O2 - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod radim 15. 12. 2024 12:17

Proč bys něco mazal? Stačí se přihlásit jinými údaji. Ještě tady nezaznělo, že na jedno číslo jde mít 2 kupony. Jeden za přihlášení e-mailem, druhý za jednorázové přihlášení přes SMS.
Zatím jsem koupil ten gablík s tím displejem, za kačku to jde, za 100W kabel. Ty tak normálně stojí kolem toho pětikila. S tím jdou nabíjet i notebooky.
Jinak už tam není moc co koupit, všechno levné už je rozebrané nebo vlastně nemají nic v nabídce. První neděli jsem koupil ten bezdrátový stojánek, je super, že telefon se může nabíjet a zároveň s ním můžete pohodlně pracovat - líp, než kdyby ležel na bezdrátové nabíječce horizontálně. Za kačku super dárek na Vánoce.

-- 15. 12. 2024 12:19 --

sender21 píše:Uvidíme, fungovat by to mohlo.... .

Kabel s ukazatelem dobíjení USB-C - USB-C 2M by mohl být dobrý.... ALE POZOR, MUSÍTE MÍT NABÍJEČKU S USB-C - COŽ NENÍ ZCELA OBVYKLÉ..... . A MUSÍTE NA PRODEJNU, JINAK KURÝR 99 KČ....

https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/p ... 100w-cerna

Jistěže to funguje, za jakékoliv zboží pod 400 Kč je doplatek 1 Kč.

Nabíječku USB-C jsem koupil první neděli, originál Apple 20 W za 90 Kč, což mi přijde jako skvělá cena.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 15. 12. 2024 12:19

Smskou lze jenom kdyz je tel. cislo aktivni v O2.
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod radim 15. 12. 2024 12:23

sender21 píše:Se teda rozšoupli :D , 2m kabely s ukazatelem dobíjení jsou na Aliexpressu od cca 100 Kč.

Obávám se, že ten gablík z Alíka bude dost ošizený (propastný rozdíl bývá v těch konektorech, které jsou pro nabíjení dost zásadní - třeba Apple má v těch konektorech v podstatě malé počítače). A jsou ty kabely za kilo taky 100wattové jako tento od O2? 20wattovým kabelem notebook nenabiješ.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sender21 15. 12. 2024 12:34

Značkový Essager nebo Baseus asi nebudou špatný ne?

https://www.aliexpress.com/item/1005007537983202.html

Baseus měli taky okolo 100 Kč, teď ho nemůžu rychle najít.
sender21
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Milos 15. 12. 2024 12:42

Však si ten kabel klidně kup na Aliexpressu za 100Kč, já si pro něj raději zašel do O2 za 1Kč a mám na něj 2 roky záruku ;-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 15. 12. 2024 12:46

Když jsem se do moje O2 přihlásil pomocí hesla + emailu, vybral kód a pak pod stejné číslo pomocí jednorázového hesla, dostal jsem dva kódy. U druhého jsem šel pomocí jednorázového hesla a pak se zaregistroval emailem a tam jsem měl už jenom jeden kód. Takže teoreticky můžete dostat ještě něco.

Nakonec jsem vzal bezdrátově nabíjecí stojánek O2 za 349, pak nějaký bíly WG pro 2-3 zařízení za 249 a jeden usb C-C s displejem za 399.

BTW: ne vždy chtěli po mně tu jednu korunu :D Ale měl jsem u sebe, tak dostali :D
Dzejn Dočk
Junior

Odeslat příspěvekod slavo963 15. 12. 2024 12:46

aaaa píše:Musis mit SIM karty, s kazdym cislem se prihlasit zvlast do appky a vygenerovat tam slevovy kod, mezi jednotlivymi prihlasenimi ukoncit aplikaci, vymazat mezipamet a data aplikace, registrace SIMek na emaily neni potreba.

Jak se lze do apky prihlasit tel. cislem, ktery neni od O2? Nebo bez toho to nepujde?
Kdyz zkousim novou registraci, tel. c. to po mne nechce, registruji se pres email a heslo, ale vsechny nabidky mam neaktivni a je nutnost zazadat nejprve o novou sluzbu zadanim tel. cisla, kde se ozvou.

