Vodafone - Sdílená data I - správce+?

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Rop 22. 8. 2022 08:51

Vážení,

já už se týden snažím přijít na to, co se skrývá pod službou "Sdílená data I - správce+" u Vodafone.

Mám 3x tarif Red Basic s 2+2 GB. Je fakt, že mám na jednom čísle výrazně nižší potřebu a spotřebu dat, ale tato služba asi neumožní převádět data mezi čísly.

Prosím, můžete mi nějak polopaticky vysvětlit, k čemu tato služba je dobrá? Díky.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 23. 8. 2022 09:11

Taky by mě to zajímalo. Mám taky tarif Red Basic (v kombinaci s pevným internetem za 299 Kč). V nabídce bylo 4 GB dat, v samoobsluze mi ale svítí pouze 2 GB. Ty další 2 GB se budou pak čerpat automaticky, až spotřebuju ty "první" 2 GB? Nebo jak to tam je?
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 23. 8. 2022 09:26

2GB navic jsou k mani v jejich smirovaci aplikaci, kde si je musis kazdy mesic sam rucne zapnout.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mojmax 23. 8. 2022 09:51

No do aplikace jsem se právě díval a nic takového jsem tam nenašel...Možná se to tam objeví až vyčerpám ty standardní 2 GB...
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 26. 8. 2022 07:08

Tak opravdu to tam je, jenom je to trochu schované. Je to v sekci Nabídky a odměny - zde se ale (pokud máte ještě Pevný internet) musí nahoře změnit služba na mobilní číslo, potom už se nabídka objeví.
mojmax
Junior