Pro známého poptávám tarify pro 3-4 čísla: 1x neomezené volání bez dat (ani sms nepotřebuje) 1x volání + nějaká data cca 1GB (volání buď neomezené nebo typu cca 500min, sms můžou i nemusí být) 1x volání bez dat (buď neomezené nebo typu 100-200min, sms nepotřebuje)
možná ještě čtvrté číslo 1x neomezené volání + nějaká data
operátor libovolný, LTE není nutné, úvazek by při slušné celkové ceně nevadil
vím, že velké firmy mají neskutečnou nabídku tarifů. S posledními dvěma, co jsem se setkal byl cca 1GB internetu za 100kč a volání a smsky za 70halířů.
Poptavam zejmena datovy tarif (min. 3GB dat) pro mobil, volani po CR do 100min/mes, SMS max 50/mes. Levny (datovy) roaming po Evrope vyhodou. Dokazete nabidnout? Prosim PM. Diky, eKap.
Dobrý den.Poptavám pro přítelkyni neomezeny tarif,operator jedno jaký,číslo stávající,na ičo nebo bez,závazek jedno,k tomu 2 x mobilní wifi 30gb minimum nebo okolo,operátor jedno a na ico nebo bez, Možná by bylo lepší vše od jednoho operatora.Prosim o nabidky do sz.Dekuji.
Mě zajímají LTE data minimálně 10GB, klidně i u Vodafone. A pro mě by byla akceptovatelná cena bez úvazku pod 259 Kč měsíčně. Volání a SMS řeším jinak.
iPhone 12, Samsung A50, iPad Mini (2019), Apple Watch 5, MacBook Air M1
Moje úvaha, proč si (ne) koupit iPhone 12: http://coins4you.cz/ip12/