Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
JayDeeSq píše:hauzz
o bonding jsem tu bojoval dost dlouho dobu a smůla hned na jednom rozvaděči od ústředny, kde mezi ním a ústřednou není jediný volný pár (což se mi zdá jako blbost, spíš ale jsem neoficiálně dostal od technika cetinu odpověď, že ten kabel už je tak v háji, že jim tam každou chvíli nějaký vodič odpadá, tak ho nahrazujou funkčním..ovšem zajímavé bylo, že před pár dny se v okolních objektech možnost bondingu nově objevila - paradoxně u těch, kteří mají pevné linky odpojené, ale jsou na stejném uličním rozvaděči jako já (a mezi uličním rozvaděčem a mým domem 4páry vedou určitě) a u mě ta možnost nebyla, teď cetin bonding absolutně stopnul a zrušil i zobrazování, já teď chci zkusit nějak co nejlépe stáhnout t-mobile a dát si neomezené lte max, protože za 1 175,- to už je docela dost (narozdíl od nějakých 400-600 od nordicu), ale t-mobile tu má 800+1800+2100 a při neomezené akci o Vánocích jsem tu měřil 150-200mbit při 3xCA, kapacita pevného lte je tu bohužel s ohledem na situaci beznadějně rozebrána a byla pryč do pár dní od spuštění u všech 3 opů..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků