Blahopřeju všem, kdo vydrželi do půlnoci a vybrali všechno použitelné. Já jsem si zlevnil aspoň Apple Pencil o cca 250 Kč proti Heuréce, ale jinak je to už totál prázdné. Vzhledem k tomu povinnému USB-C, co teď vstoupilo v platnost, tak ještě doplním pár gáblíků C-C. Jejich čas přichází.
2x35w USB C nabíječka. 1* stojanek na bezdrat. Dobíjení 1* podložka pro bezdrátové dobíjení. Kabel s displejem. Za 2 nebo 3 kč. Teď 2x flashka a chytrá zásuvka. Takže max za 94kč dobrá koupě �
Letos super akce ale na konec roku můžou dát sluchátka za kačku nebo slevu na ochranné skla 500 I když ještě někde mám jedny O2 sluchátka, jak je dávali za korunu. Vždy jak žena jedny zničí / ztratí vytáhnu další ale zásoba je minimální
Jak jste se vlastně dozvěděli, že tehdy ty kódy prodlouží? Nebo jste to dopředu nevěděli, v úterý je nechali expirovat a ve středu po naskladnění zkusili, zda pořád fungují?
Asi je už pryč, která to byla, ta Kingston za 399? Po těch ani tak netoužím, mě by se líbily nějaký sluchátka nebo repráček. Ještě nějaký kód mám, jestli se něco zajímavého neobjeví.