O2 - Sezónní akce a odměny

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod peta809 30. 12. 2024 10:58

Vyzkoušej, ale moc tomu nevěřím.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Milos 30. 12. 2024 10:59

Nedá se to kombinovat, na jeden produkt lze použít pouze jeden slevový kód.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 30. 12. 2024 11:33

myšpulín píše:Asi je už pryč, která to byla, ta Kingston za 399?
Po těch ani tak netoužím, mě by se líbily nějaký sluchátka nebo repráček.
Ještě nějaký kód mám, jestli se něco zajímavého neobjeví.

JJ, byla to ta 64GB Kingston.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Letadlo 30. 12. 2024 12:46

Jdou nějak sledovat anonymní objednávky? Odkaz v emailu požaduje přihlášení do Moje O2. Jednorázové přihlášení přes SMS na dané číslo skonší chybou.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 30. 12. 2024 13:30

To jsem ani nezkoušel, používám buď rezervaci na prodejně nebo odeslání na prodejnu a to pak přijde SMS s kódem, když je to k vydání.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Letadlo 30. 12. 2024 13:56

Já jsem si to taky nechal poslat přes eshop na prodejnu. Problém je s tím jejich nesmyslným dvoufázovým přihlášením. Kód v aplikaci MojeO2 pro Android to vydalo v pohodě, ale pro přihlášení do eshopu v prohlížeči to vyžadovalo kód z SMS. Což je problém, když je daný telefon 20 km daleko. Takže jsem použil anonymní nákup se zadáním e-mailu a telefonu.

Do e-mailu zpráva s číslem objednávky přišla. Na telefon (fungl nové číslo) zatím žádná zpráva.

Při snaze o přihlášení se na dané číslo příjde ověřovací kód, ale nepřihlásí se.

(To je zase úchylárna požadovat přihlášení při kontrole stavu objednávky. Jako by nestačil dlouhoplatný token...)
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 30. 12. 2024 14:07

Až to bude na prodejně přijde další email a hlavně sms s kódem.
O2 není moc rychlé, jedna moje včerejší objednávka má dorazit na prodejnu 2.1.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod myšpulín 30. 12. 2024 22:13

Teď mají nějakou odstávku eshopu i Moje O2.
Třeba opraví ty chyby u některých položek u kterých bylo pár údajně kusů skladem ale nešly objednat.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radim 30. 12. 2024 22:47

To je super, ta odstávka. To nemohlo počkat do 1. ledna? Kdy už žádná akce nebude probíhat.
Doplnili nějaké zboží? Ten kód na slevu 4 kila funguje, že? Zrovna jsem to chtěl vyzkoušet, ale kvůli té aktualizaci e-shopu nemůžu.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peta809 31. 12. 2024 00:00

Adventní kalendář je zakončen uvítací melodií zdarma.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod obbr 31. 12. 2024 00:02

Kolik dní dávají teď na vyzvednutí? Když jsem objednával před Vánoci, tak mi na to dali jen 2 dny a to jsem kvůli předvánočnímu shonu nedal a nechal propadnout. A teď když objednám, tak do 2 dnů určitě nebudu schopen zase vyzvednout.
Díky
obbr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dzejn Dočk 31. 12. 2024 00:05

Od nachystaní dva dny. Každopádně bych zkusil zavolat na prodejnu ať to nechají déle, nebývá s tím problém. Kdo ví jak s kupónem ale za pokus nic nedáš....
Dzejn Dočk
Schvalování příspěvků

Odeslat příspěvekod myšpulín 31. 12. 2024 08:30

Tak koukám, že chyby eshopu neopravili.
Třeba repráček Lamax https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/p ... nder2-mini
má uvedenu cenu 790 Kč, dostupné mají být 4 kusy.
Po vložení do košíku (bez kódu) je cena 499 kč a v dalším kroku musíte objednávku rozdělit i když máte v košíku jen jeden kus. :D
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radim 31. 12. 2024 09:58

Mně to před Vánoci nechali bez upozorňování a bez problémů více dní, ovšem objednávku z neděle mám uloženou na pobočce jen do dnešního poledne. Už poslali SMS i mejl. Pecka. Tak se musím obléct a vyrazit. Druhou zatím stále ještě ani nestihli nachystat, netuším, co jim tak trvá. A nedoskladnili ani ň, e-shop je stálé prázdný.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 31. 12. 2024 10:39

Taky mám jednu vyřízenou objednávku s vyzvednutím do dnešního dne. Psal jsem na prodejnu žádost o prodloužení termínu vyzvednutí, odepsali že na to nemají systém :-| Dnes se na prodejnu nedostanu, tak jsem zvědavý, co se s tou objednávkou stane a jestli ještě půjde vyzvednout 2. ledna, kdy by na prodejnu mělo dorazit zboží z dalších mých objednávek.
Milos
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka