O2 - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Letadlo 16. 12. 2024 15:00

Dneska (12. prosince) zase sleva na e-knihy "až" 60%.

wit.cz píše:Snad bude do úterý alespoň ta fleška někde blíž než 50 km od hranice Prahy

Flešky bych řekl byly to, co lidi nakupovali docela hodně. Viděl jsem to včera, jak jednotlivé kusy mizely z nabídky prodejen (na šopě nebylo nic).

Dneska se dívám, že i ta 32GB karta od Kingstonu už není v internetovém obchodě a pouze na pobočkách.

V úterý už tam nebude nic.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 16. 12. 2024 15:13

Možná káblíky zůstanou B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Bnone 16. 12. 2024 16:54

To, že něco vypadá jako na pobočce neznamená, že to tam je fyzicky. Mají v tom bordel.
Bnone
Junior

Odeslat příspěvekod brumak 16. 12. 2024 17:03

včera mi přišla zpráva, že mám nachystáno. Dneska přijdu na prodejnu, a 10 minut hledáme, kde by tyhle kabely mohli mít vystavený. Na druhý prodejně pro jistotu tolik lidí, že jsem to radši nechal na zítřek. Ale zadarmo si nestěžuju :-)

Jinak taky mi to vivo nabíječku ukazovalo na prodejně, kde po prokliku už nebyla. Asi se to moc často neaktualizuje...
brumak
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 16. 12. 2024 17:43

myšpulín píše:Můj tip - sluchátka Fixed Joy.
https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/p ... -joy-cerna

(...)

Evidentně si lidi vzali tuhle radu k srdci - sluchátka jsou totálně vyprodané. Nejsou ani v ešopě, ani už nikde na pobočkách.

A abych je jenom nehanil, tahle trojnožka (https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/produkt/tyc-kapacitni-wg-tripod-bluetooth-cerna) se nově objevila v ešopu a na mnoha prodejnách, včera byla asi jen na 30 a v internetovém obchodě nedostupná. (Což je blbý, neb bych si i jednu vzal.)
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 16. 12. 2024 19:04

Tu trojnožku jsem si dnes vyzvedl, ta spoušť je na baterii CR 1632 a není v balení. Mechanicky vypadá v pohodě, moje S23 ultra v tom drží i s pouzdrem.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod monty66 16. 12. 2024 19:41

Zdar. Pokud by němu zbyl kupon a věnoval by ho. Případné dík
monty66
Junior

Odeslat příspěvekod radim 16. 12. 2024 22:47

Letadlo píše:A abych je jenom nehanil, tahle trojnožka (https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/produkt/tyc-kapacitni-wg-tripod-bluetooth-cerna) se nově objevila v ešopu a na mnoha prodejnách, včera byla asi jen na 30 a v internetovém obchodě nedostupná. (Což je blbý, neb bych si i jednu vzal.)

Kupon platí 3 dny. Pokud sis ho včera vyzvedl, můžeš ho uplatnit minimálně ještě zítra, možná i ve středu.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Letadlo 16. 12. 2024 23:15

Tak samozřejmě, já momentálně zaostalý nejsem. Kupóny mají platnost do 17. prosince, takže ve středu budou už neplatné. Ale já, jak jsem viděl ty věci mized od půlnoci do osmé do večera, tak jsem roztočil kolo štěstěny a provedl objednávku. Nemůžu si stěžovat, kromě jedněch sluchátek je všechno nyní už kompletně vyprodané. Takže bych za pár korun měl dostat nové hračky. Ale raději bych tu trojnožku než ty sluchátka. (Hodila by se mi na křížový laser. Nějak moc času nyní trávím kopáním různých děr, kde běžný stativ je moc vysoký.) Prostě neco vyhraješ, něco prohraješ. Slušný políček by byl, kdyby zítra v eshopu najednou byly dostupné ty 64GB flešky a SD karty, tipl bych si, že o ty mělo zájem velká část soutěžících.

-- 17. 12. 2024 00:01 --

Dneska (17. prosince) je to sleva 25% na sluchátka od Sony.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod culti 17. 12. 2024 01:10

To se nedá použít jeden kód na 2 produkty zároveň? Tzv. když vyberu něco třeba za 299 a 199, tak abych doplatil jen 98?
culti
Junior

Odeslat příspěvekod eetk 17. 12. 2024 05:05

Ne.

-- 17. 12. 2024 05:14 --

Bnone píše:To, že něco vypadá jako na pobočce neznamená, že to tam je fyzicky. Mají v tom bordel.

Mě z pobočky vyhodili, i když tam zboží měli, že ho mají pod jiným skladovacím číslem, než je uvedeno v rezervaci. Když jsem to tam chtěl reklamovat, tak že reklamace nepřijímají, protože na to nemají formulář, ať si to reklamuji online. Takže jsem přišel o 1 microSDXC kartu 64 GB za 1 Kč a jel jsem tam zbytečně 15 km. Zboží jsem tam sice viděl, ale odmítli mi ho prodat, protože má jiné skladovací číslo nebo co a objednávku zrušili, že vlastně zboží na skladě v prodejně oficiálně není i když leželo před námi na stole. Si mě hezky vychutnali, prodejna O2 Kolín OC Kaufland. :-(
eetk
Junior

Odeslat příspěvekod Kuk321 17. 12. 2024 07:16

Dnes sluchátka která i se slevou ( kupónem jsou dražší něj jinde, např Datart za 780kc. �

-- 17. 12. 2024 08:01 --

Najdi rozdíl
Přílohy
Screenshot_2024-12-17-07-56-39-07_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Screenshot_2024-12-17-07-45-51-26_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
Kuk321
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 17. 12. 2024 08:16

A to se vyplatí !! Díky Oberátore za ty dary!
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod Kuk321 17. 12. 2024 09:55

Pokud by někdo chtěl kupón tak v tomto případě to nebude problém
Kuk321
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 17. 12. 2024 10:33

eetk píše:Mě z pobočky vyhodili, i když tam zboží měli, že ho mají pod jiným skladovacím číslem, než je uvedeno v rezervaci. Když jsem to tam chtěl reklamovat, tak že reklamace nepřijímají, protože na to nemají formulář, ať si to reklamuji online. Takže jsem přišel o 1 microSDXC kartu 64 GB za 1 Kč a jel jsem tam zbytečně 15 km. Zboží jsem tam sice viděl, ale odmítli mi ho prodat, protože má jiné skladovací číslo nebo co a objednávku zrušili, že vlastně zboží na skladě v prodejně oficiálně není i když leželo před námi na stole. Si mě hezky vychutnali, prodejna O2 Kolín OC Kaufland. :-(

To je celkem síla. Přitom z vyprávění z místních vláken je poznat, že na prodejnácj jsou schopni kouzlit a kdyby prodejce chtěl, nebo spíš tě nechtěl zbuzerovat, tak ti to normálně prodá. Takhle si udělal dobře. Nic jiného v tom není. Navíc si myslím, že reklamaci by přijat měl. Dokonce by se dalo argumentovat, že byla podána. Nějaký formulář na to nemůže mít absolutně vliv.

Ale tak pokud objednávka byla zrušena, alespoň by ten kupon měl být znovu využitelný.
Letadlo
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka