SMS od T-mobile

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Víťa1 12. 1. 2021 18:35

Dostali jste někdo tuto SMS ? díky
Dobry den, pro moznost vyuzivat sit LTE, dojde k aktualizaci SIM karty. Prosim, za asi 5 minut vypnete a opet zapnete svuj telefon. Zmena nema dopad na uctovani sluzeb. V pripade problemu kontaktujte Zakaznicke centrum na lince 4603 nebo 603603603, pripadne navstivte nasi prodejnu. Dalsi informace naleznete na http://www.t-mobile.cz/LTE. Vas T-Mobile
Promiňte mi. takové triviální otázky ale jsem samouk a androidí embryo Mám WIN8.1(prožívám v osobním životě velmi špatné období)
Víťa1
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 12. 1. 2021 20:09

Ne.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod Zdenda Benda 12. 1. 2021 20:22

Jo
Zdenda Benda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zdenda Benda 17. 1. 2021 10:33

A ještě mi ten den chvíli před tím přišla tato sms "Dobry den, kvuli technicke chybe jste si nemohli vyzvednout vasi vanocni odmenu za dobiti/aktivaci nove karty v podobe jednorazoveho balicku Internet 10 GB. Problem se nam jiz podarilo vyresit a jakmile pro vas bude odmena opet pripravena k vyzvednuti v aplikaci Muj T-Mobile, posleme vam potvrzujici SMS. Na vyzvednuti budete mit dalsich 7 dnu. Omlouvame se za komplikace. Vas T-Mobile"

ale ta zmíněná potvrzovací sms už nedošla, tak si ze mě asi dělají legraci... :-D
Zdenda Benda
Kolemjdoucí