Tak hodně štěstí, třeba to nějak nakombinuješ

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
vosoun píše:Pokud by sis kupoval novou SIM, tak si tu původní můžeš nechat zrušit a převést zbylý kredit ( tedy těch 498 Kč) na novou SIM. Už jsem to dělal 2x, jednou dokonce zbylý kredit ze dvou původních SIM na novou. Podruhé mi sice operátor tvrdil že to nejde a nikdy to nedělal, ale nedal jsem se odbýt a když se zeptal svojí šéfové, tak zjistil, že to jde.
Tak hodně štěstí, třeba to nějak nakombinuješ
wit.cz píše:To bych radši koupil další SIM než dobíjet jen tak znovu. Na intolince by ti nedali dvě koruny do bonusu jako reklamaci třeba?
ladisg píše:Nevím jestli to chápu dobře, ale jako že bych si nechal poslat zdarma ochutnávkovou SIM s 10kč kreditem a na tu si pak nechat převést těch 498 ? To převedou i ten bonusový kredit? To by bylo velice elegantní řešení
hgfdsa píše:retron píše:no ale to je normalka, SMS za 4kč se odešle kdykoliv aktivujes iMessage nebo FaceTime, iPhone se na to zeptá a bohužel se tak stává někdy i opakovaně při manipulaci se SIM kartou
Jakto 4 Kč? Vždyť mu za tu SMS strhli jen 1,87 Kč.
Ředitel ČTÚ píše:Myslíte, že když je na aktivaci 10 GB lhůta 7 dní, tak že když aktivuju ochutnávku SIM 31.12.2020 že půjde 7.1.2021 těch 10 GB zapnout ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků