Vodafone kontrola kreditu

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Víťa1 8. 11. 2020 15:24

Zdravím
Používám dobíjecí SIM od Vodafonu GPS lokátoru a přes můj účet kontroluji stav výše kreditu, poslední dobou se mě nedaří, vykresluje se mi pořád dokola znak Vodafonu ale částka ne . Pochopitelně nemohu zavolat do kolcentra protože nemám a nemohu použít SIM :roll:
Víťa1
Junior

Odeslat příspěvekod vjetsik 8. 11. 2020 15:47

Jen klid, ze čtvrtka na pátek dělali soudruzi ve VF "plánovanou" aktualizací o které nedali předem vědět a od pátku od rána není možné se přihlásit ani do aplikace ani přes web. A koukám, že nefunguje ani kontrola kreditů. Na FB jim lidí od pátku píšou a oni se jenom omlouvají. Doteď to nejde, teda aspoň mě.
vjetsik
Junior

Odeslat příspěvekod vjetsik 8. 11. 2020 17:36

Tak teď už je tam Plánovaná - neplánovaná údržba do 16:50 dneska. Jak je znám, tak zlatý voči, to bude min. do půlnoci.
vjetsik
Junior

Odeslat příspěvekod vjetsik 8. 11. 2020 21:59

Tak jsem se moc nesek', další údržba do 23:30 - zatím !
vjetsik
Junior

Odeslat příspěvekod vjetsik 9. 11. 2020 09:47

Tak je pondělí, bude devět ráno, údržba skončila a stále se při přihlášení do samoobsluhy VF objeví jen tel.číslo. Na FB navíc už 12 hodin nereagují na dotazy. Fakt dobrej oddíl !!!
vjetsik
Junior

Odeslat příspěvekod zivan 9. 11. 2020 10:44

Aplikace hlasi, ze bude funkcni dnes v 10:30. Vsadi se nekdo? :)
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vjetsik 9. 11. 2020 11:29

Já to zkoušel před deseti minutama, tak 3 - 5min. se to nažvejkává a pak tam skočí jenom reklama a moje tel.číslo. Jinak ani ťuk. Asi udělali při čtvrteční údržbě soudruzi z NDR někde chybu a teď už čtvrtej den prd. A na FB v klidu píšou, že to funguje. Jestli to do večera rozjedou, možná jim ještě včas zaplatím vyúčtování, jinak na ně ****.
vjetsik
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 9. 11. 2020 11:57

Ale zaplatit vyuctovani mi vcera v poledne z websamosky kartou slo...
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vjetsik 9. 11. 2020 12:06

Teď jsem to zkusil a nejde mi to ani přes web, teda z mobilu, z compu jsem to nezkoušel.
vjetsik
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 9. 11. 2020 12:54

vjetsik píše:Jestli to do večera rozjedou, možná jim ještě včas zaplatím vyúčtování

Na zaplaceni preci vubec nepotrebujes nejakou operatorskou samoobsluhu. V SMSce ti VF posila veskere udaje, ktere potrebujes naklapat do sveho bankovnictvi, pokud nepouzivas inkaso.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vjetsik 9. 11. 2020 14:51

Jo, nápad dobrej, chyba je, že si každýho posledního mažu SMS. Holt budu muset vytrpět ten vopruz a zavolat do VF, termín je 12.11., dva dny na zaúčtování, dneska je to tak akorát. Zatím to pořád nejede.
vjetsik
Junior

Odeslat příspěvekod dj.kure 9. 11. 2020 14:53

Tak sup do bankomatu. Jen vyťukáte číslo a zaplatíte.
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod m4rk3J 9. 11. 2020 14:53

Já mám u VF jen testovací předplacenku, tak jsem se zkusil přihlásit a mně tedy vše funguje. Kredit vidím také a to i v appce. Včera mě to přihlásilo, ale stav kreditu se jen načítal.
m4rk3J
Junior

Odeslat příspěvekod Víťa1 9. 11. 2020 14:55

Já jsem tam volal do kol centra a tomu tipkovi se to tam ukázalo ten můj kredit ale mě se nechce ukázat poradil mi změnu prohlížeče ale pochybuju že tři pomůže :-] díky
Promiňte mi. takové triviální otázky ale jsem samouk a androidí embryo Mám WIN8.1(prožívám v osobním životě velmi špatné období)
Víťa1
Junior

Odeslat příspěvekod vjetsik 9. 11. 2020 15:08

Tak hurá, už to jde zaplatit z webu, appka nadále nejde, díky za rady.
vjetsik
Junior

Další stránka