Oslavy 5. roku se neobejdou bez dárků. Proto si Vodafone připravil pro uživatele aplikace Můj Vodafone mnoho dárků a soutěží. Stačí, když uživatelé vstoupí do aplikace a nechají se navést bannery. Každý z nich si vylosuje nějaký dárek, například data až do 2 GB na měsíc a další drobné výhry. Uživatelé navíc mohou soutěžit v pěti kolech o chytré mobilní telefony, například Samsung Galaxy A5 2017, Vodafone Smart ultra 7 nebo o iPhone 7.
V následujících několika týdnech budou uživatelé aplikace informováni SMS zprávou a push notifikací o možné výhře telefonu za korunu. Zároveň každý, kdo si dobije kredit přes platební kartu ve výši alespoň 250 Kč, získá 25 % kreditu navíc zdarma.
Zákazníci, kteří jsou i uživateli aplikace Můj Vodafone, se ale mohou od půlky března těšit ještě na další soutěž. Budou o ní také informováni přímo v aplikaci Můj Vodafone. Nejlepší hráči získají jako výhru data nebo telefony iPhone.
Pravidla soutěže zde : https://www.vodafone.cz/o-vodafonu/ke-s ... -moje-nab/
Doba soutěže. Soutěž probíhá v době od 1. 3. 2017, 10:00 hod. do 3. 4. 2017, 10:00 hod. (dále jen „Doba soutěže“) a je rozdělena do pěti samostatných soutěžních kol specifikovaných v čl. 5 těchto Pravidel (dále jen „Soutěžní kola“).
**************************************************************************************
**************************************************************************************
Už to tady testuji pár minut. Zatím tyto výhry :
1. na sim kde je paušál a faktury tak na 700 - 800 Kč měsíčně - výhra = 2 GB dat na 1 měsíc

2. na sim která byla poslaná zdarma Vodafonem - výhra = 100 MB internetu denně po dobu 30 dní

Celkem zatím vyzkoušeno asi 10 předplacenek ( na jedné výhra těch 100 MB denně po dobu 30 dní )
z toho asi 4 aktivně používané a dobíjené a s útratou a 6 nepoužívaných a bez jakéhokoliv dobití a útraty. Tu výhru získala ta co nebyla nikdy použitá a ani dobitá, Jen někdy před 3 měsíci aktivovaná.
a dvě sim s paušálem ( jedna platby +- 700 Kč a jedna +- 50 Kč, výhra ty 2 GB na té s vyšší fakturou )
Telefon nevyhranej žádnej, další 4 týdny soutěže před náma.

* Aktivace dárků do 24 hodin.
** A na další předplacence výhra - Získejte 100 MB denně na měsíc ( tam jsem to zatím neaktivoval, tak snad ta výhra nezmizí

*** A na další předplacence výhra - 100 MB denně na měsíc, zatím neaktivuji

**** A další předplacenka s výhrou 100 MB na měsíc, to už je 12 GB celekm

Takže s 16 ti předplacenek 4 kusy vyhrály 100 MB na měsíc denně, jsou to nedobíjené a nepoužívané karty. Takže snad lze konstatovat, že každá přibližně 4tá předplacenka vyhraje tento pěkný dárek

****** Pozor, mylně jsem myslel, že je to 100 MB na den jen tak, ale to se jen přičte k 25 MB co jsou placené jako připojení na den. Takže nic moc.