Ježíšek u Vodafone

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Policak 25. 12. 2015 11:12

Tak nějak mimo hlavní proud, bez pozornosti reklamních médií, bez propagovaných sdílení, naděloval Ježíšek u Vodafone desítkám lidí poměrně zajímavé dárky. 24. listopadu se na jeho FB zdi objevil tento příspěvek https://www.facebook.com/vodafoneCZ/pos ... 56881812:0? , vybízející k napsání přání Ježíškovi. Kromě části přispívajících, kteří to tradičně pochopili jako možnost zanadávat si, se našli i takoví, kteří si opravdu něco přáli a z nich Vodafone týden před Vánoci odepsal těm, jejichž přání ho zaujalo, bylo něčím zajímavé a požádal je o kontaktní údaje. Byl jsem mezi nimi a 23.12. mi pošta doručila balíček s přáním a dárkem, o který jsem si Ježíškovi napsal. To mě docela dostalo a když jsem se díval do odpovědí pod příspěvek, nadělovaly se mobily, tablety, sady na výcvik psů a spousta dalších dárků. Musím říct, že takové překvapení jsem u žádného z operátorů za těch spoustu let nikdy nezažil. Je mezi vámi taky někdo z obdarovaných a pokud ano, co jste dostali?
IMG_20151225_091259-011.jpg
Podpis....to jako můj? Nebo čí? Radši to nechám volný.
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod sonix 25. 12. 2015 13:53

Škoda, že mám k FB takový odpor, protože jinak bych Ježiškovi napsal, aby Vodafone účtoval všem svým zákazníkům 1 GB dat maximálně za 100 Kč (vč. DPH). A samozřejmě, že by to nesmělo být podmíněno dvouletým úvazkem.
sonix
Junior

Odeslat příspěvekod Policak 25. 12. 2015 13:59

No, jak říkám, byly tam i takové příspěvky :-)
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod paty07 26. 12. 2015 13:17

Proč píšeš, že i takové příspěvky tam byly? Každý potřebuje něco jiného. Někdo by rád mobil, někdo internet na rok zdarma... každý máme jiné potřeby.
paty07
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sonix 26. 12. 2015 13:57

Ale já přeci nechci nic zdarma!!! Já jenom chci cenu, která je v zahraničí běžná. :pozor

Na Slovenská za 5 EUR (140 Kč) dává operátor dokonce 100 GB!!!! :shock:
http://www.mobilmania.cz/clanky/4-operator-na-slovensku-100-gb-za-140-kc-mesicne/sc-3-a-1330043/default.aspx
sonix
Junior

Odeslat příspěvekod R.a.l.f 26. 12. 2015 14:41

:D spletl sis rok a rezim...kdyz reknes A, tak dodej i B, pouze data, vybrane lokality, zadny servis...Chci vse a zadarmo...
R.a.l.f
Junior

Odeslat příspěvekod AleshM 26. 12. 2015 15:06

Takže to bylo zas jen pro ty, co mají nebo chtějí mít Facebook a zajímají se o Vodafone. Však to má VDF dobře spočítané. Je to jen pro specifickou hrstku lidí a z nich ještě hrstečku. Ale data, co mají z Facebooku mají větší cenu než to, že před vánocema 5 idem pošlou vlastní Smartphone.

To mi připomíná tu jejich akci, kdy dávali za věrnost čínský lowcost tablet těm a pouze těm, kteří s nimi byli 15 let, teda od ranného začátku, ještě tehdy Oskara. Některé lidi, kteří s nimi jou taky 15 let, měli smůlu o pár dnů. A to, že někdo s nima je třeba 10 nebo 12 let je už nezajímá vůbec.

A nedivte se, že na ně lidi nadávají.
Škoda mluvit.
AleshM
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 26. 12. 2015 15:12

Tak hlavni je pro ne zisk. Vse ostatni je jen reklama.
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Policak 26. 12. 2015 22:44

AleshM píše:To mi připomíná tu jejich akci, kdy dávali za věrnost čínský lowcost tablet těm a pouze těm, kteří s nimi byli 15 let, teda od ranného začátku, ještě tehdy Oskara.
Škoda mluvit.

A jaky z toho byl cirkus, jak se toho lowcostu domahali ti, co se domnivali, ze na nej maji narok. :)
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod opasino 26. 12. 2015 22:49

To je jasne, kdyz je neco zadarmo, tak proc to nevzit. :-)
opasino
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Policak 26. 12. 2015 22:58

Tak bych hodnotil i tuhle Jeziskovskou akci. A docela by me zajimalo, co poslali te slecne, ktera si prala psa a byla mezi splnenymi pranimi. :)
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod osobne2 26. 12. 2015 23:35

Nechtela jen kozy?
osobne2
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 27. 12. 2015 11:16

Policak píše:Tak bych hodnotil i tuhle Jeziskovskou akci. A docela by me zajimalo, co poslali te slecne, ktera si prala psa a byla mezi splnenymi pranimi. :)

Si přála aby jí toho psa vyprali oni? :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Policak 28. 12. 2015 15:55

Myslím, že vyprat ho nechtěla. :-D
Policak
Junior

Odeslat příspěvekod metyn 28. 12. 2015 19:50

tož jak to bylo doopravdy, vyprat psa alebo vyvenčit koze? esli plnijů aj ty druhé přání tož si hned založím ten fejsbůk, Meta
metyn
Junior

Další stránka