T-Mobile - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Milos 27. 9. 2024 20:56

Většina lidí tu kartu stejně použije jen jeden měsíc a pak ji zahodí, jelikož 10GB za 175Kč nebo 279Kč už není moc výhodné.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bnone 28. 9. 2024 07:41

Asi jo, ale pro ty ostatní je to velký rozdíl.
A já jsem úplná výjimka. Já si ji koupil proto, že jsem chtěl mít nějakou předplacenku TM jako další esim, má pro mne výhodná data 150MB/12Kč v kombinaci s roční trvanlivostí kreditu, pro občasné připojení v místech, kde VF data nemá. Kdysi jsem měl těch 24GB/699Kč, pak mobil.cz, ale to jsem nevyužil a mobil.cz má kredit jen 6 měsíců, Kaktus je pro tenhle účel nevhodný, tak teď pojedu tohle. Těch 10GB mám jako příjemný bonus na hraní a testování, u VF mám data neomezená.
Bnone
Junior

Odeslat příspěvekod radim 29. 9. 2024 20:53

HT MS píše:Přijde mi, že přes tento odkaz by to mohlo ještě fungovat... třeba někdo vyzkouší...
https://eshop.t-mobile.cz/category/tari ... ySale=true

Jde dát do košíku, vyplnit adresa, ale pak už nejde zobrazit souhrn objednávky a objednat z nějakého neznámého důvodu, neukazuje to žádnou chybu. Stejně ale nerozumím, proč je ta karta tak žádaná - proč platit stovku za 10 GB, když Tesco má 30 GB za 70 Kč? Těch 5+5 jde aktivovat asi kdykoliv v době platnosti karty, že?
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 29. 9. 2024 21:18

Ano, těch 5+5 GB jde aktivovat kdykoliv během platnosti karty.
Co za Tesco nabídku je těch 30GB za 70Kč?
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod radim 30. 9. 2024 20:56

Akce Léto (stačí poslat textovku LETO), jde aktivovat na kterékoliv simce, v Tescu jsou za 69 Kč, i na e-shopu, ale tam je 30 Kč poštovné. Ale jde to aktivovat jen asi do dnešní půlnoci, od zítřka už to nejspíše nepůjde. Proto je ten T-Mobile lepší, ten půjde aktivovat i kdykoliv později.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 30. 9. 2024 21:06

O té akci LETO s 50GB zdarma vím, zmátlo mě ale tebou uvedených 30GB za 70Kč :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 1. 10. 2024 14:18

Neobjednával teď někdo twist simku zdarma do foroty? Chtěl jsem odkliknout objednávku a všiml jsem si doručení "Zdarma ve vratném obalu (Objednávku vám doručíme za 1-2 pracovní dny ve vratném obalu, který si kurýr ihned odveze pro další použití. Předtím vám pošleme SMS s upřesněním času.)"

No tvl, já chci obálku do schránky, fakt nejsem zvědavej na nějaký nahánění s kurýrem kvůli vratný krabici a sim zdarma. Jestli chtěj bejt ekologický, tak ať neomezujou objednávku na 1 sim :)

https://eshop.t-mobile.cz/vratny-obal
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 1. 10. 2024 14:50

Tak si to nech poslat do boxu:

Zásilky poslané do Balíkovny/AlzaBoxu zatím odesíláme ve standardním papírovém obalu. Tento obal nám nevracíte.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 1. 10. 2024 14:55

Možnost volby tam bohužel není.
špecifickýtrh
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 1. 10. 2024 15:00

Možnost volby je jen u placených SIM karet. Osobně si myslím, že to normálně pošlou obyčejnou poštou a jenom kecají. (Byli líní to správně nastavit v systému.)

Jinak je to bomba. Tak ekologičtí... ta nafta je asi zadarmo.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Bnone 1. 10. 2024 15:09

Mi to přišlo přes Zásilkovnu v obyčejné bublinkové obálce. Předtím přes kurýra, nebyl jsem doma, tak mi volal, řekl jsem mu, ať to rozbalí a hodí do schránky, chtěl kód pro potvrzení z sms a hotovo.Večer jsem vybral simku ze schránky.
Bnone
Junior

Odeslat příspěvekod radim 1. 10. 2024 16:43

Milos píše:O té akci LETO s 50GB zdarma vím, zmátlo mě ale tebou uvedených 30GB za 70Kč :-)

Toto byla akce se speciální simkou, kde bylo 20+30 fGB.
30 GB za 70 Kč je něco jiného a platí (platila?) pro libovolnou simku, nejlevnější se dala koupit právě za těch 69 Kč.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 2. 10. 2024 16:36

Došla mi tady tato verze ;-)
Přílohy
IMG_3162.jpeg
dr._lukas
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 2. 10. 2024 17:07

Takže u té karty za 99Kč mají špatný obrázek na webu https://eshop.t-mobile.cz/category/tari ... ySale=true (nesouhlasí jim informace v tom žlutém kolečku vpravo nahoře).
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 30. 10. 2024 15:36

*DAREK PRO VAS - DEN VOLANI ZDARMA: Chceme Vas potesit, proto Vam posilame darkovy poukaz na balicek Volani do vsech siti na den. Muzete ho uplatnit kdykoliv do konce prosince. Pro zapnuti balicku poslete SMS ve tvaru KODPOUKAZU 52478665819533 na cislo 4603 nebo ciselny kod zadejte v apce T-Mobile: https://www.mujtm.cz/balicky Balicek pak plati od aktivace do pulnoci tehoz dne. Uzijte si neomezene volani #MeziSvymi, Vas T-Mobile

--------

Vice najdete na t-mobile.cz/darek
Tyto zpravy muzete zrusit na cisle 4603

:D

https://eshop.t-mobile.cz/hidden/darek? ... 47e6649d39

Dárek si užíváte raz dva
Otevřete aplikaci Můj T-Mobile.
Vyberte telefonní číslo, na kterém chcete balíček aktivovat
V sekci "Balíčky - Speciální nabídky" zvolte položku "Uplatnit poukaz" a dejte "Objednat"
Přepište kód poukazu a stiskněte "Uplatnit"

Obrázek

Důrazné upozornění :!: :!: :!:

Pokud budete hromadně "vyrábjet" kód pomocí simek ze šuplíku, je potřeba mjenit telefon, jinak je kód stejnej.

Alespoň se mi to tedy tak jeví po prvním pokusu.

:D
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Předchozí stránkaDalší stránka