Hrají obyčejně. Kdo zná jiné sluchátka, tak ví. I když nejhorší nejsou. To uznávám.
Dávají je i k simzdarma.cz , takže je může mít doslova každý.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
1301 píše:Vy vsichni ychtilove!!!Co nadavate?Sluchatka si muzou koupit vsichni,co maji zajem.Ja nejsem vubec u kyslika a presto uz je mam.A nehrajou vubec spatne.Teda mam jen datovou kartu 100GB A presto mi je poslali.A opravdu nehrajou spatne.A to jsem u konkurence...
1301 píše:Vy vsichni ychtilove!!!Co nadavate?Sluchatka si muzou koupit vsichni,co maji zajem.Ja nejsem vubec u kyslika a presto uz je mam.A nehrajou vubec spatne.Teda mam jen datovou kartu 100GB A presto mi je poslali.A opravdu nehrajou spatne.A to jsem u konkurence...
Ředitel ČTÚ píše:Celkem mě i svrbí prkenice abych si ty sluchátka koupil, ale mám dvoje z loni (BonBon, ty mě vyěly na 200 Kč a budou +- stejné jako tyto) a pak několikery dražší.Tak co bych s nima dělal.
Ale sem tam si udělat radost i s krámem co nepotřebuju není špatné.
peta809 píše:peta809 píše:Sluchátka dle mě hrají odpovídajíc ceně 300 Kč, takže cena po slevě by byla tak akorát. Za 1300 Kč neskutečně předražený šmejd! Snad jen ta udávaná výdrž je přidanou hodnotou. V uších sedí dobře, ale maximální hlasitost je bohužel chabá. Za mě, nedoporučuji! Ale třeba někdo bude mít jiný názor.
Tak jsem znovu zkoušel ty O2 Pods a ta nejvyšší hlasitost se mi nakonec nezdá tak slabá. Možná i ta kvalita zvuku je úsudkem o něco lepší, než při prvním poslechu. Ale stále platí, že to žádná hitparáda není. Ale za ty prachy...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků