Ale mozna se zas nějací křeni chytnou,lidi jsou nepoucitelni.Skorapky se hraly uz ve starym Římě a jeste dnes jde najit nejaky ovecky na ostrihani
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
honzatrx píše:Celý projekt je jen kříšení mrtvého koně, naprosto mizerné pokrytí, specifická nestandartní frekvence, nutnost nestandartního zařízení, to nějaké LTE nezachrání, takovou službu si pořídí jen pár nadšenců nebo zoufalců, stejně jako dosud. A jestli bude kvalita služeb na 420 MHz stejná, jako dosud, utečou i oni. Jinak s výrazem 4.operátor bych zacházel v tomto případě velmi opatrně, to je značně nadnesené označení, přesněji by to vystihlo "jeden z mnoha poskytovatelů mobilních služeb"
pcwifi píše:mr. Potucek, muzete objasnit, proc se nekde vase BTS zrusily a casto bez nahrady ? A bude li se zahustovat stavajici sit ? Kdysi davno jsem pouzival mobilni net Ufona, od BTS 3,5km a signal zadna slava, tomu odpovidala i kvalita pripojeni. Mozna se nekdo nechal ukolebat tim, ze nejaka masina vypocetla jak se bude signal tam a tam sirit, ale realita je proste jina. Neni problem najit lokality, kdy je BTS a dalsi az za 22km. Je to asi dano tim, ze primarne jste pokryvali mesta a mestecka a o nejake kryti mezi nima uz neslo, coz je podstatna chyba. A lidi dneska netuji vsude, mesto, chata, les, louka... a kde nejde netovat, takovy operator u lidi nenabere body. Pokud nekdy v daleke budoucnosti bude drazba LTE700, pak snad bude moznost vystavet vlastni LTE sit. Do te doby usmoleny najem v nejake nynejsi siti a skrz to nejak neverim, ze by jste nasadili ceny nizsi, nez onen operator.
petyo píše:Neomezený internet na LTE sítí za 300,-Kč bych bral domů místo wifi. Frekvence je mi ukradená.
oooooooooo píše:Jo to bylo lidem co meli ufona taky...Meli internet pouzitelny na stahovani posty tak max..Pardon,zprava nesmela mit prilohu
Ale mozna se zas nějací křeni chytnou,lidi jsou nepoucitelni.Skorapky se hraly uz ve starym Římě a jeste dnes jde najit nejaky ovecky na ostrihani
pcwifi píše:"V některých lokalitách jsme jediným dostupným operátorem." tak to bych rad vedel kde... vim o stovkach mist, kde jste jedinym, ktery tam neni. Samozrejme za to muze vase / ufonovo ledabile odflaknute nepokryti a casto silne zarazejici umisteni BTS. Obavam se, ze s tim jak se tresete ze by jste sly k nekteremu operatorovi do najmu aby jste meli kompletni pokryti 2G/4G, ze vase CDMA sit zustane s pokrytim tam jak je ted. Pak dlouho nic az do aukce 700Mhz.
Jan.Potucek píše:Dobrý den, je třeba rozlišovat produkty a sítě, na kterých je Nordic Telecom poskytuje. Neomezený internet je dostupný na síti CDMA a pro jeho příjem je potřeba speciální zařízení od Nordicu:
http://www.nordictelecom.cz/mobilni-internet
šuhaj píše:K Nordic: mám stále tarif "Za nula" i když dnes už ho nevyužíváme, je stále funkční. Chtěl jsem jej zrušit, ale bylo mě řečeno, že by to byla škoda.
Otázka: bude se v tomto tarifu něco měnit?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků