Vodafone + UPC rodinná nabídka: propojení účtů

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Gheneral 19. 5. 2021 13:40

Zdravím, můj rodinný příslušník má internet (UPC) a hlasový tarif od Vodafone, přemýšlím, že bych se k němu "přifařil" se svým hlasovým tarifem, abych dostal výhodný tarif (takový ten pro víc lidí, co mají zároveň UPC).
Ale nerad bych, aby dotyčný příslušník měl přístup k mému účtu, mým výpisům volání a nastavení tarifu. Tak bych se chtěl zeptat, nakolik jsou takové tarify vlastně propojené a co všechno "administrátor" (tedy ten, na koho je psané to UPC) uvidí. Díky.
Gheneral
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 19. 5. 2021 17:58

Jestli chceš mít kontrolu nad svým účtem, tak nic takového nedělej. Budeš se zbytečně stresovat..
anonymni

Odeslat příspěvekod KrylP 20. 5. 2021 12:19

Milost-Pán by chtěl výhody a nejlíp zadara... :) A nemá o tom ani páru, "takovej ten pro víc lidí..."

Každý účet má administrátora, který vidí úplně do všeho.

-- 20. 5. 2021 12:22 --

nnnokiaE52 píše:Jestli chceš mít kontrolu nad svým účtem, tak nic takového nedělej. Budeš se zbytečně stresovat..

Co to je za rodinný příslušník, že má takové obavy? Řekl bych, že manželka a on je pěkný proutník... :)
Samsung S22 Ultra 12/512 GB, Samsung S21, Asus 8
KrylP
Junior

Odeslat příspěvekod Gheneral 21. 5. 2021 19:27

Kde píšu o tom, že bych to chtěl zdarma? Páru o tom mám celkem dobrou řekl bych, jenže jelikož se Vodafone posledních pár let vrací do doby temna, tak těžko se na jejich webu dopátrat přesných informací. Oni totiž ten "rodinný" tarif ještě nedávno inzerovali, jako že je vhodný i pro přátele. Takže se mi nechce moc věřit, že by všechno bylo pod jedním adminem, který by viděl totálně všechno. Jestli to tak je, tak díky za info, a ty ostatní kecy sis měl nechat.
Gheneral
Junior

Odeslat příspěvekod hekrhy 21. 5. 2021 21:12

Admin je ten, na koho je to psané, kdo za to zodpovídá, kdo platí - takže už z principu věci musí mít možnost mít vše pod kontrolou. A třeba i zobrazit si výpis hovorů a zjistit si, za co byla kde jaká útrata.
Mám pod sebou 4 čísla (sice u T-Mobile a ne Vodafone, ale bude to asi stejné) a takhle to prostě funguje.
hekrhy
Junior

Odeslat příspěvekod dj.kure 21. 5. 2021 23:11

Mám pod sebou 13 čísel od kamarádů a známých, díky tomu mám skvělou nabídku pro všechny. Ale v životě by mi nenapadlo sledovat, kolik, komu a kam volají. Co bych z toho měl? :-D co bych se dozvěděl zajímavého? :-) mě zajímá, jen jestli mi platí včas a správně :-)
Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium | Apple Watch 6 | O2 Family | Vodafone OneNet
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod KrylP 22. 5. 2021 13:08

Gheneral: Proč by se vodafone vracel do doby temna, jen teď nabízí neomezené tarify, protože je to pro něj jednoduší z hlediska ovládání systémů.
Jinak rodinný tarif lze taky získat za 1499 - pro čtyři členy s 10 GB a nebo za 1998 s 20 GB.
A samozřejmě admin vidí do všeho a provádí nastavení parametrů na všech účtech.
Samsung S22 Ultra 12/512 GB, Samsung S21, Asus 8
KrylP
Junior