Vy asi jste vsichni nynejsi nebo byvali(treba ja) zakaznici, kteri maji O2 radosti aktivni...
slavo963
Junior

Odeslat příspěvekod sender21 15. 12. 2024 12:46

240 W Essager je pouze za 149,- Kč:

https://www.aliexpress.com/item/1005006136711531.html
sender21
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod aaaa 15. 12. 2024 12:48

radim píše:Proč bys něco mazal? Stačí se přihlásit jinými údaji. Ještě tady nezaznělo, že na jedno číslo jde mít 2 kupony. Jeden za přihlášení e-mailem, druhý za jednorázové přihlášení přes SMS.

Prave ze jsem o jeden kupon prisel, ze jsem se prihlasil k druhe SIM a nevymazal data aplikace. A prihlaseni pres SMS mi tedy take neda jiny kupon, nez ktery uz jsem ziskal prihlasenim emailem.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod radim 15. 12. 2024 12:50

Teď dokonce stoji 24 Kč. :-) A je taky 100wattový. Jenom nechápu, proč by ho ty značky neprodávaly za takovou cenu i jinde. Je taky otázka, jak moc je to originál a proč to stojí tak málo. To zcela jistě nebude "jen tak". Já bych do toho prostě nešel.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bnone 15. 12. 2024 12:59

U těchto kabelů 100W apod. je čirý nesmysl. Sice by jste těmi dráty těch 100W možná teoreticky i protáhli, jenže mobil s nabíječkou je jimi NIKDY nepošlou. Nikdy žádná nabíječka.
Tolik pošlete pouze originální nabíječkou v kombinaci s originálním kabelem. S orig. nabíječkou a neoriginálním kabelem to nefunguje. To pak jen tak max. 20W.
Důvod je ten, že v originálním kabelu dodaném výrobcem telefonu, který umí nabíjet vysokými výkony, je v konektoru customizovaný čip, který nabíječce i telefonu řekne, že je kabel dimenzovaný na ty a ty výkony a a obě strany se pak domluví na tomto ultrarychlém nabíjení.
Např. já mám Xiaomi 13T Pro, který umí 120W nabíjení, k němu dodaná originál nabíječka a kabel. Když ale ten kabel vyměním třeba za tyto "100W" (mám je taky z Ali i O2), tak to jede tak max 20-25W.
Opatrujte originální kabely jako oko v hlavě! To platí samozřejmě pro telefony s výkonem nad 30W. U slabších je to jedno.
Ale hodí se ty kabely třeba právě na omezení nabíjecího výkonu z důvodu šetření baterie.
Bnone
Junior

Odeslat příspěvekod Dj Smolíček 15. 12. 2024 13:08

Objednal jsem autonabíječku za 499 Kč.
Takže zaplatím 99 Kč.

-- 15. 12. 2024 13:13 --

https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/p ... -25w-cerna
Dj Smolíček
Junior

Odeslat příspěvekod radim 15. 12. 2024 14:55

Bnone: 100 W má smysl hlavně u notebooků. Kdo má mekbuk, tak tam to jednoznačně význam má, 15 a 16palcové modely si to kilo vezmou, i víc. Ale už i spousta modelů ostatních značek má dobíjení USB-C (nová Lenova už mají jenom USB-C). Jako jo, i některé telefony už mají 120wattové nabíjení, ale smysl toho mi jako běžnému uživateli uniká. U telefonů bych takové hodnoty vůbec neřešil.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Letadlo 15. 12. 2024 15:02

Fíha, tam je to jak u vyjedeného krámu. Škoda, že to nejde filtrovat podle dostupnosti na eshopu a jedno konkrétní město pro prodejny. Cokoliv trošku zajímavého je buď nedostupné nebo na druhém konci republiky.

Zajímalo by mě, jestli za posledních 14 dnů něco naskladnili?
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod Bnone 15. 12. 2024 15:15

radim - sám jste psal
propastný rozdíl bývá v těch konektorech, které jsou pro nabíjení dost zásadní - třeba Apple má v těch konektorech v podstatě malé počítače

A totéž jsem psal i já. Ty kabely z Alíka i z O2 jsou totožné a chovají se stejně. Mám oboje. Macbook ten čip nepotřebuje?
Ten čip, co je v diskutovaných kabelech, pouze měří ty watty. Nic víc.
Bnone
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka