Levné volání přes data i v zahraničí (VoLTE, VoWifi, VoIP)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 30. 6. 2023 09:58

Tak to prostě nezvednu a zavolám zpět přes voip…
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod chellko 30. 6. 2023 10:58

oldschooltrancer- píše:Tyjo, díky.. ten efon jsem neznal, vypadá to jako solidní náhrada mrtvýho telzu.

Telz už "mŕtve" nieje . Používam opäť ..

https://ibb.co/Wn6RZCr
chellko
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 30. 6. 2023 17:03

steve píše:
Milos píše:Drahé placené příchozí hovory přes eFon.io ale nevyřešíš.

Co to taras o drahych prichodzich hovoroch cez eFon, take neexistuju, vsetci ti volaju na tvoje GSM mobilove cislo. A ked si niekde mimo EU, tak platis tolko, kolko platis zvycajne svojmu operatorovi, bez rozdielu, ci volajuci ma alebo nema eFon. Zbytocne tu mutis vodu, zatial je to sluzba, ktora u mna vyhrava, cenou aj kvalitou hovorov, dokonca aj pred VoIP Odoriku.

Špatně jsi pochopil, co jsem napsal :-) Myslel jsem to tak, že drahý příchozí hovor mimo EU, který ti účtuje tvůj operátor, nelze nijak levně vyřešit pomocí služby eFon.io. Nemyslel jsem, že příchozí hovor bude uskutečněn přes eFon.io, to není technicky možné.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 30. 6. 2023 18:12

Abych pravdu řek, už nemám vůči "novýmu" Telzu moc důvěru. Minule jsem přišel asi o 2, nebo 5? (už ani nevim) €, přežiju to, musel jsem sice tejden žrát jen suchej chleba :-D, ale přežil jsem... Spíše jde o to, jestli to zase neukončej...
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod steve 1. 7. 2023 08:21

oldschool - Tarasov hovorieval, ze kto neriskuje, ten nikdy nepije sampanske. Telz tahali Fini a Estonci niekolko rokov, eFon zas VB a Srbi /Serbway/, teda nejaka habadura aj tu moze nastat. Preto si kredit dobijam vzdy len po 5€ a pouzivam pri tom jednorazove mBank karty /u nas ich ponukaju aj napr. 365 banka a ine/, ktore sa hned zrusia. A zatial vsetko ok.

chellko - ako dlho to uz pouzivas? To je nejaky hosting? Nic blizsie som k tomu nenasiel.

inak, so zaujmom sledujem na fore jirku1tor, ktory ma v talone vzdy nejake novinky.
steve
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 2. 7. 2023 07:51

Ale veď já viem... neříkám, že bych to řešil, spíše taková vnitřní nedůvěra... nicméně stáhnul jsem Telz, napsal jsem svý číslo a mám tam 1,77€ :-D tak to vypadá, že sice peníze nevraceli, ale teď je dávají již dříve registrovaným lidem na provolání.

1,77 €, jdu si koupit šunku :-D
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod xls 2. 7. 2023 09:01

Nevím, ale já požádal Telz o vrácení s nějakou drobnou výhružkou, a kupodivu peníze vrátili.
xls
Junior

Odeslat příspěvekod steve 2. 7. 2023 15:28

TELZ-u funguje uz aj webstranka, ale platba cez kartu zatial nie, len Paypal.
Zaujimave, ze pre CR je volanie na pevne cislo 2 centy/min. /namiesto 1 centu/, teda rovnako ako na mobilne. Ktovie preco?
steve
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 2. 7. 2023 16:34

Já to teďka zkusil a normálně mi to nabídlo platbu přes apple a zeptalo se, jestli může použít platební kartu. Ale je pravda, že jsem to nepotvrdil, pořád tam mám nějaký drobný a není nutný to nabíjet.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod chellko 2. 7. 2023 22:58

STEVE- aky hosting myslis ?
BNESIM.com Zlava 5€ kod D3KVPN7E
chellko
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 9. 7. 2023 16:19

Zkusil někdo v poslední době dobít Telz? Já to zkoušel u rodičů a platba neproběhla..
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 9. 7. 2023 16:57

Od telzu bych dal teď ruce pryč. Možná i natrvalo. Nestojí to za ten stres.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 9. 7. 2023 17:07

Jasný, viz výše... :-D btw co doporučuješ? eFon?
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 9. 7. 2023 17:19

Vzhledem k tomu, že volám hlavně po ČR a internetovým voláním jen obcházím drahý roaming... tak mi stačí český (moravský) Odorik. V případě, že by to s ním vzalo špatný konec, tak doufám v lepší vymahatelnost kreditu než z nějaké zahraniční firmy.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 9. 7. 2023 17:21

Aha, tak volání po ČR mám ve flatu, to neřeším.. o odoriku vím :-)
oldschooltrancer-
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka