O2 Vánoce 2021

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ipanema 6. 11. 2021 15:07

Hrají obyčejně. Kdo zná jiné sluchátka, tak ví. I když nejhorší nejsou. To uznávám.
Dávají je i k simzdarma.cz , takže je může mít doslova každý.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod odlisny 6. 11. 2021 15:21

kupujte dokud jsou, a nemáte tinnitus o<:)

-- 06 lis 2021 14:24 --

tuhle jsem si u nich objednal ten nový ipad mini, tak jsem chtěl uplatnit voucher, reakcí byl akorát zvednutý prostředníček, že se dá uplatnit jen na vybrané zboží.
odlisny
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 6. 11. 2021 15:48

1301 píše:Vy vsichni ychtilove!!!Co nadavate?Sluchatka si muzou koupit vsichni,co maji zajem.Ja nejsem vubec u kyslika a presto uz je mam.A nehrajou vubec spatne.Teda mam jen datovou kartu 100GB A presto mi je poslali.A opravdu nehrajou spatne.A to jsem u konkurence...

Zalez zpátky do nory!
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod ggll 6. 11. 2021 16:11

Tak on má SIM 100 GB Datamánia a vůbec neví, že je to SIM O2?
:D
ggll
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod metyn 6. 11. 2021 16:15

1301 píše:Vy vsichni ychtilove!!!Co nadavate?Sluchatka si muzou koupit vsichni,co maji zajem.Ja nejsem vubec u kyslika a presto uz je mam.A nehrajou vubec spatne.Teda mam jen datovou kartu 100GB A presto mi je poslali.A opravdu nehrajou spatne.A to jsem u konkurence...

jakože tím všichni myslíš i mne? já tu s tím nemám nic společného ale jestli i přesto ano tak si zralý tak na potlamě anebo ban, si vyber, dědek
metyn
Junior

Odeslat příspěvekod 1301 6. 11. 2021 18:53

Pro ggll.Samozrejme,ze vim ze je to O2.Ale ty asi neumis cist.Jeste jednou specialne pro tebe...Nejsem u O2 jenom pouzivam jejich datovou kartu.Zaplatim jenom,kdyz ji pouzivam,cca 2 mesice za rok.A zeptam se te.....Tvoji rodice jsou sourozenci?
1301
Junior

Odeslat příspěvekod ggll 6. 11. 2021 19:39

To je, jako kdybys tvrdil, že 1+1 nejsou dvě, ale 11. Hlupák má totiž vždycky svoji pravdu, kterou si obhájí, sice ne před jinými, ale určitě před sebou samým.
:oboze
ggll
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 1301 7. 11. 2021 01:14

Ano,mas pravdu.A mimochodem 1+1 rovna se 3!

-- 7. 11. 2021 00:21 --

Jo,odpovedel jsi si sam.Hlupak je hlupak.

-- 7. 11. 2021 00:34 --

Omlouvam se vsem.Tohle tady nepatri.Prominte.A preji vsem hezky den.
1301
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 7. 11. 2021 10:31

Celkem mě i svrbí prkenice abych si ty sluchátka koupil, ale mám dvoje z loni (BonBon, ty mě vyěly na 200 Kč a budou +- stejné jako tyto) a pak několikery dražší. :D Tak co bych s nima dělal. :D Ale sem tam si udělat radost i s krámem co nepotřebuju není špatné. :D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod ggll 7. 11. 2021 11:23

Vyhozené peníze.
ggll
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod davsopl 7. 11. 2021 17:11

Jeden kód navíc jsem přenechal kolegovi a koupil ty O2 Pods sluchátka pro malou. Ta je prý happy a dostane je pod stromeček. :-)
davsopl
Junior

Odeslat příspěvekod k4R3l 7. 11. 2021 17:39

Ředitel ČTÚ píše:Celkem mě i svrbí prkenice abych si ty sluchátka koupil, ale mám dvoje z loni (BonBon, ty mě vyěly na 200 Kč a budou +- stejné jako tyto) a pak několikery dražší. :D Tak co bych s nima dělal. :D Ale sem tam si udělat radost i s krámem co nepotřebuju není špatné. :D

A tohle napíše člověk, kterej doma přehrabuje SIMky vidlema, převádí je od čerta k ďáblu, jenom aby ušetřil 33,33 korun... :D
k4R3l
Junior

Odeslat příspěvekod davsopl 7. 11. 2021 21:40

@peta809: Co se týká těch “srandovních” vět, tak to systém tiskne stejně i když si koupíš 2x dobíjecí kartu za 500 Kč. Takže v klidu. Kolegovi jsem kupoval sluchadla na Datamánii.
davsopl
Junior

Odeslat příspěvekod Dolík 8. 11. 2021 17:12

peta809 píše:
peta809 píše:Sluchátka dle mě hrají odpovídajíc ceně 300 Kč, takže cena po slevě by byla tak akorát. Za 1300 Kč neskutečně předražený šmejd! Snad jen ta udávaná výdrž je přidanou hodnotou. V uších sedí dobře, ale maximální hlasitost je bohužel chabá. Za mě, nedoporučuji! Ale třeba někdo bude mít jiný názor.

Tak jsem znovu zkoušel ty O2 Pods a ta nejvyšší hlasitost se mi nakonec nezdá tak slabá. Možná i ta kvalita zvuku je úsudkem o něco lepší, než při prvním poslechu. Ale stále platí, že to žádná hitparáda není. Ale za ty prachy... B)

Zdravím, chtěla bych se zeptat jak se dává vic hlasitost pri hovoru? Pri hovoru jsem zmačkla hlasitost na telefonu, objevila se lišta hlasitosti na začátku byla značka Bluetooth a dala na nejvíc, ale v práci nemáme úplně ticho, takže s jedním sluchátkem toho moc neslyším. Moc děkuji za radu... �
Dolík
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 8. 11. 2021 18:11

Pokud je už teď hodnota hlasitosti na max, tak to bohužel lepší nebude.
peta809
Moderátor

Předchozí stránkaDalší stránka