od Ipanema 24. 11. 2018 18:54
Na tohle je Emtecko krátké. Podle mě. Když pak od boku spočítáš měsíční výdaje, tak budeš nad hranicí veřejných cen rodinných tarifů.
Řešil jsem to samé předloni. Nejlepší a nejlevnější nabídku jsem dostal od O2 na Free CZ s 1,5 GB internetu se slevou za 599,- mesíčně za 1 SIM nebo rodinný tarif se slevou za 1595,- za 4 SIM a byla v tom i TV domů. Nikdo jiný z kartelu to ani nedorovnal. Cena byla bez nějakého říkání si o slevu. Klasicky po telefonu na lince operátora.
Nejhůř na tom byl T-Mobile, který striktně na mail i telefonát nabídl ceníkové ceny tarifů. Slevu ani 1,-
Ale právě k němu bych tě já nyní poslal. V té jeho pseudo-výhodné Magentě lze mít 6 SIM. A když jsou ty Vánoce, je možné, že natrefíš na někoho, kdo ti tu cenu malinko ještě sníží.
Já ti neporadím, nedokázal jsem si předloni poradit s tím ani já sám.
Není pravda, že to nejde. Je to o lidech. Samozřejmě, že neomezenku za 200 ti nikdo hned nedá, ale kamarád má na IČO jen 3 SIM a přes OZ v Praze dostal od T-Mobilu slevu na neomezený tarify z 799,- na 550,-
Nic moc, ale opravdu "jen tak". Ale bylo to přes nějakýho OZ přímo z T-Mobilu, co se o ně jakože stará.