Kam pro nabidku - 6 cisel, ICO mozne

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Noclaf 23. 11. 2018 13:35

Mame ted 6 cisel, ktere nam vyhodi z vetsi firemni site a potrebujeme odmigrovat nekam jinam. Smlouva na ICO pro vsechny cisla naraz je mozna.

- aktualne u O2
- 3 cisla jen volani
- 3 cisla i s internetem - zadny megabalicky nejsou zapotrebi, tyhle tri cisla si vyberou data nekde v rozptylu 500MB-2GB
- VPN mezi cislama by byla fajn, ale bude stacit i jen hodne levna sazba
- kriterium je nizky pausal

Kam ma smysl jit to zkouset? Verejny nabidky pro podnikatele jsou tragedie a pochybuju ze neumi vyrazne lip.

Diky!
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Junior

Odeslat příspěvekod sirThommas 23. 11. 2018 14:24

Umí, ale většinou pro větší počet čísel 100-200 => neomezenky za 200, problém u takovéhoto malého počtu čísel je ten že pro operátory jste nezajímavý
sirThommas
Junior

Odeslat příspěvekod Noclaf 23. 11. 2018 14:27

A rodinný tarif? Jsme rodinná firma, takže buďto můžeme jít pod ICO a nebo jako rodinnej balik. Ale ty rodinny tarify taky zadna slava a tam je zase max 4 cisla.
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Noclaf
Junior

Odeslat příspěvekod jirys 24. 11. 2018 10:30

Já bych šel k emtečku s těmi 6 čísly . Známemu to asi po měsíci převedli i na ICO ...

https://emtecko.cz/trz/cenik-zame.html
Nemám
jirys
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 24. 11. 2018 18:54

Na tohle je Emtecko krátké. Podle mě. Když pak od boku spočítáš měsíční výdaje, tak budeš nad hranicí veřejných cen rodinných tarifů.

Řešil jsem to samé předloni. Nejlepší a nejlevnější nabídku jsem dostal od O2 na Free CZ s 1,5 GB internetu se slevou za 599,- mesíčně za 1 SIM nebo rodinný tarif se slevou za 1595,- za 4 SIM a byla v tom i TV domů. Nikdo jiný z kartelu to ani nedorovnal. Cena byla bez nějakého říkání si o slevu. Klasicky po telefonu na lince operátora.

Nejhůř na tom byl T-Mobile, který striktně na mail i telefonát nabídl ceníkové ceny tarifů. Slevu ani 1,-
Ale právě k němu bych tě já nyní poslal. V té jeho pseudo-výhodné Magentě lze mít 6 SIM. A když jsou ty Vánoce, je možné, že natrefíš na někoho, kdo ti tu cenu malinko ještě sníží.

Já ti neporadím, nedokázal jsem si předloni poradit s tím ani já sám.

Není pravda, že to nejde. Je to o lidech. Samozřejmě, že neomezenku za 200 ti nikdo hned nedá, ale kamarád má na IČO jen 3 SIM a přes OZ v Praze dostal od T-Mobilu slevu na neomezený tarify z 799,- na 550,-
Nic moc, ale opravdu "jen tak". Ale bylo to přes nějakýho OZ přímo z T-Mobilu, co se o ně jakože stará.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JetBlack8 25. 11. 2018 15:16

Pokud by byl zajem
6 cisel, kazdy za 374kc neomezenko, 15gb moznost rozdelit dle uvazeni, popripade moznost cerpat sdilene,
Smlouva by byla na rodne cislo u tmcz, v pripade zajmu me klidne kontaktujte
JetBlack8
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 25. 11. 2018 16:18

Není to klasická ceníková Magenta? Všichni by byli na tarifu S za 499,- a pak dostanou slevu 25% a navíc 15 GB dat. Takže každé číslo na společné FA je za 374,-
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JetBlack8 25. 11. 2018 17:10

Je to tak, akorat s moznosti sdilet data nebo prerozdelovat podle sebe, coz doposud neslo, vzal se pocet gb deleno pocet cisel a rovnomerne rozdelilo..
JetBlack8
Junior

Odeslat příspěvekod JetBlack8 25. 11. 2018 18:34

Jen dodam ze nemusi byt stejna fakturacni skupina a standartne nejsou v nabidce sms (plati se 1,50kc za kus) to co pisu ja je s neomezenymi sms, sorry za double post, neslo editovat
JetBlack8
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 25. 11. 2018 19:08

OK, v tom případě to není běžně získatelná cena pro všechny...

Nic lepšího Noclaf podle mě nezíská. Jsem skeptický k tomuhle aktuálnímu a dlouhotrvajícímu bordelu, co se v ČR děje. A jestli získá, tak si to vezmu taky :-D

Ono to tak nechodí ani u operátorů a ani v samoobsluze potravinami. Samozřejmě. Nejde přijít do obchodu a říct "mě se tady to stropní světlo šíleně líbí. Chci ho. Kolik stojí? Aha, tak já si ho vezmu, ale dejte mi na něho slevu". Nebo nakoupit, vyskládat zboží na pás a pak u pokladny si říct o slevu. Zároveň s tím a mám to pochopený, nerozumím tomu, že někdo z operátorů Noclafovi na to IČO nesníží měsíční fakturu o pitomou 100,- měsíčně na 1 SIM, když jde rovnou se šesti kousky. Hodně lidí by na to v ČR slyšelo. Místo toho se musí vymýšlet kličky a finty jak na to.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dumardus 30. 11. 2018 09:47

Bohužel Magenta je pouze na rodné číslo a ne na ICO.
dumardus
Junior

Odeslat příspěvekod audiobullys 30. 11. 2018 19:16

přechod od o2 family řeším taky, něco málo nabídla na firemním t mobilu, budget 6 tisíc a ceny plus minus stejny.
jediný co trochu dává smysl je na rodný číslo Magenta 3 čísla + tv + net , pak je sleva 25 procent , tarif S kde je ale jen neomezený volání, smsky jsou placený , k tomu je těch 15 GB dat, a ještě 2 čísla náky mini tarify, něco pro seniory pokud vůbec jde, nebo sít + 50 min, akorát nevím jestli to obchodák umí vůbec přidat. a tvrdí mi budget 10 tisíc Kč prý i na pokuty na přechod od O2.
co se týče daní je to otázka na danovou poradkyni / poradce - když je ičo na fyz. osobu podnikatele tak to do nákladů dát jde, pokud to chci dát na svoji sro, tot otázka jestli to vůbec lze. u další danarky jsem byl nedávno a už si to nepamatuju.
na firemním mi nabízela asi 3 tablety co stojej 4500 Kč za 1 Kč ale je to nakej noname, to ani nepujde na aukru prodat.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Noclaf 1. 12. 2018 14:09

Diky vsem! Momentalne nejlepsi nabidka je VDF Re+ pro 6 za cca 2k i s dani. Coz bude raketa proti aktualnim ~900 co platime. :-\

JetBlack8 - vychazi mi to o fous levnejs nez ta Magenta - SMS jsou taky free a data celkove 20GB.
Noclaf
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 1. 12. 2018 14:18

S VF se ušetří díky signálu vždy nejvíc.
Ipanema
Pokročilý