https://www.t-mobile.cz/vanoce-2020

10 GB navíc za každé dobití předplacenky
Listopad a prosinec budou datově bohaté měsíce také pro zákazníky předplacených karet T-Mobilu. Za každé dobití Twistu získá zákazník 10 GB dat zdarma, opět si ale bonus musí vyzvednout v aplikaci Můj T-Mobile a musí to stihnout do 7 dnů, jinak nárok zanikne. Platnost bonusového 10GB balíčku je poté 30 dnů od aktivace v aplikaci. Nabídka platí pro stávající i nové zákazníky. Navíc T-Mobile nabídne roční datový balíček s objemem 12 GB (1 GB na každý měsíc) se slevou 50 %, tedy za 499 Kč, který lze zakoupit i v podobě poukazu jako dárek pod stromeček.

Navýšení FUP u paušálů až o 3 GB
Datový bonus směřuje ke všem stávajícím i novým uživatelům poslední generace paušálů Můj tarif s datovým objemem 1,5 až 16 GB. Od 29. října 2020 dostanou tito zákazníci každý měsíc porci dat navíc zdarma, a to až do konce trvání smlouvy. Výše bonusu se váže na objem stávajících dat – vyšší FUP dostává vyšší bonus. Bonusová data je nutné každý měsíc aktivovat v aplikaci Můj T-Mobile.
Například oblíbený Můj tarif M (neomezené volání a SMS) s 1,5 GB dat dostane měsíčně „přidáno“ 0,5 GB. K tarifům s objemem 2 až 7 GB přihodí T-Mobile 1 GB měsíčně. Surfaři s měsíčním limitem 12 až 16 GB dostanou přidáno dokonce 3 GB. Vylepšení platí jak pro zákazníky z řad domácností, tak pro drobné podnikatele a živnostníky. Navýšení se týká i studentských tarifů. K tarifu Můj student 7 GB se připočte 1 GB a k vyššímu Můj student 17 GB dokonce 5 GB navíc.