večer,

ano, v bodu 9 jsme datum skutečně opravili na 31. 8. 2015 místo 30. 6. 2015. Omlouváme se za nedorozumění. Tomáš
Tiskové oddělení a péče o zákazníky Vodafonu
Pro řešení konkrétních požadavků nás můžete kontaktovat přes ikonku webu.
Tiskové oddělení Vod
Zástupce operátora

Odeslat příspěvekod Beavers 9. 7. 2015 19:32

Díky, Tomáši, za odpověď. Úmyslně jsem si do vás rýpnul, jako už jednou, protože to tehdy zabralo. Nic ve zlém.
Beavers
Junior

Odeslat příspěvekod Bufallo 9. 7. 2015 19:52

Ahoj, jsem u nich k dnešnímu dni 15 let 4 měsíce 18 dní, mám ještě čtyřmístné číslo zákazníka s 1 na začátku, a stále na tarifu, tak jsem zvědav, jestli dopis k vyzvednutí tabletu Vodafone Smart Tab G4 domů přijde. Pak bych dal sem vědět. Ověřoval jsem si to dnes na infolince, a podmínky prý splňuji, tak jen teď čekám, jestli to bude pravda, nebo blafují.
ČaUeS
Bufallo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 9. 7. 2015 21:24

Měli tam 30.6. mám ty jejich podmínky akce vytištěné už včera. Kdyby někdo potřeboval, tak jsou případně u mě. ;-]
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod myšpulín 9. 7. 2015 21:40

Tak chybu prostřednictvím Tomáše už přiznali, to už není potřeba řešit.
Akorát si pořád říkám, že taková velká firma by měla mít lepší kontrolu toho co vypustí ven. Po kolikáté se jim něco takové stalo? To to někdo další, než ten kdo to sepisuje, nemůže zkontrolovat než to jde na web?
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kajer 10. 7. 2015 03:45

olgojchorchoj píše:jsem více než 15 let u mobilního operátora , který se nyní jmenuje Vodafone. Dnes jsem dostal poukaz na tablet Vodafone SmartTab 4G zdarma bez nutnosti vzít datový tarif nebo podepisovat jakýkoliv závazek. je to k výročí 15 let operátora na trhu. Dost často máme pocit , že si operátoři váží pouze nových zákazníků, ale tady se Vodafone vytáhl !!!! :tleskani Oceňuji zejména to , že hodnotný dárek dávají bez jakýchkoliv podmínek!!!! takže Vodafone děkuji 8-)

Take mam z nej radost, a jo _ diky teda za ty dary.
Jinak 15let je v telekomunikacich opravdu moc, pokud by videli zakaznici takovy pristup po 5-10-15 mozna by motivace k migrovani byla u nekterych zakazniku mensi. Zbyvajici operatori by se mohli inspirovat...
Co se tyka zarizeni jsme celkove nekde jinde oproti svetu. Nizsi az stredni tridu hracek, ktera operatorum vydelava, davaji jinde zdarma pri smlouve na dobu urcitou, a az za vlajkove lode si reknou o castecnou uhradu http://www.verizonwireless.com/smartphones/2ypricea/ .

Komu neprislo: nemate jen problem na ceste Posta - Schranka a teprve vam dorazi, vzdyt znate nasi kralovskou postu...
Mne doslo vcera 09.07.(razitko pp takze nejde poznat den odeslani) komu doslo nejdriv o kolik?
kajer
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 10. 7. 2015 06:26

Tak dnes mame s Vodafonem výročí, táhneme to spolu uz 15 let a 6 měsíců ♡

Jsem naměkko, asi to obrečím. 8-)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Aahze 10. 7. 2015 10:06

Ahoj Jsem zákazníkem Českého mobilu, Oskara, Vodafone od samého začátku objednávka uskutečněna ještě v únoru. V samoobsluze mi svítí "Délka užívání účtu: 15 let 4 měsíce 3 dny". a žádnou informace o nároku jsem neobdržel. Tak nevím co si myslet zatím. Jinak pokud je to pravda tak je to příjemné.
Aahze
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Policak 10. 7. 2015 10:20

Nemysli si nic, vytoč *77 a slušně se operátora zeptej, že jsi našel informaci o takové akcí, podle tebe splňuješ podmínky a chceš si to ověřit. Určitě tě neodmítne.
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod Aahze 10. 7. 2015 10:25

Jo to mně také napadlo, ale mam strach, ze za tu informaci zaplatim 35kč za hovor, díky službě po svém.
Aahze
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ze.us 10. 7. 2015 10:30

Aahze: a kde jinde sezenes tablet za 35 Kc? ;-)
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Aahze 10. 7. 2015 10:31

ok. Když se na to podíváme takhle. Tak se nedá jen souhlasit

-- 10. 7. 2015 12:07 --

Tak jsem volal na infolinku tak prý splňuji podmínky délkou, ale kdo ví zda se jim bude líbit moje historie.
Aahze
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka