T-Mobile neom. data - stav nouze

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hauzz 18. 3. 2020 22:21

Cena víc než dobrá jak lze docílit toho že tam nejsou žádné minuty ani SMS? Mě to hází jen 100+100 nako minimum a u 1,5GB to vychází na 375...

-- 18. 3. 2020 21:23 --

Už jsem to našel internet pro notebook a tablet díky za tip!
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hekrhy 19. 3. 2020 10:52

Tak jsem včera neomezená data aktivoval na všech číslech co mám pod sebou, z toho dokonce jedno ani žádný datový tarif/balíček nemělo... to potěšilo :-)
Škoda že to nejde nahodit i na předplacenku s daty 1GB/měsíc na 12 měsíců.
hekrhy
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 19. 3. 2020 19:11

Kdyby tam neměli tupý zabedněnce mohli na předplacenky hodit za rozumnou cenu balíček i třeba 1Mbit. Na Twistu za 100 denně je nesmysl ale řekněme za 300 na měsíc...Hodně lidí by to určitě ocenilo a rychlostní omezení by zase sítě nezahltilo.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod .Hardy 19. 3. 2020 20:21

Jsem příjemně překvapen. Net je prakticky bez omezení, takže pokud chytnu 4G+, tak jedu 100Mb/s, tj 2x rychleji než na VDSLku. Nice.
Ryzen 1600 | GTX 1060 | 16GB DDR4 2666MHz | RM550x
.Hardy
Junior

Odeslat příspěvekod JayDeeSq 25. 3. 2020 21:32

dá se u nich pořídit i samotný tarif data za 125,-? Bez hlasových jednotek by to snad jít mělo?
JayDeeSq
Pokročilý

Odeslat příspěvekod m.x. 16. 9. 2024 10:01

… aha, covid-19;
takže aktuálně povodně;
tentokrát pro všechny;
bez dedikované webovky, upozornění na vlastních kanálech, např. https://www.t-press.cz/cs/novinky/t-mob ... darma.html
Přílohy
tmob-free-povodne.png
m.x.
Junior

Odeslat příspěvekod m.x. 17. 9. 2024 11:23

(... a taky jen stav nebezpečí, a to někde)

tak deadline posunuta z úterních na středeční (tj. 2024-09-18) "večerní hodiny"

(a na SMS se to dle pár reportů nevztahuje, což není v rozporu s altuálním info na TM webu: Vzhledem k aktuální situaci, kdy je pro vás naprosto zásadní zůstat ve spojení nejen s blízkými, ale i kvůli aktuálním informacím, poskytujeme od neděle od 18 hodin do středečních večerních hodin všem našim zákazníkům neomezené volání a mobilní data po celé ČR zdarma. Aktivace je provedena automaticky.)

TrustNo1 píše:https://www.t-mobile.cz/stalevespojeni

Pro jistotu, aby se vědělo, o čem byla vlastně řeč, přikládám citát z oné webovky z dubna 2020:

Současná situace není lehká a ani my ji nepodceňujeme. Nejbezpečněji je teď zkrátka doma a připomínat vám to bude i váš telefon. V rámci podpory boje proti šíření koronaviru jsme totiž přejmenovali název naší sítě na vašich mobilech. A nejen to, s ohledem na vyhlášený nouzový stav vám dáváme neomezená data, bonus za dobití a víc TV programů zdarma, a to až do 30. dubna
m.x.
Junior

Předchozí stránka