Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
DrumSession píše:Zahlédl jsem v TV nové reklamy. Pěkná kuchyňská linka půlka kmene v reklamě Nordic Telecom - Linka.
Z výše uvedených komentářů vysvítá, jak je tu ostré konkurenční prostředí a vysoké nároky zákazníků jsou. Tj. bude mít co nabídnout NT vs MT, O2, VF a lokální poskytovatelé ?
petrun píše:700Mb za 4,5 hod. Je to hnus!
TrustNo1 píše:Někdo bohožel označil můj dotaz za off-topic, tak ještě jednou a přesněji:
@Jan Potůček: Můžeme očekávat zajímavější GSM tarify a rozšíření spolupráce Nordic Telecomu jako virtuálního operátora v síti T-Mobile? A především - bude u těchto přeprodávaných tarifů Někdy LTE?
Ohledně nabídky zvýhodněných tarifů Nordic Telecomu přes Equabank, platí tato nabídka stále a je možná nová aktivace?
Děkuji
petrun píše:3G připojení od Nordic Telecom rozhodně nedoporučuji, je naprosto nepoužitelné!
Obyčejná aktualizace virových definic Defenderu z W10 zpomalí net tak, že se nepřihlásíte do mailu!
Přehrávání jakéhokoli streamovaného videa je i v té nejnižší kvalitě absolutně nereálné!
V průběhu používání jejich 3G internetu jsem opakovaně prováděl měření rychlosti připojení a průměrné naměřené rychlosti stahování dat za celé období jsou pouhých 0,5 Mb/s (0,3 až 0,7 Mb/s) což je jen cca. 16% rychlosti kterou uvádí v Obchodních podmínkách datových služeb.
Modem Celot K300 je připojen na externí anténu, provozován v centru Brna v místě s maximálním pokrytím dle jejich mapy, v nejvyšším patře budovy, s průměrnou sílou signálu 85% a průměrnou kvalitou signálu okolo 70 až 90%.
Vzhledem k síle a kvalitě signálu nevidím k tak nízké rychlosti žádný relevantní důvod.
Při pokusu o odchod nevyžadují pouze 20% součtu všech plateb do konce jako ostatní. Paní na lince si nestydatě připočetla "VÝPALNÉ" z rozdílu běžné (bez úvazku) a zvýhodněné ceny (24 měsíční úvazek uzavřený ještě s Air Telecom) a to i za měsíce které již byly zapacené. Trestají zákazníka za nepoužitelnou službu!
V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NIKOMU NEDOPORUČUJI !!!
DrumSession píše:Zahlédl jsem v TV nové reklamy. Pěkná kuchyňská linka půlka kmene v reklamě Nordic Telecom - Linka.
Z výše uvedených komentářů vysvítá, jak je tu ostré konkurenční prostředí a vysoké nároky zákazníků jsou. Tj. bude mít co nabídnout NT vs MT, O2, VF a lokální poskytovatelé ?
pcwifi píše:Mr. Potucek, LTE700 je okrajova vec, ted ano, ale jak bude toto pasmo pouzivanejsi, bude i podpora teto frequence masovejsi. Nekolik vyrobcu toto pasmo jiz podporuje. A za 4 roky bych se ani nedivil, kdyby se planovalo uvolnovat dalsi pasmo.
Regraming ? Dneska budovat nove GSM uplne od nuly je sebevrazda, kdyz se ma za par let obecne vypinat a obecnym standartem bude LTE. Nehlede na to jak dlouho se ceske GSM budovalo, poradne zahusteno je tepr par let. Prisly jste proste moc brzo (700Mhz) resp moc pozde (800Mhz) a ted se budete placat s nestandartni siti, nestandartnimi pristroji (a diktovat lidem ze muzou mejt jen z par typu pristroju je silny kafe) a nestandartnim ne/pokrytim. No to bude teda jeste maso...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků