Letní akce T-Mobile, neomezená data zdarma

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod denygonzales 22. 6. 2019 10:12

Uz! Vsechno melo svuj cas + par restartu = ready. Thx Tee
(Ps.kaktus vydrzaj prazdninovy pust)
denygonzales
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod eviloctopus 22. 6. 2019 12:20

Aktivace je teda možná jenom přes aplikaci? Přes webovou samoobsluhu nelze?
eviloctopus
Junior

Odeslat příspěvekod pokudos 22. 6. 2019 12:33

Oficiálně by aktivace měla být možná pouze skrz aplikaci, ale já tuto volbu měl i klasicky v internetové samoobsluze, kde jsem si ji i aktivoval. Takže za mě to šlo i přes web.
pokudos
Junior

Odeslat příspěvekod milink 22. 6. 2019 14:42

narazil jsem na tuto twist kartu:
https://www.electroworld.cz/t-mobile-tw ... -sim-karta

podle všeho již má aktivovaný balíček dat 400 MB na měsíc + 200 Kč kreditu, takže
za 100 Kč by měla vydržet až do do konce akce. Ale osobně jsem nezkoušel.

Zkuste a dejte vědět...
milink
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Spike26 22. 6. 2019 16:20

Zdarec, taky jsem aktivoval novou sim Twist. Zakoupil balicek za 99 na mesic, aktivoval neomezena data. Vse ok, ale ted vidim, ze mam uz jen 99,10 kreditu. Coz je uz na hrane na pristi mesic. Nechapu, za co mi odecetli 1,90. Napada vas neco, abych tomu zamezil a neodecetlo mi to jeste jednou?
Spike26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lomax 22. 6. 2019 16:22

Ředitel ČTÚ píše:
dwxx píše:To je nějaká další akce na prodejně tmobilu, že dají k 200kč další stovku?

Jo, je to zdaleka nejvýhodnější forma vstupu do té Letní akce. :D
Mám 500 MB na rok po 16,70 Kč/měsíc a z toho první dva měsíce neomezeně. 8-)

Dostanu prosím při dobití na prodejně druhou stovku navíc i na tu SIM z Billa?
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 22. 6. 2019 16:31

Pokud ti na ni přišla SMS, že když si do 30 dní dobiješ 200 Kč tak dostaneš kredit navíc 200 Kč se spotřebou do 3 měsíců, tak s největší pravděpodobností ano. :) A k tomu ještě možná tu další 100 Kč a budeš mít ten bonusový kredit s platností 13 měsíců !!!! a standartní kredit s platností 12 měsíců !!! Jedná se pravděpodobně o nějakou chybu v systémech T-Mobile, jinak si to nedokážu vysvětlit. :) A přišel jsem na ni v podstatě náhodou. A je ověřeno na dvou sim kartách. :tleskani

Obrázek

:arrow:

Obrázek

o<:)

Takže kdo máte po šuplíkách nějakou dobu nepoužívané Twist karty a přijde vám kouzelná SMS, tak neváhejte. 8-) Klidně ji můžete dát na rok k ledu a furt tam těch 500 za 200 bude. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Lomax 22. 6. 2019 17:09

Tzn. s úplně novou Twist kartou z Billy aktivovanou dnes, na které je jen "samolepka" (ve skutečnosti je to natištěné) "NAVÍC 100,- kreditu při prvním dobití", nepřišla žádná SMS "když si dobiješ", je zbytečné chodit dobít na prodejnu TM...?? (A lepší bude 25% bonus v aplikaci.) Dík.
Kaktus. Je o 72 % levnější než po slevě (75% a 25%) u Vodafone. Nyní 7 aktivních SIM. :)
T-Mobile Twist Internet na 12 měsíců po 2 GB: 6 SIM.
Lomax
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 22. 6. 2019 17:34

Opravdu nevím, co to udělá. S takovou sim jsem tam nebyl. Ale můžeš to vyzkoušet. :)
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod TragyPokyX 22. 6. 2019 20:39

Spike26 píše:Zdarec, taky jsem aktivoval novou sim Twist. Zakoupil balicek za 99 na mesic, aktivoval neomezena data. Vse ok, ale ted vidim, ze mam uz jen 99,10 kreditu. Coz je uz na hrane na pristi mesic. Nechapu, za co mi odecetli 1,90. Napada vas neco, abych tomu zamezil a neodecetlo mi to jeste jednou?

Nemáš Xiaomi? Ten po vložení nové SIM odešle aktivační sms k Micloudu, takže tak... Mám to taky tak :-D
Xiaomi Redmi 3S, 3/32 EU LTE B20
XIAOMI.EU MULTI DEV ROM 7.1.20
TWRP 3.0.2-0 SuperSU 2.79
MicroSD Kingston 64GB class 10
CZECH
TragyPokyX
Junior

Odeslat příspěvekod Spike26 23. 6. 2019 06:55

Presne, mam Mi8. To bude ono. Snad uz nic dalsiho neodesle. :-)
Spike26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marvy 23. 6. 2019 08:20

jde kluci ta sim na zkoušku zdarma, sehnat na prodejně T-mobile? Nebo jde pouze objednat? ;-)
Díky. :-)
marvy
Junior

Odeslat příspěvekod Spike26 23. 6. 2019 10:36

Nejlip vyjde koupit v bille twist s 200 kreditem za 99,-. Pripadne na netu je jich plno za 120 kc dvoustovkovy kredit. Jen ty Billy uz jsou hodne vyprodane.
Spike26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 23. 6. 2019 14:25

Přesně tak Xiaomi a jeho MiCloud má funkci hledání mobilu a pokud se vymění SIM tak si odešle 1 SMS na zaregistrování nové SIM. Lze tuto funkci vypnout.
hauzz
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka